-Tibia 8.60 Sinteria RPG OT

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria RPG OT

Rozmawiam na temat anie.

Wroze wam 3 playerow expiacych i 20 afkerow na trainach

@Edit
jednak expoacych bedzie 7, dodalem jeszcze 4 osoby wypowiadajace sie na przemian w tym temacie

Ostatnia edycja:

Rozmawiam na temat anie.
@Edit
jednak expoacych bedzie 7, dodalem jeszcze 4 osoby wypowiadajace sie na przemian w tym temacie

Nie bede Ci przypominal jak u Ciebie bylo 3/4 na trainach i 1/4 na botach, a mape ukradles Xiddiemu :P

Rozmawiam na temat anie.
@Edit

Podejrzewam, ?e masz oko?o 12 lat i nigdy nie s?ysza?e? o projekcie Sinteria.
By? to jeden najlepszych, jak nie najlepszy ots. Przez kilka edycji, na r??nych wersjach by?o non topa ~200 os?b online. Wi?c nie pierdol g?upot jak nie wiesz z czym masz do czynienia..

Nie ukradlem mapy Xiddiemu :P
Srednio gralo 100 osob nie liczac trainerow dodam tylko ze moja mapa byla bajeczna i ludzie chcieli ja pozwiedzac chociaz. Ty lepiej postaw takie korytko kolo temple zeby mieli gdzie sie wyrzygac przed wylogowaniem
boty tez wysylaja smsy ;)
Podejrzewam, ?e masz oko?o 12 lat i nigdy nie s?ysza?e? o projekcie Sinteria.
By? to jeden najlepszych, jak nie najlepszy ots. Przez kilka edycji, na r??nych wersjach by?o non topa ~200 os?b online. Wi?c nie pierdol g?upot jak nie wiesz z czym masz do czynienia..
Podejrzewam ze jestes popierdolony bo tylko takie osoby uzywaja jeszcze tego forum.
200 osob gralo 3 lata temu. A teraz pomysl czemu ludzie graja na otsach i pierdolnij sie w leb

Edit@@

Mestw
Nawet w tibii jestes takim gownem. Nikt Cie nie lubi i nie chce w teamie i na ten chuj-ots czekasz

tak mi sie wydaje

Ostatnia edycja:

dokladnie... wjebal sie jakis dzieciak w temat, pierdoli glupoty i mysli ze jest fajny... porazka

Pierdole te glupoty bo czuje sie zazenowany poziomem tego serwera

widze Stachu czyta temat ,ciagnij ekipe :>>

kolego od awantur ,jestes zajebisty kabelkowy spinacz ^^

a nom czytam czytam chociaz nie wydaje mi sie zeby ta sitneria wypalila to juz nie undeads;p

Undeads to nie jest.
I nigdy nie b?dzie jak undeads, czemu?
Odpowied? jest prosta, poniewa? b?dzie lepsza... i tyle = d

#powsta? troch? nie potrzebny spamik ; d

e tam nie ma lepszego systemu walki niz 8.0 jakby bylo 8.0 to wiecej ludzi by gralo ;d

Nie sraj...
Niedziu...

#stacher, oj system walk jest raczej teraz lepszy... no nie wa?ne.

Mam nadziej?, ?e dzisiaj dojd? dane to wszystko w nocy zrobi? i jutro na kilka h b?dzie odpalony test serwer, a p??niej oczywi?cie zwyk?y start.

Jest i stachu ahaha elo zawodnik.. Ximmy nie bede ci cisnal bo szkoda mi sie tu wylewac bo az palce bola od pisania dlatego cie grzecznie poprosze! Wypierdalaj z tego tematu jesli masz zamair tu nie grac to nie pierdol glupot bo znajac takich kozakow przez kable to jestes zwykla ciota! A jesli sie myle to wejdz prosze jesli ruszy serv i pokaz jakim to pro ogarem jestes... I nie wytbrzydzaj nastepnym razem bo czytajac posty wyzej widze ze nie umiesz sam na cos zapracowac tak jak nasz przyszly GM "Ovner" tylko kradniesz czyjes pomysly gotowe mapy itd. Wiec stul pysk i zajmij sie swoimi ots z expem x1000.. Bo widze tylko takie cie interesuja a jesli nie grales na poprzednich wersjach to tez nie pierdol mi glupot bo nie wiesz jaki to ots byl.. Wiec Scisnij Wary!

Wi?c za??? ju? temat w dziale serwery i napisz kiedy start. Napisz na torgu, tam lubi? takie otsy. Bo je?eli jutro 12 we?miesz si? za reklam?, a o 14 serwer wystartuje, chuja ludzi b?dzie gra?o.

2x@up

Nie bede marnowal resztki wakacji na wbijanie lvli na jakims marnym otsie

a jednak marnujesz na wymulanie sie w temacie ktory cie nie obchodzi...
dziecko wiesz co to hipokryzja?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry