- TibiaAuto Skrypt na gobliny, i pseudo tasker. Paladin

Status
Zamknięty.

Chemian

User
Lipiec 18, 2009
Liczba reakcji
1
Yo, potrzebuje skrypta na gobliny na paladina.
Ma otwierac WSZYSTKIE ciala, zbierac gp i kamienie. Jak np. zabije goblina z dista to ma podbiegac i otwierac jego cialo. Prosze o zrobienie calego skryptu, tak zebym tylko ustawil sobie healing i waypointy. ; ) Nie znam sie na tym, prosilbym jeszcze zeby ktos mi DOKLADNIE wyjasnil jak taki skrypt zaladowac.

2. Chce, zeby postac brala z bp 10 gp. Kladla je na stol przedemna (Altar Stone)
i po jakis 3 sekundach (mam lagi) brala CALA kase ze stolu do bp. I tak w kolko. :)

Z gory dziekuje za pomoc.

Odp: Skrypt na gobliny, i pseudo tasker. Paladin

Mog? Ci da? taki skrypt -> GOBLINY ME AB.xml - Speedy Share - upload your files here

To by? jeden z moich kaszmejkerowych, gdzie deponowa? kas? w dp, kamienie do dp odk?ada?, lootowa? kas? oraz w?a?nie kamienie, ucieka? przed pk na dywan itp. Mo?esz nawet go w dp odpali?. I tutaj jest taka sprawa ?e on nie jest na ca?e Femor Hills tylko na te kopalnie ko?o tego jeziorka (wida? je z cyklop?w) poniewa? tam jest ma?o PK. Co do taska to trudne jest co? takiego zrobi? :P A tutaj masz takie wymagania, ?e za darmo to mi si? nie chcia?o by takiego skrypta robi? i pewnie takiego nie dostaniesz od nikogo.

Gdy w??czasz ten skrypt to nie klikaj aby za?adowa? automatycznie. W??cz cave bot, edytuj tam przy ile capa ma i?? do dp i dostosuj tam w?asny atak, bankera ty? tak samo w fluid drinkerze oraz spell casterze. W auto go/log s? funkcje uciekaj?ce i nie wiem czy tam przypadkiem logouta nie ma (bo w za?o?eniu mym pierwotnym ucieka? on sobie na dywan, gdzie jest pz tam si? wylogowywa? i po 20 minutach logowa? z powrotem)

Odp: Skrypt na gobliny, i pseudo tasker. Paladin

Przeczytaj dokladnie jeszcze raz co napisalem.
Mimo wszystko thx...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry