• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Skrypt Skrypty elfbot - zam?wienia!

Status
Zamknięty.
Odp: Skrypty elfbot - zam?wienia!

Opis skryptu: Gdy bot wbije xxx expa albo xxx lvl to daje loga(zabija potwory je?li s? wok?? mojej postaci, potem daje loga) ORAZ skrypt - Bot wyloguje si? gdy b?dzie xxx Mana Potion?w(je?li si? da to poprosz?)
Dane: Chyba nie potrzeba jedynie ilo?? expa, ale to sam mog? sobie chyba zmieni? ;p
Inne: Szuka?em par? dni ju? tego skryptu lecz nie znalaz?em, a je?li by? to od razu wylogowywa?o mnie...

Opis skryptu: Potrzebuje skryptu gdy zdobede dany item to wyje alarm oraz 2 skrypt gdy mnie gracz atakuje wyje alarm
Dane: -
Inne: Poniewaz mam windows 7 w cavebocie nawet kiedy ustawie alarm gdy mnie gracz bije to i tak nie wydaje zadnego dzwieku.

Potrzebuje skryptu kt?ry b?dzie liczy? ludzi na ekranie. Np kiedy zbieramy sie na OB.
Np: Na Ekranie 19 wiewiurek i Misza Fajter
cos w tym stylu. widzia?em juz takie myki u innych graczy ; )
masz:
say 'Na Ekranie : [$playersaround.20] i Misza Fajter
/Dtp

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Opis skryptu: kiedy nie ma potworow na ekranie leczy paral exura, lecz gdy jest nie reaguje na parala czyli skrypt antyparala w monsteraround
Dane:
Inne:

Opis skryptu: Gdy bot wbije xxx expa albo xxx lvl to daje loga(zabija potwory je?li s? wok?? mojej postaci, potem daje loga) ORAZ skrypt - Bot wyloguje si? gdy b?dzie xxx Mana Potion?w(je?li si? da to poprosz?)
Dane: Chyba nie potrzeba jedynie ilo?? expa, ale to sam mog? sobie chyba zmieni? ;p
Inne: Szuka?em par? dni ju? tego skryptu lecz nie znalaz?em, a je?li by? to od razu wylogowywa?o mnie...
1.
PHP:
auto 200 if [$level >= xxx] {isnottargeting | setcavebot off } | if [$battlesign == 0] {logout}
xxx - level
2.
PHP:
auto 200 if [$itemcount.ID <= xxx] {isnottargeting | setcavebot off} | if [$battlesign == 0] {logout}
xxx - liczba po ni?ej, kt?rej ma wylogowa?
ID - id potiona
Opis skryptu: Potrzebuje skryptu gdy zdobede dany item to wyje alarm oraz 2 skrypt gdy mnie gracz atakuje wyje alarm
Inne: Poniewaz mam windows 7 w cavebocie nawet kiedy ustawie alarm gdy mnie gracz bije to i tak nie wydaje zadnego dzwieku.
1.
PHP:
auto 200 countitemsvisible ID | if [$count >= 1] {playsound 'playeronscreen.wav'}
Id - id itemka
2.
PHP:
auto 200 ifplayerattacking playsound 'playeronscreen.wav'
Opis skryptu: kiedy nie ma potworow na ekranie leczy paral exura, lecz gdy jest nie reaguje na parala czyli skrypt antyparala w monsteraround
Dane:
Inne:
PHP:
auto 200 if [$paralyzed == 1] {isnottargeting | healparalysis 'exura'}
Potrzebuje skryptu kt?ry b?dzie liczy? ludzi na ekranie. Np kiedy zbieramy sie na OB.
Np: Na Ekranie 19 wiewiurek i Misza Fajter
cos w tym stylu. widzia?em juz takie myki u innych graczy ; )
Nie zrobi? tego.

1.Skrypt zak?ada energy ring gdy hp spada do x procent.

2.bot zak?ada might ring i ssa gdy mana spadnie do x procent

3.to samo co wy?ej tylko ?e zamiast many to hp.

Potrzebuje skrypta takiego ze gdy sie zuzyja Filewarkery bot samoczynnie wpisze " !fwb " z gory dzieki i pozdrawiam.

auto 200 if [$bootsslot.id == XXXX] {say '!fwb"}
XXX - ID worn fwb
//Sel

1.Skrypt zak?ada energy ring gdy hp spada do x procent.
2.bot zak?ada might ring i ssa gdy mana spadnie do x procent
3.to samo co wy?ej tylko ?e zamiast many to hp.
1.
PHP:
auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID}
2.
PHP:
 auto 200 if [$mppc < x] {equipsring ID | equipammy ID}
3.
PHP:
auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID | equipammy ID}

Potrzebuje skrypta takiego ze gdy sie zuzyja Filewarkery bot samoczynnie wpisze " !fwb " z gory dzieki i pozdrawiam.
PHP:
auto 200 listas 'FWB' | if [$bootsslot.id != ID] {equipsboots ID}
ID - w oby dw?ch miejscach wpisujesz id nowych firewolker?w. W "id" z ma?ych nic nie wpisujesz.

Opis skryptu: Zamienianie 100 gp na platynk?, 100 platyn na cc i wszystko grupuje ze sob?.
Dane: ID gp 3031, ID platyny 3035, ID cc 3043
Inne: <Nie dawaj jakiego? pierwszego lepszego skryptu z neta>

@edit
Opis skryptu: Exura - 80% lub mniej hp, Exura gran - 50% lub mniej hp, Exura san - 30% lub mniej hp.
Inne: -

Opis skryptu: ?aduje assassin stary na lew? ?ap? gdy jest ich poni?ej 20.

Ostatnia edycja:

Opis skryptu: Zamienianie 100 gp na platynk?, 100 platyn na cc i wszystko grupuje ze sob?.
Dane: ID gp 3031, ID platyny 3035, ID cc 3043
Inne: <Nie dawaj jakiego? pierwszego lepszego skryptu z neta>
@edit
Opis skryptu: Exura - 80% lub mniej hp, Exura gran - 50% lub mniej hp, Exura san - 30% lub mniej hp.
Opis skryptu: ?aduje assassin stary na lew? ?ap? gdy jest ich poni?ej 20.
1.
Teraz tego nie zrobi?.
2.
PHP:
auto 200 if [$hppc < 30] {say 'exoru san'} | if [$hppc < 50] {say 'exura gran'} | if [$hppc < 80] {say 'exura'}
3.
PHP:
auto 200 if [$lhandslot.count < 20] {equiplhand ID}

Opis: Witam, Potrzebuje Skryptu , kt?ry zmieni wygl?d mojej postaci (kolorki) na losowy. Potrzebuje go na openki , przeciwnik cz?sto ubiera moje kolorki a ja wtedy zmieni? hotkeyem i wpisze !go
Dane: --
Inne: mo?e si? przyda?

2.
Kod PHP:
auto 200 if [$itemcount.ID <= xxx] {isnottargeting | setcavebot off} | if [$battlesign == 0] {logout}
ID - id potiona

W?a?nie to mi nie do ko?ca dzia?a, od razu jak to aktywuje to mnie loga... Poradzi?by? na to co? czy raczej w?tpliwe?

2.
Kod PHP:
ID - id potiona

W?a?nie to mi nie do ko?ca dzia?a, od razu jak to aktywuje to mnie loga... Poradzi?by? na to co? czy raczej w?tpliwe?

Nic na to nie poradz?.
Opis: Witam, Potrzebuje Skryptu , kt?ry zmieni wygl?d mojej postaci (kolorki) na losowy. Potrzebuje go na openki , przeciwnik cz?sto ubiera moje kolorki a ja wtedy zmieni? hotkeyem i wpisze !go
Dane: --
Inne: mo?e si? przyda?
Nie dam rady zrobi? tego.

Od teraz ka?dy post ?ami?cy regulamin tematu b?dzie usuwany i nie b?d? na taki post odpowiada?.

Opis: Skrypt ma expic z UE a jesli kto? pojawi si? na ekranie wali SD
Inne:
Nazwa Czaru (UE) - Exevo Gran Pro
Id SD: 3171

Nie wiem co ?le by?o w moim poprzednim po?cie, przecie? by?y tylko dwie pro?by o skrypt.?eby nie by?o offtopu ponawiam pro?be o stworzenie skrypta kt?ry gdy sko?cz? si? gwiazdki [id 7366] zak?ada przedmiot o id 3300

Pozdrawiam.

Notka moderatorska:
7 punkt regulaminu owego tematu.

Opis: Skrypt ma expic z UE a jesli kto? pojawi si? na ekranie wali SD
Inne:
Nazwa Czaru (UE) - Exevo Gran Pro
Id SD: 3171
PHP:
auto 200 ifplayeronscreen sd target | ifnoplayeronscreen [$monstersaround.4 >= 1] {say 'exevo gran pro'}
Nie obiecuj?, ?e b?dzie dzia?a?.
Nie wiem co ?le by?o w moim poprzednim po?cie, przecie? by?y tylko dwie pro?by o skrypt.?eby nie by?o offtopu ponawiam pro?be o stworzenie skrypta kt?ry gdy sko?cz? si? gwiazdki [id 7366] zak?ada przedmiot o id 3300
Pozdrawiam.
Notka moderatorska:
7 punkt regulaminu owego tematu.
PHP:
auto 200 countitems 7336 | if [$count <= 1] {equiplhand 3300}

Ech, zapomnia?em doda? ?e do tego skryptu :auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID} zdejmowa? ringa gdy hp przekroczy x procent: Czyli jad? mi hp do x procent, zak?ada energy ringa, i je?eli hp jest powy?ej x procent to go zdejmuje. Jeszcze raz przepraszam ?e nie dopracowa?em pro?by.

Skasowa?e? m?j post a ja mam odpowied?. Sam sobie poradzi?em i podziel? si? z innymi.

auto 2000 ifnoplayeronscreen if [$monstersaround.1 >= 2 && $mp >= 0] {say 'exori beam' | wait 0} | ifplayeronscreen if [$monstersaround.1 >= 1 && $mp >= 0]{say 'lethal spell' | wait 0} listas "Nie atakuje graczy"

Teraz zastosuje si? do regulaminu.
Opis skryptu: Chc? aby po rzuceniu magic walla ci?gle by? zamiast kursora; krzy?yk, ?ebym m?g? od razu rzuca? nast?pnego.
ID: 3180
Ja u?ywam tego:

auto 1 crosshair 3180

ale nie chc? naciska? ?adnego keya, tylko klika? prawym na runk?.
Sorki ale nie wiem jak si? robi tak? ramk? z kodem PHP

Ostatnia edycja:

Skasowa?e? m?j post a ja mam odpowied?. Sam sobie poradzi?em i podziel? si? z innymi.
auto 2000 ifnoplayeronscreen if [$monstersaround.1 >= 2 && $mp >= 0] {say 'exori beam' | wait 0} | ifplayeronscreen if [$monstersaround.1 >= 1 && $mp >= 0]{say 'lethal spell' | wait 0} listas "Nie atakuje graczy"
Teraz zastosuje si? do regulaminu.
Opis skryptu: Chc? aby po rzuceniu magic walla ci?gle by? zamiast kursora; krzy?yk, ?ebym m?g? od razu rzuca? nast?pnego.
ID: 3180
Ja u?ywam tego:
auto 1 crosshair 3180
ale nie chc? naciska? ?adnego keya, tylko klika? prawym na runk?.
Sorki ale nie wiem jak si? robi tak? ramk? z kodem PHP
Nie mam poj?cia jak to zrobi?. Jak dla mnie to crosshair powinno dzia?a?. My?l?, ?e porzuceniu mwalla powiniene? poczeka? t? chwil? albo po prostu rzuca? normalnie hotkeyem w tibii.
Ech, zapomnia?em doda? ?e do tego skryptu :auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID} zdejmowa? ringa gdy hp przekroczy x procent: Czyli jad? mi hp do x procent, zak?ada energy ringa, i je?eli hp jest powy?ej x procent to go zdejmuje. Jeszcze raz przepraszam ?e nie dopracowa?em pro?by.
PHP:
auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID} | if [$hppc > y] {unequip ringslot nazwabackpacka}
x - poni?ej ilu hp ma zak?ada?
y - powy?ej ilu ma zdejmowa?
nazwabackpacka - nazwa bp do kt?rego ma chowa? ringa
Nie mam pewno?ci co do tego skrypty, wi?c proponuj? nosi? ze sob? jakiego? ringa co si? nie ko?czy i zastosowa? ten skrypt:
PHP:
auto 200 if [$hppc < x] {equipsring ID1} | if [$hppc > y] {equipsring ID2}
ID1 - id energy ringa
ID2 - id ringa, kt?ry b?dzie nam zak?ada? gdy mamy powy?ej y% hp
Je?eli skrypt wam nie dzia?a to nie ?alcie si? w tym temacie. Napiszcie po prostu nowe zam?wienie umieszczaj?c jednocze?nie stary skrypt.

Opis : Prosi?bym was o skrypta kt?ry u?ywa czaru x i gdy mana jest wieksza niz 500 na zaznaczonym potworze

Status
Zamknięty.
Do góry