-Tibia 8.60 Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Po znalezieniu ip serwera oraz pobrania klienta 8.6 zabra?em si? za zwiedzanie mapy i kilka s??w na jej temat, zdecydowanie brakuje mi tutaj jaki? detali ska?ki znajduj?ce si? obok respu nightmar?w na Salvani by?y strasznie biedne tzn brak urozmaice? jaki? dodatk?w czegokolwiek no mo?na powiedzie?, ?e to zwyk?a ska?a maj? by? tam mobki i ma si? expi? a nie patrze? na jak?? durn? ska?k? tutaj chodzi po prostu o dopieszczenie mapki, kt?ra jest naprawd? ca?kiem spora. My?l?, ?e mo?esz doda? par? detali jaki? element?w aby upi?kszy? map?. Druga sprawa to dmg m?j jak i mobk?w co? jest z nim nie tak po prostu mobki zbyt du?o bij? tak samo i ja, je?eli ja moim rp ze skillem 40 ze zwyk?ego speara bi?em cyce po 150/200 + to co? jest nie tak tak samo obra?enia mob?w s? po prostu zbyt du?e i warto aby to poprawi?. Kolejna sprawa to niekt?re respy s? po prostu zbyt oblegana przez mobki ja wchodz?c na black knight od razu rzuci?y mi si? trzy na twarz wydaje mi si?, ?e jest to stanowczo zbyt du?o po prostu mo?na to jako? roz?o?y? tak samo expowiska, kt?re s? w mie?cie powinny by? nieco mniej obl??one lub po prostu przesun?? resp troszk? np resp monk?w i ds?w w ?rodku miasta po prostu przesun?? gdy? 8 lvl nie ma zbyt wi?kszych szans na prze?ycie gdy? te respi? si? pod samymi schodami. Kolejna sprawa to dodanie skupu itemk?w dla npc bo nie wszystkich skupuj? a przynajmniej ja nie mog?em sprzeda? chocia?by crystal sworda,fure buts?w i barbarian staffa (pisa?em do dw?ch npc skupuj?cych/sprzedaj?cych eq). Og?lnie serwer wydaj? si? okej znalaz?em dwa b??dy na mapie niestety jeden mnie wyeliminowa? z dalszej rozgrywki gdy? jestem w dziurze, kt?rej nie da si? wyj?? niestety, dziura jest do?? specyficzna znajduj? si? obok black knight?w, mimo wszystko wydaj? si? okej powodzenia w dalszej pracy.

O ludzie.

Gra?em na oryginalnej Sinterii 7.4* (t? Niemieck?, jeszcze ze starym miastem) i jako? respy by?y w 90% tak samo ustawione jak teraz, nie by?o hot?w na runy, nie by?o elfa jak teraz to 99,9% os?b na 8.60 serwach ma, nie by?o jaki? gmp, jaki? mega hipera?nych czar?w czy eq z miliard abso na ?ywio?y, nie by?o stockowanych run/manas?w A JAKO? LUDZIE GRALI I EXPILI I SI? BAWILI. Teraz masz hoty, xraye, elfy, srelfy, dashe, praktycznie 0 crash?w/lag?w i jeszcze ?le?...
Nie wiem, mo?e nikt z wypowiadaj?cych si? w taki spos?b jak pan z cytatu nie gra? na otsach za czasu 71, 74~.

*teraz zg?upia?em czy to ich pierwsze kroki to 7.4 czy 7.6

a0087.jpg

Mo?na popatrzy? na minimape jak kiedy? g??wne miasto wygl?da?o oraz znale?? podobie?stwa :tongue:

beztytu322u-7.jpg

To miejsce chyba ka?dy poznaje :P
Mam jeszcze mas? takich fotek, ale nie b?d? za?mieca? tego tematu tym.

Ostatnia edycja:
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Nono, tylko czekac na start. btw. tyle pracy bez sms shopa itd.? z czego sie bedziecie utrzymywac?

Nono, tylko czekac na start. btw. tyle pracy bez sms shopa itd.? z czego sie bedziecie utrzymywac?

O to sie nie macie co martwic, Sinteria jest serwerem tworzonym przez ludzi ktorzy robia to dla (przyjemnosci) i czerpia z tego jak najwiecej zabawy, a o budzet juz tyle razy mowilem zeby sie nie martw, serwer stoi na mojej kieszeni i bez obaw, jest na dany moment juz oplacony na spory czas, jesli jednak gracze zostana po starcie, oczywiscie projekt przedluzamy i sprubojemy stworzyc serwer ktory (mam nadzieje) cos osiagnie na rynku OTS.

Czy wiecie ?e to ju? tylko 12 dni zosta?o do wielkiego startu?

Tylko tyle a jak wiecznosc, haha ;)

Test server zostal dzisiaj oficjalnie zamkniety tak jak to bylo mowione, teraz pozostaje tylko czekac do 27. A ja natomiast mam sporo czasu na naprawienie/dodanie roznych rzeczy ktore zostaly wykryte przez graczy na test serwerze. Ogolnie zaliczam test server do udanych i dziekuje aktywnym testerom za godziny spedzone na beta testach.

Strona: www.sinteriaworld.pl

Forum: forum.sinteriaworld.pl

W?AZI? !!

BUMP

~Refresh, juz tylko 10 dni do startu !

Od?nie?am.

9 dni!

To teraz ja odswieze, 8 dni do startu :)

B?dzie dzia?a?a pvp arena na zasadach, jakie by?y na wersji 7.6 sprzed kilku lat?
B?dzie to sta?y serwer czy edycja trwaj?ca do czasu zdominowania serwera przez jedn? gildie?
Nastawiacie si? bardziej pod ca?e gildie, czy graczy indywidualnych?
Czy pod g??wnym miastem nadal znajduje si? resp behemoth?w? - pytanie mo?e troch? z dupy ale fajnie by?o mie? takie co? kilka krok?w od depo

Ostatnia edycja:

B?dzie dzia?a?a pvp arena na zasadach, jakie by?y na wersji 7.6 sprzed kilku lat?
B?dzie to sta?y serwer czy edycja trwaj?ca do czasu zdominowania serwera przez jedn? gildie?
Nastawiacie si? bardziej pod ca?e gildie, czy graczy indywidualnych?
Czy pod g??wnym miastem nadal znajduje si? resp behemoth?w? - pytanie mo?e troch? z dupy ale fajnie by?o mie? takie co? kilka krok?w od depo

1. Jesli chodzi Ci o PVP arene czyli ze beda mogly wejsc wiecej niz 2 osoby jesli ktos stanie na poboczu areny to tak, dziala to tak samo jak kiedys :)
2. Tworzymy ten serwer z zamiarem (stalego serwera) Mamy zamiar ingerowac w zycie teamow nie chcemy by ktores sie poddaly tak wiec planujemy na miare mozliwosci udoskonalac serwer pod te osoby.
3. Nastawiamy sie na tych i na tych, jesli chodzi o graczy indywidualnych rozwinelismy sinterie o 360 stopni. Jak wiadomo gra konczyla sie na 200-300 lvlu, teraz jest masa nowych questow/systemow takich jak achievementy, taski czy inne dla (RPG) graczy.
4. Pod miastem znajdziesz caly demon Hell, wejscie tam dostepne jest od 40 poziomu. A co do respu behemothow zostal przeniesiony kawalek za miasto (ala cycklopolis ) jednak jest to skrocona wersja cyklopolis, wiec nie bedziecie musieli smiegac az na -7 zeby dojsc do behemothow ;)

Ostatnia edycja:

Training Monki s? :)

Jeszcze proponuje wrzucenie na strone mapy i zaznaczenie respow oraz napisane co sie tam respi poniewaz liczba graczy spadnie jak trzeba bedzie latac dlugo 8lvlem i szukac miejsca do expienia.

Jeszcze proponuje wrzucenie na strone mapy i zaznaczenie respow oraz napisane co sie tam respi poniewaz liczba graczy spadnie jak trzeba bedzie latac dlugo 8lvlem i szukac miejsca do expienia.

Nikt ci nie broni? wej?? na test server i pozwiedza? map? :)

Czekamy do startu :D

test server juz chyba zamkniety??? po za tym nie kazdy ci wejdzie na test server i bedzie zwiedzal mape . Duzo graczy odejdzie jezeli od poczatku nie bedzie wiedziec gdzie expic

test server juz chyba zamkniety??? po za tym nie kazdy ci wejdzie na test server i bedzie zwiedzal mape . Duzo graczy odejdzie jezeli od poczatku nie bedzie wiedziec gdzie expic

A jak myslisz twoim zdaniem na czym moze expic 8 lvl? Bo moim zdaniem duzego wyboru nie ma, roty pod miastem, moze jakies dwarfy ktore sa tez niedaleko miasta. Wszystko jest zrobione widocznie dla oka, tak wiec nie wydaje mi sie zeby nowi gracze mieli problem :)

~~ BUMP / Lavio

Status
Zamknięty.
Back
Do góry