Odp: Sluchanie muzyki z telefonu - Obciach czy nie?
Je?eli kto? wylatuje z telefonem s?uchaj?c Firmy - mam wyjebane to sory, ale to nie jest muzyka, kt?r? mo?na si? dzieli? w miejscu publicznie albo je?eli jaka? dziewczyna idzie i s?ucha Pezeta, kt?ry jedzie r?wno po dziewczynach to gratuluj? braku m?zgu i pr?by dostosowania si? do spo?ecze?stwa. Cz?sto ludzie s?uchaj? muzyki, kt?rej nie rozumiej? jak dla mnie to oni wychodz? na idiot?w i tyle. Na przyk?ad ja mia?em do?? ?adny przyk?ad dzieciaka dok?adniej brat mojego ziomka hmm ile ma 10 lat lub 11 nie wiem sam i s?ucha peji tam s?ysza?em ten ?mieszny Regulamin Zabijania czy jak to si? tam zwie to zagio?em go w prosty spos?b czy rozumie o czym to leci i czy musi si? dzieli? tym g?wnem z ca?ym placem zabaw par? tekst?w polecia?o tak?e, kt?re zry?y mu bani? i ju? nigdy go nie spotka?em z telefonem, z kt?rego lecia?a muzyka. Inna sprawa to m?j kumpel s?ucha jakiego? francuskiego rapu nie wiem co to za g?wno, ale ju? po woli mnie to wkurwia?o to prosty tekst "wiesz w og?le o czym to jest?" i jebn?? g?ow? w d?? i wy??czy?, bo i tak nie mia? wyboru wy?sza pozycja w hierarchii. Wielu ludzi zjada wszystkie rozumy pokazuj?c jak? to wielce muzyk? s?ucha Firma, Peja i inne chuje. Zazwyczaj s? to ludzie, kt?rzy uwa?aj? si? za ludzi ulicy, ?e niby ich ulica wychowa?a oczywi?cie s? w b??dzie, bo nawet nie znaj? dobrze slangu by rozumie? teksty zawarte w piosenkach Peji i innych gangsta, gangsta wielce gangsta reper?w. Jak dla mnie tak?e nie po to wymy?lono takie co? jak s?uchawki by tego nie u?ywa? tacy ludzie powinni zafundowa? sobie s?uchawki. Bywaj? ludzie, ale to s? jednostki, kt?re potrafi? si? zachowa? i maj? s?uchawki, ale co to da jednostki przeciwko grupa tuman?w ;/? Obciachem jest to gdy? dla osoby, kt?ra my?li i ma m?zg jest to ?mieszne gdy spotyka przypadki, kt?re wcze?niej opisa?em puste dziewczynki, wielcy ludzie ulicy i inne prze kozaki koksy