- ElfBot Skrypt na otwieranie plecaczka

Status
Zamknięty.

Codo7711

Active User
Czerwiec 29, 2009
Liczba reakcji
9
Witam , potrzebuje skryptu kt?ry bd otwieral mi nestepny plecak gdy aktualnie otwarty bedzie pelen,a mianowicie co? takiego

alto sto if pelny plecak id xxx otwieraj nastepny plecak o id xxx

Da rade ?

Odp: Skrypt na otwieranie plecaczka

Nie da sie sprawdzic przy pomocy zadnego skrypta czy wszystkie miejsca w bp sa zajete. Da sie jednak wlaczyc opcje otwierania bp w cavebocie. Kiedy jest pelny, otwiera nastepny i tyle. Ta opcja to open next bp.

oj wiem ze jest taka opcja tylko chyba jak id plecaka jest inne to nie otwiera.
mozna by cos pokombinowac ze jezeli w plecaku jest 19 itemkow o id xxx to otwiera next ? nei wiem czy takie cos jest mozliwe tylko daje propozycje

Po pierwsze, zadbaj o interpunkcj? - bo jeste? na forum, a twoj? my?l ogl?da wielu ludzi w internecie. Co do drugiej sprawy, je?li masz zwyk?e backpack'i to nie powinno by? problem?w (przynajmniej ja takich na swoim elfie nie mia?em). Co do twojego pomys?u, rozmawia?em o tym z Kikimor? i nie ma innej mo?liwo?ci, ni? t?, kt?r? Ci poda?. Na twoim miejscu spr?bowa?bym zobaczy? czy skrypt b?dzie dzia?a?, obserwuj?c przez 10-15 do 20 minut poczynania bota.

Jesli zbierasz tylko jeden item to w sumie jest to jakas opcja, bo generalnie nie ma mozliwosci sprawdzania ile jest zajetego miejsca w plecaku albo ile wolnego.

PHP:
auto 200 countitemsvisible ID| if [$count == 19] useitem ID

Jesli useitem nie bedzie dzialac moze kombinowac z openitem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry