- Liczba reakcji
- 12
Witam serdecznie w moim temacie. Z okazji, ?e znalaz?em troch? cennego czasu oraz przy tym mog? sobie troch? dorobi? postanowi?em stworzy? taki w?tek na forum.
- 1. Wprowadzenie
Teraz postaram wam przekaza? w jak najlepszy spos?b moje g??wne za?o?enia, kt?re oczywi?cie na pro?b? zleceniodawcy mog? si? zmieni? - wszystko jest do ustalenia.Je?li chodzi o us?ugi, kt?re wykonuj? wszystko wypisz? w nast?pnym punkcie (w formie listy), aby lepiej wam si? czyta?o ten temat. Dobrze, teraz przejd?my do tego co powiedzia?em na pocz?tku - oto te za?o?enia::- Wszystkie skrypty przed zap?at? mo?esz przetestowa? w grze , czyli przez oficjalnego klienta "Tibia". Wtedy tak?e mo?esz zg?osi? jakie? poprawki (mniejsze nie b?d? oczywi?cie wliczane w cen?, ale dodanie jaki? dodatkowych funkcji, kt?re nie obejmowa?a podstawowa wersja skryptu tak).
- Przy ka?dym ze zleceniem t?umacz? obs?ug? skryptu, konfiguracji oraz innych spraw zwi?zanych z nim.
- Skrypt otrzymujecie dopiero po zap?acie - jest to do?? wa?ne, nie wysy?am skryptu bez gwarancji, ?e pieni??ki dosz?y. I jak dobrze sprawdzi?em robi tak wi?kszo?? p?atnych programist?w (lub skrypter?w).
To s? najwa?niejsze i zasadnicze punkty, cho? uwa?am, ?e s? one elementarne je?li chodzi o temat zlece?. - 2. Typ us?ug
- C++ - tutaj chodzi o modyfikacje serwera w plikach source
- LUA (plus ewentualne wpisy do plik?w XML) - tutaj wszystkie skrypty, w ka?dej kategorii
- PHP, HTML, CSS - modyfikacje strony AAC, oraz dodawanie jaki? nowych funkcji (komponent?w)
- JavaScript - interakcje na stronie, tak?e mog? by? z wykorzystaniem technologii AJAX
- Java (aplikacje okienkowe oraz aplikacje sieciowe "applet") - tutaj je?li kto? chodzi sw?j np. "uploader", albo jak?? inn? aplikacje do swojego serwera.
Oczywi?cie, tak?e pomagam w rozwi?zaniu problem?w, a tak?e w naprawie plik?w z powy?szych dziedzin. - 2. Akceptowane formy p?atno?ci
- przelew na konto bankowe (dodatkowa op?ata: 0 PLN)
- p?atno?? przy pomocy serwisu allegro.pl (dodatkowa op?ata: tutaj wliczany jest koszt aukcji)
- p?atno?? przy pomocy serwisu paypal.pl (dodatkowa op?ata: 0 PLN)
- p?atno?? przy pomocy serwisu korzystny-sms.pl (dodatkowa op?ata: tutaj koszt zlecenia mo?e by? do?? wysoki, poniewa? p?atno?? SMS niesie ze sob? wysokie prowizje.)
Tutaj wa?na sprawa, je?li oferujesz jako? inn? form? mo?esz tak?e si? zg?osi?, wtedy odpowiem czy mi si? podoba jako wynagrodzenie, czy te? nie.
Mam nadzieje, ?e umie?ci?em tutaj wszystkie najwa?niejsze informacje. To wszystko z mojej strony, oczywi?cie opr?cz tego, ?e mog? powiedzie?, ?e wykonuj? zlecenia profesjonalnie, dbaj?c za prawid?owo?? dzia?ania, jak tak?e o u?ywane zasoby.
Wa?ne! Wszystkie zlecenia wysy?am na PW, poniewa? ka?dy ceni sobie unikalno??. Komentarze po wykonaniu skryptu mo?emy umieszcza? w tym temacie.
Regards, Ankledork~.