Skillowanie

Status
Zamknięty.

fifta96

User
Listopad 30, 2009
Liczba reakcji
0
Mam jedno pytanie :) od jakich skilli i lvl-a skillowa? na slimach ?eby by?o w miare bezpiecznie i napisanie mi na PW gdzie s? dobre miejsca do takiego skillowanie oraz jakie eq trzeba mie?.Albo o wys?anie mi dobrych miejsc do skillowania na minotaurach. Aktualnie mam 14 lvl i skill 56/46 oraz 6 mlvl.

Odp: Skillowanie

Wbij lvl a nie skilluj, potem padniesz na byle g. przez nie uwage, a skille ci o 2 zleca....

Pytanie czy? knight czy pall. Jak pall do slimy ab, jak kina to slimy w kazo, venore bagna, MOLTS...

My?l? aby wyskillowa? mojego paladyna do 60/55 czy jako? tak i ju? olewam skillowanie ; )) a by? m?g? wys?a? mi na PW jak tam si? ustawi? i gdzie tego slima poprowadzi?? ;>

Gdzie? mi si? natkn? poradnik z dok?adn? mapk? slima w ab. Google nie boli. Co do skillowania to na slimie mo?na skillowa? z shieldingiem 30. Nie mo?liwe ?? A jednak w ab zamykasz slima w domku lurujesz rotworma aby jako tako ci szedl shielding i monotonnie bijesz go przez okienko ;p. Co do slima w walce wr?cz wystarczy 20 lvl i 55 shieldingu (wez ryby ,lub opcja ze slimem przy wodzie )

Mam jedno pytanie :) od jakich skilli i lvl-a skillowa? na slimach ?eby by?o w miare bezpiecznie i napisanie mi na PW gdzie s? dobre miejsca do takiego skillowanie oraz jakie eq trzeba mie?.Albo o wys?anie mi dobrych miejsc do skillowania na minotaurach. Aktualnie mam 14 lvl i skill 56/46 oraz 6 mlvl.

Ja skillowa?em od 64/63, z EQ (Knight Set, Dragon Shield, Bright Sword, Warrior Helmet).
Tobie te? tak polecam.

shield 50~ z dobrym eq lvl 25 by sie przydal

Ja zaczyna?em skilowa? na slimach maj?c podobne umiej?tno?ci do twoich. Uzbrojenie jakie powiniene? mie?, to przynajmniej Plate Set. Do tego du?o jedzenia i mn?stwo uwagi na gr?. Aha, we? kilka miksturek na wszelki wypadek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry