Skok wzwy?!

Status
Zamknięty.

edged

User
Maj 4, 2009
Liczba reakcji
0
Siemanko potrzebuje pomocy. W ten wtorek uczestnicz? w zawodach mi?dzyszkolnych w skoku wzwy?.
Informacje og?lne :
Wiek - 13
Wzrost - 173cm
Waga - 55kg
Rekord - 145cm

A wi?c prosz? was o pomoc w dobraniu ?wicze? i jakiej? dobrej diety kt?ra przygotuje mnie do zawod?w. Z tego co mi wiadomo to skacze najwi?cej z mojego rocznika w szkole wi?c pewnie przejde do nast?pnego etapu kt?ry odb?dzie si? 18 kwietnia.

PS.:I tak pewnie zgine bo w poniedzia?ek zebrania :D !

Odp: Skok wzwy?!

Cze??.

Je?eli wzi?li Ci? do zawod?w to mieli k'temu powody. Nie musisz stosowa? ?adnej diety skoro - jak m?wisz - jeste? najlepszy w Twoim wieku. Na og?? nie interesuj? si? t? dyscyplin? sportow?, natomiast tak jak opisa?em powy?ej. Jedz i pij to co zawsze, nie pakuj si? w jakie? diety czy co? bo si? mo?esz zmarnowa? :)

btw. wysoki jeste? :) Ja mam taki wzrost przy 17 latach :p (troszk? za ma?o wa?ysz - fakt :confused:)

@edit
#down
Przecie? pisze:
Rekord - 145cm

Ostatnia edycja:

?yj jak ?yjesz. Nie jeste? zawodowcem, ?eby je?? same warzywa i owoce bo Ci trener tak powiedzia?. Dobry jeste?, to skacz. Wysoki te? nie jeste?, ale odpowiedni na sw?j wiek xd Fakt jeste? wy?szy odemnie, bo mam 1,70;p Ale co do wagi, to jak na sw?j wiek, masz odpowiedni?:D. Szczerze ja nigdy nie lubi?em skoku wzwy?. Jaki masz rekord?

JESTEM ?LEPY JAK STARA TEGO KT?RY TO CZYTA

Ostatnia edycja:

1 Miejsce w zawodach mi?dzyszkolnych :P 18 na zawody :P

Jak ju? raz co? wrzucisz do sieci to nie wyzb?dziesz si? tego:
beztytuuvd.png

:confused:

P.S. Usu? obra?liwe s?owa z postu, kt?ry umie?ci?e? wy?ej.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry