Smaku & Emek - Show time!

Odp: Smaku & Emek - Show time!

78740576.png

uo0004.png

uo0007l.png

uo0008.png

uo0010.png

Sam Smak:

Wczorajsze hydry podczas questa na dost?p do Goromy, niestety loot ?aden...
ajkl.jpg

A to ju? dzi?, plugi bogi i inne ohydne potwory.
klkjhg.jpg

30009594.jpg

jk7.jpg

Najs hit? ;d
jajk.jpg

ahjk.jpg

ahjj.jpg

I loocik, najlepszy nasz wsp?lny ... ; )
agh.jpg

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Davvis :D maniak ! ;D wiedzialem ze tak bd masz pacca huncisz z Emkiem to nawet na gg mi nie odpiszesz ! dobry loocik jak dla cb pewnie sie cieszysz ^^ xD super fotki wiecej dodawajcie ciekawie sie je oglada az milo popatrzec serio !!!

Jak mi?o to dobrze :)

uo0002r.png

uo0003.png

uo0004r.png

uo0005i.png

uo0006.png

uo0007.png

uo0008.png

Ludzie, wi?cej komentarzy! P?ki co, to jest jeden z najlepszych temat?w (?) i tyle komentarzy?

#Down

Od Emka
:

Nie b?d? obcina? zdj??, gram bez bota - chce ?eby to by?o widoczne. 2 spraw? jest to, ?e nie b?d? pisa? co 1 stron? jakie mam eq i skille.

Ostatnia edycja:

Sam dobrze wiesz, ?e dodawanie zdj?? tutaj, mija si? z celem. Dodawajcie nie wiem, np. na tibiopedia, albo na torgu, tam chocia? b?d? komenty....

@zaraz dostane warna :P

jaki macie profit ??, prosz? obcinaj ss :P

next hunt:

uo0001.png

lefl

98010592.png

11578274.png

265k/h, ?adnie?

uo0004.png

Davvvvis narazie widze fotosy tylko emka a twoich totalnie nic 0 wiec moze bys cos wrzucil od siebie a nie !? ludzie czekaja ! gz lvla emek i eq! helmet zmien tylko :P Ave CHELSEA!!! POZDRAWIAM

Emek:

Niestety nie mog? zmieni?, kupuje pacca za gp, brakuje mi 6cc, nie zamierzam sprzedawa? eq...

uo0002.png

uo0003.png

83178037.png

niezle jedziesz... Gogo 100+
Jak dlamnie to postac jest zajebist* ^^
Nic dodac nic ujac.

Ten hunt to gs nightslakery i earth elementale? bo one sa ciezki do zabicie palowi. Wyrmy tez?

Najlepszy temat na forum. Ciekawe screeny, postacie ?wietne i czego wi?cej chie?? Ja ?yczy?bym sobie tylko pozdrowienia na setce Emka i by?bym w pe?ni szcz??liwy. Ja nie gram chwilowo, bo mam problemy z komputerem ale jak tylko m?j mega sprz?cior odzyska si?y to obiecuje, ?e znowu was zam?cze pro?bami o wypad ze mn? na jakie? bogi czy workery ;)

Emek:

#Ziomq777

Schodz? poziom ni?ej gdzie s? same nightstalkery i 2 gsy + par? bonebeast?w.

: ) pomy?limy!

uo0002v.png

uo0003.png

uo0004s.png

uo0005i.png

Jak wida? - profit!

Elegancko panowie coraz bardziej mi sie ten temat podoba ^^ coraz lepszy poziom i ciekawsze ss'y naprawde brawo brakuje jeszcze questow tylko :P i jakis hard huntow ;D Emek trzymasz poziom smaku tez chodz malo twoim screnow tutaj! :(( lol:D:huh:

Gz Emek, Gz SmaQ! Co tu du?o m?wi? czekamy na nast?pne ssy :)

[GRACZ]Grek Arte[/GRACZ]

uo0001c.png

uo0002z.png

uo0003.png

Je?li kto? chce do nas do??czy? musi zr?wna? lvl'e oraz najwa?niejsze - gra? manualnie : )

Back
Do góry