Skillowanie Knightem !! POMOCY! :)

Status
Zamknięty.

shake

User
Sierpień 22, 2010
Liczba reakcji
4
Siemka.... Prosz? was o pomoc ... mam 15 knighta na ?wiecie Isara... Pr?bowalem skilli? ale poprostu masakraa! Skilowalem z Plate set+ Wooden shield +steel Helmet + leather boots + sickle... na rotach i trolach aktualnie mam skille 38,5 / 37 !!! PROSZE WAS O POMOC !!! Dajcie jakie? ss'y albo porady !!! Pozdrawiam Shake.. ;)

Odp: Skillowanie Knightem !! POMOCY! :)

Kup Dwarven Shield (bodaj?e 26 obrony) i m?cz te trolle/roty :)

Mam dragon shield , meduske, i dwarven /tortoise ale ubieram wooden shield poniewa? z dwarven nie zada mi blood hita :)

Wyko?uj sobie druida, ?eby postawi? Ci monka np.
Z tego co wiem, ?eby lecia? shielding i nie musisz otrzymywa? BH, przynajmniej, kiedy ja skillowa?em knigtem mia?em najlepsze eq i skille wchodzi?y r?wno.
A wi?c tak:
Je?eli masz kumpla druta popro? go, ?eby postawi? Ci monka.
Za??? t? dragonk? id? na roty :}

Mam dragon shield , meduske, i dwarven /tortoise ale ubieram wooden shield poniewa? z dwarven nie zada mi blood hita

Nie musisz dostawa? blood hit?w , aby lecia? shielding.

My?l? ?e jak na te skille to raczej jest nie op?acalne. Ja bym ci radzi? skillowa? na Rotworm albo Dwarf. Ja na Dwarfach spokojnie wbijam do 60 skills.

Najlepiej dobij sobie skile do 50 w kazo na dwarfach i rotach, potem dobij 20 lvl i id? skilowa? do upad?ego na slimy najlepiej w venore.

potem dobij 20 lvl i id? skilowa? do upad?ego na slimy najlepiej w venore.
Tylko jak co? to radz? kupi? porz?dne eq. Poniewa? w tym co masz to raczej bd cie troch? sieka?.

Wszystkim dzi?kuje :) pozdrawiam!
Tylko jak co? to radz? kupi? porz?dne eq. Poniewa? w tym co masz to raczej bd cie troch? sieka?.

Staken prze?ozylem itemki z 2 hara i mam knight set ;) wiec bedzie ok ;]

proponuje kupic dwarwen shield i skilleowac na dwarfach jak bedzie slabo to dalej m?cz na rotach :D a najlepiej idz na folde :P

Najlepiej zrobi? sobie na samym pocz?tku monkera. Wbijasz 27lvl i stawiasz mc dla knighta ca?ymi nocami :) Polecam

Wyko?uj sobie druida, ?eby postawi? Ci monka np.
Z tego co wiem, ?eby lecia? shielding i nie musisz otrzymywa? BH, przynajmniej, kiedy ja skillowa?em knigtem mia?em najlepsze eq i skille wchodzi?y r?wno.
A wi?c tak:
Za??? t? dragonk? id? na roty :}

Z tego co jest pewne to ?eby lecia? shielding i axe/sword/club fighting to musisz TY zada? blood hita ;)

Monk jest kompletnie nieop?acalny jak na ten lvl, ju? lepiej wyjdzie stawiaj?c ghoula ;)

Ja radz? Dwarfy kazz (najlepiej w winiarni), potem ghoul a od 65++ monk/slimy

Eq dobre masz.Skile wolno b?da sz?y i tyle :D Musisz byc cierpliwy.

Aktualnie 17 lvl skille 45/44 m lvl 3 ci?gle skillam ale mam ma?o czasu :)

Jest wiele opcji skillowania. Osobi?cie polecam postawienie bota na dwarfach w kazzo ( - 2 ) 1, 2, i 3 kopalnia. Oczywi?cie na full defie ;p.
My?l? ?e na 23lvlu shieldingu oko?o 60 idz na slimy z 2 potkami i eq (knight arma/drag shield/crusader helmet/plate legi/ i ten sickle) i spokojnie wyskillujesz. Osobi?cie poleci?bym monka na skillach 70+ i lvlu ok 35+ gdy? je?eli nie mamy kumpla/dobrodzieja w pobli?u jest to spory wydatek. Z mojego skromnego do?wiadczenia wiem ?e najlepiej idzie na slimach na paccu. Kupujesz te br?zowe grzybki i wioo ;p.
Pomog?em daj reputka XD

Proponuje ci skillowac na rotach do 45 skilli,a potem z jakims dobrym eq puszczasz bota na dwarfy i masz spokoj :)

Skille wbijaj mozliwie najwieksze (klade nacisk na "mozliwie") i wtedy ruszaj expic.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry