sk?d wiesz o tibi

Status
Zamknięty.

larive

Active User
Czerwiec 22, 2009
Liczba reakcji
2
tak jak w temacie z k?d dowiedzia?e? si? o tibi albo od kogo ile ju? w ni? grasz jakiego klienta lubisz najbardziej wolisz ots czy rl tibie na jakim serwie grasz

To ja zaczn?

O tibi dowiedzia?em si? w Polkowicach u cioci na kafejce gram w ni? oko?o 2 lat ale ci?gle zmieniam passy i z przerwami w ni? gram czyli np gram 2 tyg,i 1 mie? nie gram albo mniej

klienta naj bardziej lubie hmm chyba to b?dzie 8.00 i 8.52 dlaczego sam nie wiem

osobi?cie wole rl tibie od ots to dla mnie gorsza wersja rl i s?absza mniej stabilna i nie ma takich nie wiem jak to nazwa? tibijczyk?w i nie ma z kim pogada? a na rl zawsz? kogo? znajdziesz

W rl tibi gram na serwerze Harmonia wed?ug mnie to najlepszy serwer w rl tibi

Odp: z k?d wiesz o tibi

O Tibii dowiedzia?em si? od koleg?w, gram (tzn. czyt. botuje) w to mmorpg cztery lata. M?j ulubiony protok?? Tibii to 7.8. Nie robi to dla mnie r??nicy.

wuwuwu kropka google kropka pe el .
I wszystko jasne ;d, jakby?cie nie zrozumieli, to w google.pl wpisa?em gry, i na pewnym forum znalaz?em gr? Tibia xD .

Pozdrawiam,
Danioo

#btw
z k?d = sk?d <zapami?taj to sobie ..>

W tibie dowiedzialem si? kiedy przyszedl do mnie przyjaciel z klatki i zainstalowal bylo to 7 lat temu !: D

a wogole to pozdro :D

O tibi dowiedzia?em si? od kolegi w kafejce ,potem za?o?y? mi hara o nicku baba do ruchania xDDD /nie pami?tam ?wiata i jak mia?em 2% do 8 to mnie schakowa? xD
klient? 8.50 chodz 8.41/42 by?o tez dobre
a gram hmm od 4 klasy podstaw?wki a jestem w 3gim

witam... mnie w tibie wciagnal m?j kolega... przyszedl do mnie kiedys i mi ja pokazal bylo to 3 lata temu... ;] gram przewaznie na ots... moj ulubiony klient to 8.1 aktualnie nie gram na zadnym bo szukam jakiegos fajnego stalego... ;]

Ja nie wiem "z k?d" wiem o Tibii, jedynie sk?d wiem o Tibii i od kogo(Taka ma?a liter?wka w temacie).
@Topic
O Tibii dowiedzia?em jakie? ~4-5 lat temu od kumpli ze szko?y, gdy gadali na dziwny temat. Wtedy zapyta?em o jakiej grze tak gadaj? i o co w niej w og?le chodzi. Odpowied? by?a taka:"hahahahhehaweah noob", gdy si? ju? uspokoili opowiedzieli mi wszystko co powinienem na pocz?tek wiedzie?.

Potem kolega do mnie przyszed?, pom?g? z za?o?eniem konta i tak zalogowa?em si? na swoj? pierwsz? posta?(Rajvane-Celesta dawno usuni?ta posta?). No i tak zacz??a si? moja przygoda newbie, pierwszy ded na racie, pierwszy trap przy drabince gdzie nie wiedzia?em jak si? wydosta?, a? pozna?em paru kumpli kt?rzy mi pomogli przej?? rooka a tam czekali ju? moi Rl wi?c by?o z g?rki. Nie b?d? dalej pisa? bo nie o tym temat =d

M?j ulubiony klient ? To chyba b?dzie 8.0 gdy? wtedy si? prze?ywa?o ostro gdy szykowali ten wielki update na tibie 8.1. Te? lubi? 7.92(?) gdy by?a lina wygl?daj?ca jak ?limak, jako? ka?dy m?g? przywykn??, ?e to lina a teraz ? xD W Tibie nie wiem ile dok?adnie gram, ~4-5 lat albo nawet d?u?ej(po prostu nie pami?tam kiedy dok?adnie si? o niej dowiedzia?em). Ok wystarczy pisania, cya

Ps. Wol? Rl, bo ots jak wiadomo nie ma d?ugiej przysz?o?ci :D Chocia? mo?na na ots si? nie?le zabawi?.

Ostatnia edycja:

Pierwszy raz zobaczy?em tibi? u kolegi jak gra?. By?o to dobre 4-5 lat temu. Sam w tibie gram jakie? 3,5 roku a najbardziej podoba mi si? wersja 8.5. OTS hmm jak to OTS lubi? pogra? i na rl i na otsach. Na OTSsach nie gra?em ju? kilka miesi?cy wi?c stawiam na rl tibi?. Bo przecierz OTSy tak naprawd? si? praktycznie nie licz?, liczy sie RL tibia!!!

Pozdrawiam,
Misiek

Najbardziej lubie hmm... klient: 7.6 i 8.42(8.5 nie jest z?y), o tibii si? dowiedzia?em z Internetu, na pocz?tek by?em nieco n00bkiem ale z czasem wesz?o mi w nawek dobre expienie i jest fajnie ;D

Pozdrawiam,
Bockwurstpaule

W tibi? gram stosunkowo niedawno, od ledwie dw?ch lat. Do klasy doszed? jaki? nowy, kt?ry gra? w tibi?. Po jakim? czasie poprosi? mnie, ?ebym w to gra?, oczywi?cie ja si? nie zgadza?em podpieraj?c si? grafik?, ale p??niej si? skusi?em, bo ciekawo?? nie dawa?a mi spokoju. Oczywi?cie po tygodniu do??czy? inny kolega, poci?gn?wszy za sob? reszt?. ?wiaty? Gram r??nie. Moim pierwszym by?a Guardia, potem przeszed?em na Hibern?, p??niej OTS, potem saphira i tak dalej, mam postacie na wielu, wielu serwerach. Aktualnie gram na Galanie.

O tibi wiem od moich m?odszych kumpli jeszcze z czas?w podstaw?wki. Czyli - bodaj?e - gram w ni? jakie? 4 lata. M?j ulubiony client? Po prostu 7.6 :) Wol? rl tibie, poniewa? OTS - y s? nietrwa?e i nie warto w nie inwestowa? sw?j cenny czas, o czym si? osobi?cie przekona?am (ze ?zami, jak mnie zhakowali). Tak wi?c, jak ju? chcecie gra? to w rl tibi?, a nie w te szybko przemijaj?ce OTS - y :S
Pozdro

Ja o Tibi dowiedzia?em si? od kuzyna :D kt?r y z 2 kuzynem w to grali i caly czas co sie spotkali to tylko o tym gadali wi?c sie do??czy?em :D
W tibie gram mo?e z 2 latka :P Gra?em na Arcani mia?em tam knighta 22 lev ale mnie hackneli :/ i potem zaczo?em gra? na ots'ach...
M?j ulubiony klient to raczej 7.6 i moze 8.5:cool:

Ja o Tibi wiem od kuzyna ;) Jeszcze pami?tam jak dostali?my internet, i m?j starszy brat zacz?? gra? w tibie na 2 dzie?... Omg, jaka to podnieta jak mia? 10lvl i bil dwarf'y :PPP W 3 klasie wtedy by?em ;PP Nie zapomne do konca zycia chyba tego xD

Ja o tibi dowiedzia?em si? od kolegi. To by?a tibia 8.1
Wtedy jeszcze nic nie umia?em. Wychodzi?em wtedy kilka dni z rooka ^^

Ja Dowiedzia?em si? od kumpla kilka lat temu. Ju? nie pami?tam jaka to by?a tibia ale co? ko?o 7+.
Wszystko by?o dla mnie takie fajne. Sam rookgaard by? dla mnie ca?? gra bo przechodzi?em go wieczno??, nie to co dzi? - chwilk?.
Gdy pierwszy raz si? zalogowa?em i dopad? mnie rat i zacz??em ucieka?, p??niej jednak zauwa?y?em ?e dam mu rade solo hahah. Zbiera?em wszystko co mog?em, nawet robaki, a jak znalaz?em jednego robaka na ziemi to rzuci?em si? po niego ?eby nikt mi go nie zabra? ;p

Ja 4 lata temu od wujka si? dowiedzia?em xD Jednak on dosta? deleta na 250 poziom za bocenie i samemu mi si? nie chcia?o gra?. Potem gra?em z kumplami na Kyrze, a jeszcze wcze?niej na guardi.
Najlepszy klient wg. mnie to 8.50. Czego? Nie wiem :s Chyba dlatego, ?e fajne rzeczy dodali, nowe systemy itd.
Obecnie nie gram, a jak gram to na OTS.

O tej cudnej grze, kt?ra zabiera ludziom zwykle p?? dnia wzwy? dowiedzia?em si? od kuzynki, kt?ra w ka?dej wolnej chwili (o zgrozo) gra?a w Tibi?. Kiedy? do mnie przyjecha?a i pobra?a gr? na m?j komputer. Od tamtej pory troch? sobie klika?em i zdziera?em palce na strza?kach i gram a? do tej pory. ;p

"Z t?d" wiem o Tibii.<sarkazm_off>
Pozdrawiam.

Ja o tibii dowiedzia?em si? od koleg?w z s?siedztwa. Moj? pierwsz? postaci? by? druid na ?wiecie Thoria.

O Tibii dowiedzia?em si? gdzie? ponad 5 lat temu. Od kolegi. Na pocz?tku gra?em ma?o, teraz wi?cej.
Najbardziej lubi? gra? na Neranie i Obsidii, czemu? Nie wiem, klimat tych ?wiat?w mnie przyci?ga.
Moje ulubione wersje Tibii to 7.6 i 7.92. Po prostu najlepiej je pami?tam i maj? ten sw?j klimat.

"Sk?d" a nie z k?d...

Kiedy? koledzy robili, otsa na 7.1 albo 7.4 i zainstalowa? mi kolega tibie, i tak to si? zacz??o.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry