- ElfBot Skrypt na walenie x postaci

Status
Zamknięty.

Andren

Active User
Grudzień 12, 2011
Liczba reakcji
0
Witam , wi?c przejde do rzeczy .
Potrzebuje skryptu kt?ry po powiedzieniu np attack 'Andren' zaatakuje nick Andren.
I tak ?eby tylko wpisywa? nicki .
Podsumow?j?c skrypt przyda mi sie i? czasami na cl nie wtrawiam na battle .
A takto klikne ENTER i moje chary ju? si? klej? ; D.
Mam nadziej? ?e wiecie oco chodzi . Pozdro licze na odp ! ;).

Odp: Skrypt na walenie x postaci

Tylko klikniesz enter i sie kleja... Najpierw trzeba wpisac nick wiec trzeba go znac wiec na battle bedziesz wpisywac co chwile inny? No ale dobra...
PHP:
auto 200 if [$lastmsg.content ? 'attack'] {set $zm $cutstr.'$lastmsg.content'.8.20 | attack $zm}
Nie wiem czy zadziala, bo rozne moga byc dlugosci nickow... Jesli bedzie dluzszy niz 20 to nie skopiuje calego. Jesli bedzie krotszy to albo skopiuje caly albo z jakimis spacjami albo wcale, wiec nie wiem czy bedzie atakowac. Jesli nie to nie jest to raczej mozliwe, chyba, ze zawsze bedziesz atakowac postac z okreslona liczba znakow w nicku...

Tylko klikniesz enter i sie kleja... Najpierw trzeba wpisac nick wiec trzeba go znac wiec na battle bedziesz wpisywac co chwile inny? No ale dobra...
PHP:
auto 200 if [$lastmsg.content ? 'attack'] {set $zm $cutstr.'$lastmsg.content'.8.20 | attack $zm}
Nie wiem czy zadziala, bo rozne moga byc dlugosci nickow... Jesli bedzie dluzszy niz 20 to nie skopiuje calego. Jesli bedzie krotszy to albo skopiuje caly albo z jakimis spacjami albo wcale, wiec nie wiem czy bedzie atakowac. Jesli nie to nie jest to raczej mozliwe, chyba, ze zawsze bedziesz atakowac postac z okreslona liczba znakow w nicku...

Jezu ?wiety chyba mnie ?le zrozumia?e?.
Chodzi mi o skrypt na MC!
Czyli np jak powiem attack "klej" to moje mc po otrzymaniu comendy zaatakuja nick o nazwie klej.
Rozumiesz?
Wiem ze skrypt jest do zrobienia , bo typek smigal na takim ale niestety mi nie podal ;/.

Andren zapraszam ci? na t? stron? i tam masz skrypty.

No i chyba taki skrypt probowalem zrobic -.-
To, ze nie masz pojecia co jest w skrypcie, a on nie dziala tak jak chciales nie znaczy, ze chcialem zrobic cos innego, tylko, ze w ten sposob sie nie da. Wiec sie wiecej w tej kwestii nie wypowiadaj bo to zaczyna wkurzac.
Jesli jakakolwiek postac na ekranie powie
To kazda postac ktoa ma wlaczony skrypt powinna zaatakowac xxx...

Nie jest latwo zrobic niektore skrypty. Szczegolnie jesli to co sie laduje do dodatkowej zmiennej ma rozna liczbe znakow i rozni sie z kazdym targetem ktory masz podawac(nick).
A dlaczego nie ustawisz normalnego aimbota to nie wiem...

No i chyba taki skrypt probowalem zrobic -.-
To, ze nie masz pojecia co jest w skrypcie, a on nie dziala tak jak chciales nie znaczy, ze chcialem zrobic cos innego, tylko, ze w ten sposob sie nie da. Wiec sie wiecej w tej kwestii nie wypowiadaj bo to zaczyna wkurzac.
Jesli jakakolwiek postac na ekranie powie

To kazda postac ktoa ma wlaczony skrypt powinna zaatakowac xxx...

Nie jest latwo zrobic niektore skrypty. Szczegolnie jesli to co sie laduje do dodatkowej zmiennej ma rozna liczbe znakow i rozni sie z kazdym targetem ktory masz podawac(nick).
A dlaczego nie ustawisz normalnego aimbota to nie wiem...

Pisa?em wy?ej , poniewa? np . jak ide kogo? zabi? to czasami nie wceluje battle.
A takto jak juz znam nick sobie przygotuje i je?eli zobacz? juz go na ekranie klikne enter i chary si? klej? my?le ?e mnie teraz rozumiesz ;].

Pisa?em wy?ej , poniewa? np . jak ide kogo? zabi? to czasami nie wceluje battle.
A takto jak juz znam nick sobie przygotuje i je?eli zobacz? juz go na ekranie klikne enter i chary si? klej? my?le ?e mnie teraz rozumiesz ;].

Wiem o co chodzi i tak mial dzialac skrypt...
Ale skoro tak to mozesz tez ustawic w targetingu postac po ktora idziesz. Czy to nie prostrze niz kombinowanie ze skryptami na kazdej postaci?
Normalnie ustawiasz aimbota. A na glownej postaci wchodzisz w targeting i tylko wpisujesz nick osoby po ktora biegniesz. Wszystko przed akcja i nawet nie musisz tego entera klikac jak juz go zobaczysz, tylko automatycznie atakuje.
Co do skrypta... To nie klucmy sie tu o to czego potrzebujesz, bo tak wlasnie mial dzialac ten skrypt, a nie dziala pewnie dlatego, ze dlugosc nicka jest zmenna... Dlatego najprostrzym rozwiazaniem jest targeting. Albo po prostu kupic mozg i trafic na battle...

Ja bym proponowa? na ka?dym charze ustawi? combo leader na main chara. I zaznaczy? tlyko attack i na ka?dym mcku mie? zaznaczone "follow". Wtedy jak walniesz sdka w target to all si? do niego klej?

Ja bym proponowa? na ka?dym charze ustawi? combo leader na main chara. I zaznaczy? tlyko attack i na ka?dym mcku mie? zaznaczone "follow". Wtedy jak walniesz sdka w target to all si? do niego klej?

To jest najprostrza i normalna propozycja, ale poczytaj! Przeciez ciezko jest trafic na battle, latwiej kliknac enter albo ustawic w targetgingu...

To jest najprostrza i normalna propozycja, ale poczytaj! Przeciez ciezko jest trafic na battle, latwiej kliknac enter albo ustawic w targetgingu...

M?wie ?e w battle nie zawsze wtrafie bo jak kto? zapierdala na dashu to 1 sek jest na battle i p?zniej go nie ma.
A skoro oram na 10 MC to chyba nie bede na ka?dym wpisywa? w targething.
Oczywi?cie mozna by by?o wpisa? tylko na leadera ale to d?u?ej potrwa , bo ja chce ?eby wszyscy razem si? przykleili razem z leaderem.

M?wie ?e w battle nie zawsze wtrafie bo jak kto? zapierdala na dashu to 1 sek jest na battle i p?zniej go nie ma.
A skoro oram na 10 MC to chyba nie bede na ka?dym wpisywa? w targething.
Oczywi?cie mozna by by?o wpisa? tylko na leadera ale to d?u?ej potrwa , bo ja chce ?eby wszyscy razem si? przykleili razem z leaderem.

Facepalm... skoro i tak juz po kogos wpadasz i wiesz wczesniej nick to co za problem na liderze wlaczyc elfa, wejsc w targeting i w jedno okienko wpisac nic. Potem dac save i biegac dalej? Ile to trwa? 3 sekundy, lider bedzie zaznaczac odrazu a mc bedzie miec ustawione combo lidera...
Co do wtrafiania... Zacznij wtrafiac, na tym polega ogarnianie w pvp wlasnie.
Byc moze ten "ktos" kto ma ten skrypt go nie ma... Moze uzywa mage bomb a nie elfa i klamie, moze zaznacza w tym czasie na battle i tylko mowi, ze ma taki skrypt... Bo z tego co wiem nie da sie go zrobic w inny sposob niz juz zrobilem.

Facepalm... skoro i tak juz po kogos wpadasz i wiesz wczesniej nick to co za problem na liderze wlaczyc elfa, wejsc w targeting i w jedno okienko wpisac nic. Potem dac save i biegac dalej? Ile to trwa? 3 sekundy, lider bedzie zaznaczac odrazu a mc bedzie miec ustawione combo lidera...
Co do wtrafiania... Zacznij wtrafiac, na tym polega ogarnianie w pvp wlasnie.
Byc moze ten "ktos" kto ma ten skrypt go nie ma... Moze uzywa mage bomb a nie elfa i klamie, moze zaznacza w tym czasie na battle i tylko mowi, ze ma taki skrypt... Bo z tego co wiem nie da sie go zrobic w inny sposob niz juz zrobilem.

Znaczy skrypt dzia?a ale nie do ko?ca .
Po 1. musz? spamowa? z 4 razy ?eby zaatakowa?y a po 2.trwa to 3 sek.
A wiem ze skrypt si? da zrobi? , bo nawet filmik jest na yt daje linka:
Tibia i ElfBot? Tak to si? robi ! - YouTube
I bez urazy mi si? wydaje ?e ogarnia lepiej skrypty od Cbie ;d
A tak wog?le dzi?ki za pomoc , jak co? wymyslisz daj zna?.

na tym filmiku typ u?ywa navigation niestety si? na tym nie znam

Ano skoro tak...
Podlacz wszystkie postacie do nav serv. Musisz go uruchomic na kompie u siebie. Wszystkie dane z configu powpisywac przy podlaczaniu kazdej postaci i polaczyc.
Nastepnie dla lidera ustawic skrypt:
PHP:
navsay 'attack $target.name'
Dodatkowo wszystkim postaciom ustawiasz combo lidera na swoja glowna postac.
Zmieniasz aimtype na SD
W panelu Trigger Aimbot w Single wpisujesz attack
Zaznaczasz:
word triggering enabled
Execute Automatically
Lock on leader's target
Dajesz save i powinno dzialac
Ewentualnie skrypt zmienic na:
PHP:
navsay 'combo $target.name'

Tez do konca nie ogarniam tych skryptow z navsay. Ale probowac mozemy.

PHP:
mi si? wydaje ?e ogarnia lepiej skrypty od Cbie
Nigdy nie twierdzilem, ze znam sie na wszystkich skryptach i potrafie wszystko...
Z 2 miesiace temu sie nauczylem czegokolwiek i siedze tylko tu na forum w sumie... Wiekszosci tego co pisze nigdy nie testowalem i nie sprawdzalem. Wiec jedyna informacja, ze dziala jest od kogos.

Ano skoro tak...
Podlacz wszystkie postacie do nav serv. Musisz go uruchomic na kompie u siebie. Wszystkie dane z configu powpisywac przy podlaczaniu kazdej postaci i polaczyc.
Nastepnie dla lidera ustawic skrypt:
PHP:
navsay 'attack $target.name'
Dodatkowo wszystkim postaciom ustawiasz combo lidera na swoja glowna postac.
Zmieniasz aimtype na SD
W panelu Trigger Aimbot w Single wpisujesz attack
Zaznaczasz:
word triggering enabled
Execute Automatically
Lock on leader's target
Dajesz save i powinno dzialac
Ewentualnie skrypt zmienic na:
PHP:
navsay 'combo $target.name'

Tez do konca nie ogarniam tych skryptow z navsay. Ale probowac mozemy.

PHP:
mi si? wydaje ?e ogarnia lepiej skrypty od Cbie
Nigdy nie twierdzilem, ze znam sie na wszystkich skryptach i potrafie wszystko...
Z 2 miesiace temu sie nauczylem czegokolwiek i siedze tylko tu na forum w sumie... Wiekszosci tego co pisze nigdy nie testowalem i nie sprawdzalem. Wiec jedyna informacja, ze dziala jest od kogos.

Chyba nie do ko?ca ogarniam , zrobi?em jak mi m?wile?.
Polaczylem all chary do navigacji , w shortkeys dalem comend /
po czym rozumiem ze mam odpalic tego skrypta na all postaciach i napisac
/navsay attack pg master
Tak mam zrobic?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry