Slingshot [Bro? dla Palladyna]

Status
Zamknięty.

BaXoN

Active User
Wrzesień 11, 2010
Liczba reakcji
10
73988171.gif
SlingShot
73988171.gif
By BaXoN​
Witam, Wielu ludzi poszukiwa?o broni dla paladyn?w, dzi? mam wam do zaprezentowania skrypt kt?ry sam zrobi?em, nie jest on w cale skomplikowany troszk? rozumu i sam mo?esz taki wykona?.
Dodam jeszcze ?e do zrobienia tego skryptu zainspirowa?o to ?e widzia?em na wielu otsach bardzo podobn? bro? mo?na powiedzie? ?e i tak? sam?.

Ma?y opis dzia?ania skryptu/Broni, Jest to bro? dla Paladyna, jest ona od 120 lvlu, bro? si? nie ko?czy, do tego ma 65atk oraz atakuje Assassin Starami(RedStar)

Przejd?my do skryptu.
Wejd? "\data\items\items.xml"
I wyszukaj
<item id="5907" article="a" name="slingshot">
<attribute key="weight" value="1200" />
</item>
Zast?p to tym.
<item id="5907" article="a" name="slingshot">
<attribute key="weight" value="1200" />
<attribute key="attack" value="65" />
<attribute key="weaponType" value="distance" />
<attribute key="shootType" value="redstar" />
<attribute key="range" value="6"/>
</item>

Nast?pnie przejd? do "data\weapons\weapons.xml"
I Dodaj w dogodnym miejscu.
<distance id="5907" level="120" unproperly="1" event="function" value="default"> <!-- SlingShot -->
<vocation id="3"/>
<vocation id="7" showInDescription="0"/>
</distance>
To na tyle.

Mam nadziej? ?e skrypt/bro? si? przyda.
Pozdrawiam BaXoN.

Notka Dla Moderatora.
Kod:
Prosi? bym o zmian? prefiksu na [B]Weapons[/B]

Odp: Slingshot [Bro? dla Palladyna]

od?wie?acz, komentujcie i oceniajcie.

Przyda?oby si? napisa? od jakiej to jest tibi , no i czego rzuca assasinkami , proca s?u?y do strzelania z kulek / kamieni , zr?b to na small stone [ zmie? tylko id itemsa ] i bd dobrze

skrypt dobry , nei sprawdza?em bo nie wiem na jak? t? tibie ale raczej nie ma b??du xd daje 8/10

Pozdrawiam , Nivek

Przyda?oby si? napisa? od jakiej to jest tibi , no i czego rzuca assasinkami , proca s?u?y do strzelania z kulek / kamieni , zr?b to na small stone [ zmie? tylko id itemsa ] i bd dobrze
skrypt dobry , nei sprawdza?em bo nie wiem na jak? t? tibie ale raczej nie ma b??du xd daje 8/10
Pozdrawiam , Nivek

Drogi kolego jak ju? napisa?em, pomys? na skrypt wzi?? si? z innych ots'?w, wi?c nie bedzie strzela? kamieniami ale assassin starami.
Skrypt testowa?em na TFS 0.3.6, Skrypt spokojnie b?dzie dzia?a? na wszystkich tfs'ach.
Co do tego na jaka tibie jest skrypt, to nie potrafi? okre?li?, ale wydaje mi si? ?e na wszystkie w kt?rych wyst?puje przedmiot SlingShot Czyli naj pewniej [8.++].

P.S. Ja testowa?em u siebie na 8.54.

Pozdrawiam

Od?wie?am, prosz? o komentowanie:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry