• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Sinteria RPG Server, Brak SMS Shopa

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria RPG Server, Brak SMS Shopa

Powiesz co? o profesjach? ?e knight to knight to wiem ale co? wiecej jak z dmg leczeniem?. I proponuje pvp zrobic od 15 lvl ?eby ludzie mogli wyexpi? si?, doj?? na expy bo zazwyczaj jest grupka osob ktora wyjdzie z rooka i stoi przy temple w 4 osoby dotego sorce i bije kazdego

Powiesz co? o profesjach? ?e knight to knight to wiem ale co? wiecej jak z dmg leczeniem?. I proponuje pvp zrobic od 15 lvl ?eby ludzie mogli wyexpi? si?, doj?? na expy bo zazwyczaj jest grupka osob ktora wyjdzie z rooka i stoi przy temple w 4 osoby dotego sorce i bije kazdego
Wydaje mi sie, ze o profesjach juz pisalem. Kazda profesja ma swoje mocne i slabe strony. Wszystko jest odpowiednio zbalansowane, nad balansem profesji pracowalo kilku specjalistow.

Wykup odliczanie na otslist.eu to bedziesz mial 3 razy wiecej ludzi

A co z amunicj? dla palladyna? B?dzie si? ko?czy?, b?d? jakie? nowe bronie?

a juz myslalem, ze to rl mapka zawiodlem sie... (to tylko moje zdanie ;p)

Moim zdaniem lepiej ?e mapa jest inna, nowe miejsca i zadania do odkrywania, a co do wcze?niejszych wypowiedzi nie powinno by? moim zdaniem train?w, oraz po wej?ciu na g??wn? wysp? pvp od 8 poziomu.

A ja my?la?em ?e to rl mapka:(
Tak to lipa...

We? nawet nie wkurwiaj, ze idiotyczne pytania zadajemy .. . zobacz sam co napisa?e? -.-
Nevvar napisał:
tak to bedzie real mapa z gengia, oken, pyre.
Z tym, ?e serwer lipa mo?e troch? przesadzi?em, po prostu nie gram na ?adnym servie bo gra sta?a si? nudna.

A tu odpowied? na jaki? debilny post.

Zasranego grosza mi nie dali?cie! Te wasze eura p?yn? ju? na mojego konto z poprzednich edycji Castery za pomaganie do dzisiaj. Nie musz? zwiedza? tak jak Ty "gmem" map by stwierdzi?, ?e jest fajna, wystarczy, ?e znam za?o?ycieli serwera. I ja nie m?wi? tu tylko o mapce .. .Serwer nie spe?nia? wymaga?, a ja go podklei?em tylko po znajomo?ci.

Ostatnia edycja:

Zalozyciel tematu sam napisal ze to rl mapka, wtf

Napisalem, ze to real mapka, poniewaz dla mnie wydawalo sie to oczywiste, ze nie jest to real mapa. Po Screenach, oraz tresci zapowiedzi powinno to widac.

Btw. Ermex skoro dales mi ostrzezenie za "malo wartosciowy post" to ostrzezenie nalezy sie tez 1roocky5, czika1. I skoncz obrazac sie na nas tylko dlatego, ze nie chcielismy Ci placic za pomoc. Oczekiwalem wiecej dojrzalosci od Ciebie.

Z t? real map? to by?o co? w stylu ironii, koledzy.

wyjebane na rl mape gdyby byla rl mapa napewno bym nie zagral a tak jest custom i zajebiscie do zobaczenia na servie :)

Mapka wygl?da zajebi?cie jest rook,wi?zienie i itp.
Na pewno wbij? na tego otsa :]
I pewnie b?dziesz mia? du?o os?b skoro to nie jest real mapa tylko w?asna :P

Nevar sluchaj, ludzie pisza czesto pisza ze jest to rl mapa dajac nowe screeny z nowych miast ktore beda dodatkiem, kazdy juz zna rl mape wiec po co :P Ja osobiscie sie ciesze, ze bedzie inna, aczkolwiek rl mapka z takimi ratami tez nie byla by zla, na stronie bedzie gdzies umieszczone zdjecie mapki ? Powiedz mi jeszcze czy byly w przeszlosci stare wersje sinterii z ta mapka, bo jak byly to kazdy ja bedzie znal:/

panowie cisza cisza :) zapraszac swoich koledzow itd !! gramy ostro ! juz nie moge doczekac sie startu :DDD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry