Sk?rka visty pod xp

Status
Zamknięty.

Hawks

Advanced User
Kwiecień 12, 2008
Liczba reakcji
28
Witam,
Jak mog? sobie tak? sk?rk? zrobi? ? Czy wi??? si? z tym jakie? konsekwencje ? Czy komputer b?dzie mi gorzej zamula?, a jak jednak mi si? nie spodoba czy mog? to usun?? ?

Prosi?bym o poradnik od podstaw ; )

Aha chodzi mi o wygl?d np paska *taki czarny - ?adny), i np. jak w??cze mozille czy inny program, ?eby tam u g?ry te? by?o czarne ; >

Przenosze do odpowiedniego dzia?u.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Sk?rka visty pod xp

S?uchaj s?ysza??m, ?e po tych plikach od sk?rek p??niej system si?sypie (znikaj? niekt.?e pliki .dll)

A co s?dzisz o Uxtheme patcher albo Window Bling* jako? tak;]

Dla mnie to w og?le lepiej ju? mie? normalnego xpka lub ?ci?gn?? jaki? inny theme ni? ryzykowa? z tymi vistami ^^

S?uchaj s?ysza??m, ?e po tych plikach od sk?rek p??niej system si?sypie (znikaj? niekt.?e pliki .dll)
A co s?dzisz o Uxtheme patcher albo Window Bling* jako? tak;]

Nie mam poj?cia o tych modyfikacjach kt?re wymieni?e? ?adnego, ale troch? szuka?em i z do?wiadczenia Ci mog? powiedzie? ?e w tym packu kt?ry Ci poleci?em wystarczy?o powy??cza? zb?dne dodatki i najlepiej si? sprawdza?, niestety po jakim? czasie i tak zaczyna muli? jak to w og?le w sobie ma windows. Pr?bowa?em instalowa? tylko jeden pack inny ni? ten, nie pami?tam jak si? nazywa ale nie by?em zadowolony, a muli? kompa niesamowicie, no tak m?j komputer ju? nie jest super ala bama ale daje rade.

O co chodzi z tymi "theme" ?

Na twoim miejscu nie ryzykowa?bym z tymi Vistami. Lepiej zainstaluj sobie oryginaln? sk?rk? pod XPka od samego, uwaga!, microsoftu! Link do pobrania:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=75078

Wystarczy pobra?, klikn?? dwa razy i ju? mamy styl :]

Zdj?cia:
zunetheme%5B5%5D.jpg

zune-theme-winxp.jpg

Dzi?ki ; )
Bardzo fajna ta sk?rka ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry