- Liczba reakcji
- 52
Witam.
Chcia?bym si? Was spyta?, co my?licie o serwerze SINTERIA.
Czy chcecie aby wr?ci??
Zapewne b?dzie pod 8.54 lub 8.60.
Nie b?dzie ju? starych b??d?w, bo wszystko jest uko?czone.
Kiedy? by? ma?o do?wiadczony team, teraz jest w pe?ni profesjonalny oraz z wielkimi do?wiadczeniami z np. skryptami jak i z ?ywymi lud?mi (players).
O ratach na razie nic nie wspomne, ale mog? powiedzie?, ?e b?dzie to serwer w pe?ni RPG.
Dawne sinterie by?y zrobione raz na bardzo d?ugo czas bez ?adnych zmian, event?w, dodatk?w.
Tutaj oczywi?cie b?dzie mapa rozbudowywana wraz z potrzebami, pisane nowe skrypty np. questy czy misje.
Wszystko, aby ten serwer cieszy? si? popularno?ci? oraz wci?gaj?cym klimatem Tibii typu RPG.
Nie wiem co mog? jeszcze napisa?.
Je?li co? mi si? przypomni dopisz? w dniach nast?pnych.
Chcia?bym si? Was spyta?, co my?licie o serwerze SINTERIA.
Czy chcecie aby wr?ci??
Zapewne b?dzie pod 8.54 lub 8.60.
Nie b?dzie ju? starych b??d?w, bo wszystko jest uko?czone.
Kiedy? by? ma?o do?wiadczony team, teraz jest w pe?ni profesjonalny oraz z wielkimi do?wiadczeniami z np. skryptami jak i z ?ywymi lud?mi (players).
O ratach na razie nic nie wspomne, ale mog? powiedzie?, ?e b?dzie to serwer w pe?ni RPG.
Dawne sinterie by?y zrobione raz na bardzo d?ugo czas bez ?adnych zmian, event?w, dodatk?w.
Tutaj oczywi?cie b?dzie mapa rozbudowywana wraz z potrzebami, pisane nowe skrypty np. questy czy misje.
Wszystko, aby ten serwer cieszy? si? popularno?ci? oraz wci?gaj?cym klimatem Tibii typu RPG.
Nie wiem co mog? jeszcze napisa?.
Je?li co? mi si? przypomni dopisz? w dniach nast?pnych.
. A wiadomo kiedy start ??