Smaku & Emek - Show time!

Odp: Smaku & Emek - Show time!

100 w wykonaniu smaka i new har emka, b?dzie gor?co. Emku, lecisz do 100-tki tym drutkiem.

Loot wyj?tkowo dopisa? =d

42440976.png

20469477.png

94786754.png

76609542.png

najs jak na 200 manek? xD

#Down

74446857.png

Expie max p??torej godziny dziennie, na wi?cej nie mam ochoty, a reszta to runki.

#2Down

Harmonia.

Ostatnia edycja:

Co to za ?wiat je?eli to RL?
Temacik fajny,?ycz? wy?szych lvl:).

@up
Oczywi?cie ?e rl, Harmonia.

beztytuuvg.jpg

Nawet dobry exp by?, 120k/h~ na bonusowej staminie ;)

P?? h expienia z bonusem i lvl wskoczy? =d 100k/h, najs jak na 33 lvl xD

47180281.png

I starszy m lvl, zabawa nowym spellem >.>

30mz.png

?wietnie wam ta gra idzie! Zazdroszcze cierpliwo?ci grania na Harmonii! :rolleyes:

Dalszych sukces?w, jak nie mog? tu wstawia? SS?w no to nie ;/

Ostatnia edycja:

Morgas nigdzie nie do??czysz bo to temat prywatny dw?ch user?w.

W tym dziale jest temat z og?lnymi fotkami z harmonii.

Sp??nione dzi?ki dla Smaka za pozdrowienia. Oby tak dalej! ; )

Ostatnia edycja:

gratuluj? !!! Harmonia to dobry server bo prawie sami polacy ! To by? m?j dawny server i mi?o go wspominam i teraz r?wnie? zaczynam

gratuluj? !!! Harmonia to dobry server bo prawie sami polacy ! To by? m?j dawny server i mi?o go wspominam i teraz r?wnie? zaczynam

Nie nazwa?bym go dobrym bo graj? na nim polacy, czasem ?atwiej dogada? si? z chi?czykiem ni? w?a?nie z polakiem..
Jak ju? wiecie, robi? druida, zamawiam pacc i Was m?cz? ci?g?ymi pro?bami o podexpienie - jedno jest pewne, przez nast?pne 90 dni nie zaznacie spokoju o/. Co do tematu oczywi?cie zasuwacie jak Kubica w ostatnim Grand Prix, ale to ju? mnie nie dziwi, zd??y?em si? przyzwyczai? :)

@Morgas
Wybacz, ale nie napisa?em ?e si? zgadzam aby? wstawia? z nami fotki :huh:

@Rao
Nie ma za co :)

@Frags
Uff, dobrze ?e teraz ma?o gram, nie b?dziesz jak mnie mia? m?czy? hehe :o

Ch?? do gry powraca a wi?c powoli si? rozkr?cam :)
beztytuusds.jpg

Ostatnia edycja:

GZ go go 102 xD widze ?e znowu si? rozkr?cacie jak macie jakies itemki nie potrzebne to wysy?ajcie do Freqvent > thais -xD

P?ki co b?d? zaj?ty test serwerem, wi?c gra? nie b?d?. Po zamkni?ciu ts'a mo?e zaczn? gra? pallem - zobaczy si?, na facc only pall i skill m lvl u drutka, wi?c troch? zejdzie =d

Doczeka?em si? porz?dnego tematu Emka i Smaka :D B?dzie na co patrze? i co komentowa? :) Emek, widz?, ?e druid Cie wci?gn?? :D Ja wczoraj dosta?em pacca i sobie smigam :D Szkoda, ?e to nie ten sam ?wiat. :(

Dobra, powoli wracamy!

ED

18308212.png

RP

61415653.png

16 dni i facc, zrobi? postmana na drutku + najczyku i na facc b?d? gra? 3 profesjami by si? nie znudzi?a gra ;x liczy si? fun nie efekty, na tsie mia??m ju? 65 lvl =D

15m lvl czyli sd =D

15m.png

Co prawda s?abo, ale i tak non stop jad? na manach...

Emek, widzisz ten brak komentarzy ? Brak, ehh .. co ja gadam, jest ich du?o, ale to nie to samo co w dawnym temacie. Zacznij dodawa? tak jak kiedy? te fajne ssy gdzie bijecie demona, jakies destro czy co kolwiek, jaki? profit, jakie? waste - prosz? ! Bo na prawd? nie ma co tu komentowa? za bardzo, same advence ciesz? oko, ale nie tak bardzo ..

A ten 15 mlvl to znaczy - WASTE ! Kup sd i dawaj hiciory <lol2> :D

No nie da si? ukry?, ?e ze zdj?ciami jest cieniutko, rozumiem, ?e szko?a robi swoje ale po?wi??cie te 5/10 minut na wrzucenie zdj?? na forum, to i doczekacie si? komentarzy, pozytywnych oczywi?cie.

Niestety jest cienko, jak mo?e by? inaczej jak bije max 10 mar dziennie (tylko na nich "expie"), smak nie gra, nie ma go, wi?c lipa. Ma?o expie bo nie mam weny ;x p?ki co b??dne ko?o, na facc b?dzie of, lootbagi, troch? dli :p

Back
Do góry