Skillowanie druidem

Status
Zamknięty.

hworang123

New User
Październik 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam
Prosilbym o jakas porade do skillowania druidem poniewaz gdy ide expic za duzo wastuje manapotow gdy uzywam rozgi i chcialbym zaczac przygode ze swordem. Moglibyscie mi powiedziec jak skillowac gdzie i na jakiej broni mam lvl 28. THX

Odp: Skillowanie druidem

Jak chcesz ze sworda bi? to ju? lepiej sobie knighta zr?b. B?dziesz mia? bardzo ma?e hity na druidzie ze sworda.

Knighta nie chce. Zastanawiam sie jakie hity by wpadaly np. z bight sworda lub fire sworda jak tylko wbije 30. Bo z terra rod wastuje duzo potow

To masz ch?opie problem, powiniene? wiedzie? jak wygl?da gra druida skoro go wybra?e? na swoj? profesjie, a teraz zadajesz jakie? niedorzeczne, wr?cz idiotyczne pytanie gdzie skillowa? sword druidem. Pindolnij si? w kolana

Chcialbym nim pograc swordem zeby nie wastowac tak duzo potow bo kassy tez za duzo nie mam

nie rozumiesz, ?e to najgorsza opcja gra broni? r?czn? postaci? magiczn?? Albo za??? knighta albo zbieraj kase na poty. Zawsze jest waste drutem i sorcie

dokladnie shadow ma racje. skilowanie druidem jest tylko strata czasu

OK przekonaliscie mnie ze nie warto jednak. Bede musial zbierac kasse. THX. Do zamkniecia

To ja tu szybko co? ci dopowiem. Bright sworda mo?esz nosi? ze sob? ale tylko do dobijania bardzo s?abych potwork?w typu raty, spider, snejki itp. ?eby nie wastowa? many na to, ale to tylko jak ci nie szkoda capa acha i sworda nie trenuj wcale.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry