Odp: [Skrypty][7.6-8.4] Skrypty na zam?wienie by Magic
Wygl?d : Jester Full- kolory sa mi obojetne
Co ma robi? : Dawac Addony do jester outfitu wraz za Jester Staff( ID:7958 ) i jester hat (id:7957 )
Jak co si? stanie : Jak przyniesie sie mu itemy... ;]
Dodatkowy opis : Prosze o szybka odpowiedz
NPC : Acc Manager
Wygl?d : Blue Hero
Co ma robi? : Robi? Konto dla graczy
Jak co si? stanie : -
Dodatkowy opis : Ma By? Dokladnie jak na Tibi 8.1(Czyli Mozliwosc wielokrotnego logowania).
Tibia : 7.6
Actions :
System nagr?d za walki na arenie
Dwaj gracze podchodz? do oddzielonych od siebie d?wigni i k?ad? 100cc na stojaku. Je?li obaj po?o?yli i poci?gn?li za d?wignie to zostaj? teleportowani na arene, a kasa znika. Zwyci?zca pojedynku otrzymuje 200 cc a przegrany nic.
Witam!!
Chcia?bym skrypt (nie wiem jaki to rodzaj) Aby:
1. Zawsze 6h od w??czenia ots'a teleportowa?o wszystkich w dane miejsce w kt?rym b?d? zakopane nagrody.
2. I ?eby by?o tak ?e jak ju? wszystkie nagrody zostan? odkopane i zabrane do backpacka aby wszystich teleportowa?o do city.
PROSZE O ZROBIENIE SCRIPT ZA ZROBIENIE SCRIPT Z GORY DZIEX
Movements :Quest
Co ma robi? :mam lopate o id xxx i uzywam na scianie o id xxx
Jak co si? stanie : Przechodze o 3 kroki dalej od tej sciany
Dodatkowy opis :na koniec mam line o id xxx i biore use na sciane o id xxx i teleportuje mnie do dp o pozycji 1000/1000/7
Talkactions :Klony
Komenda :Kage Bushin no jutsu
Co ma robi? : przywoluje 5 klonow o nazwie kage bushin Jak powiem koniec znikaja chodza za mna i bija kogo zaznacze
Dodatkowy opis :Za 1 minute leci 10 many a jak znikaja klony daje 50 many
Ja bym chcia? wszystki mostery z 8.4 te najnowsze czy jest taki kolo ktury ro umi ??
Jak tak To pisac na moje gg 11847657 I jak by cos to jakies skrypty
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.