Skup postaci! wszystkie ?wiaty! Bez recovery-key!

Status
Zamknięty.
Odp: Skup postaci! wszystkie ?wiaty! Bez recovery-key!

hahaha stary.. wystarczy wklei? m?j numer gg, a reszte gada?e? z kumplem... proste ja drut...

Chcialby? kupi? od mnie konto na Harmoni 2x postacie oby dwie 22lvl jeden druid drugi kinght leprze eq ni? na druidzie.

hahaha stary.. wystarczy wklei? m?j numer gg, a reszte gada?e? z kumplem... proste ja drut...

Obok numeru kt?ry rzekomo wpisa?, jest Tw?j faktyczny numer. Dla mnie bez w?tpliwo?ci jeste? oszustem.

wiesz... ok, w twoich oczach mog? by? nawet Osam? Bin Ladenem....

wiesz... ok, w twoich oczach mog? by? nawet Osam? Bin Ladenem....
Czyli ju? nie ?yjesz. Powiedz mi, dlaczego wszystkich tutaj oszukujesz? My?lisz, ?e znaj?c prawd? odpuszcz? Ci i popatrz? jak innym "sprzedajesz" konta?

A mo?e chcesz mi wm?wi?, ?e ta rozmowa jest sfa?szowana. Przykro mi, a? takim idiot? nie jestem. Gwarantuj? Ci, ?e tak, czy siak udowodni? to, ?e jeste? jebanym oszustem i polecisz z tego forum szybciej ni? okradniesz jeszcze jednego usera.

Obok jest tak?e Tw?j numer, ciemniejszy. Powiedz mi teraz jedn? rzecz, po co mia?bym to robi?, pisanie post?w, przerabianie zdj?? to w chuj czasu. Nie jeste? ?adn? moj? konkurencj?, bo nie mam podobnego serwisu, w sumie nie mam ?adnego serwisu. Mo?e, ?eby? nie zarabia?? W chuju mam to ile, gdzie i jak zarabiasz, ale mnie si? nie opierdala, nawet przez internet. Nie umiesz nawet oszukiwa?, od pocz?tku ?mierdzia?o oszustwem, w pierwszej rozmowie napisa?e?, ?e biegniesz po do?adowanie, nawet w po?cie na forum (lol) i przez kilka dni si? nie odzywa?e?. Dzi? nagle chcesz do?adowa? konto przez neta, ciekawe.

?ledztwo uwa?am za zako?czone, wyrok zostanie og?oszony po naradzie.

Btw. We? kurwa zmie? ten podpis, ?miechu warty jak i Twoja osoba.

A mo?e chcesz mi wm?wi?, ?e ta rozmowa jest sfa?szowana. Przykro mi, a? takim idiot? nie jestem. Gwarantuj? Ci, ?e tak, czy siak udowodni? to, ?e jeste? jebanym oszustem i polecisz z tego forum szybciej ni? okradniesz jeszcze jednego usera.
hahaha kole?... daj se spok?j... nabijasz tylko posty i tyle....
Obok jest tak?e Tw?j numer, ciemniejszy. Powiedz mi teraz jedn? rzecz, po co mia?bym to robi?, pisanie post?w, przerabianie zdj?? to w chuj czasu. Nie jeste? ?adn? moj? konkurencj?, bo nie mam podobnego serwisu, w sumie nie mam ?adnego serwisu. Mo?e, ?eby? nie zarabia?? W chuju mam to ile, gdzie i jak zarabiasz, ale mnie si? nie opierdala, nawet przez internet. Nie umiesz nawet oszukiwa?, od pocz?tku ?mierdzia?o oszustwem, w pierwszej rozmowie napisa?e?, ?e biegniesz po do?adowanie, nawet w po?cie na forum (lol) i przez kilka dni si? nie odzywa?e?. Dzi? nagle chcesz do?adowa? konto przez neta, ciekawe.
nie chcia?em kupi? twojego konta i tyle.... wkurzy?e? si?. my?lisz, ?e administracja forum jest naiwna i si? nabierze...?
?ledztwo uwa?am za zako?czone, wyrok zostanie og?oszony po naradzie.
?enuj?ce.....
Btw. We? kurwa zmie? ten podpis, ?miechu warty jak i Twoja osoba.
Report (wi?cej m?wi? nie trzeba)

hahaha kole?... daj se spok?j... nabijasz tylko posty i tyle....
Oj, nie dam "se" spokoju.

nie chcia?em kupi? twojego konta i tyle.... wkurzy?e? si?. my?lisz, ?e administracja forum jest naiwna i si? nabierze...?
Skoro nie chcia?e? go kupi? to po co kaza?e? podawa? mi passy do obu kont? Zaprzeczasz sam sobie i to jest w?a?nie ?enuj?ce. Mam nadziej?, ?e administracja si? nie nabierze.

Skoro nie chcia?e? go kupi? to po co kaza?e? podawa? mi passy do obu kont? Zaprzeczasz sam sobie i to jest w?a?nie ?enuj?ce. Mam nadziej?, ?e administracja si? nie nabierze.
Coooooo Ty do mnie gadasz? przecie? nasza rozmowa sko?czy?a si? na podaniu ceny do kont... wtedy podzi?kowa?em i tyle (rozmowy nie mog? wklei?, bo na komputerze korzystam z web gadu) i wypraszam sobie teksty typu "oszust"

Dalsza dyskusja nie jest potrzebna. Zapozna?em si? dosy? dok?adnie z tematem i u?ytkownik lycho96 dostaj? bana za oszustwo. Je?eli za?o?yciel tematu twierdzi i? jest to nies?uszne, prosz? o napisanie odwo?ania.
Help3R.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry