• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

SMS SHOP Problem.

El Thiere

User
Sierpień 24, 2009
Liczba reakcji
0
Witam serdecznie. Mam pewien problem a chodzi w nim o to ze gdy kupuje itema z mojego accmakera cyli "SMS SHOPA" wszystko idzie dobrze ;-)
Ale na tibi pokazuj? si? takie co?.
01:02 >> Firewalker boots << from OTS shop is waiting for you. It weight is 94354 oz., you have only 3853 oz. free capacity. Put some items in depot and wait about 30 seconds to get it.
01:02 >> Addon Doll << from OTS shop is waiting for you. It weight is 116316 oz., you have only 3853 oz. free capacity. Put some items in depot and wait about 30 seconds to get it.
01:02 >> Soft Boots. << from OTS shop is waiting for you. It weight is 49056 oz., you have only 3853 oz. free capacity. Put some items in depot and wait about 30 seconds to get it.
?eby nie by?o zb?dnego gdybania w Items.xml s? poprawne ustawienia oz.
01:06 You see a pair of soft boots that is brand-new.
It weighs 8.00 oz.
01:07 You see a jester doll.
It weighs 12.00 oz.
01:07 You see a firewalker boots (Arm:2, protection fire +90%) that is brand-new.
It can only be wielded properly by players of level 130 or higher.
It weighs 9.50 oz.

To wygl?da tak jak by w sms shopie czy w skrypcie itemy mia?y 100x wiecej oz.
a nie wiem sam co ju? robi? wi?c prosze o pomoc.
Je?eli nie ten dzia? to sorry ale nie wiedzai??m jaki

Odp: SMS SHOP Problem.

Hmm... Poka? skrypt z globalevent nie pami?tam gdzie on si? znajduje odpowiadaj?cy za shop'a, pewnie w nim jaki? b??d z capem jest.

A mo?e inne id przedmiotu jest...pisze tak boo nie wiem jak to tam wygl?da.....ale najprawdopodobniej w skrypcie sms-shopa musisz pokombinowa? skoro w grze masz normaln? wag? tego przedmiotu tworz?c go przez GM-a

Tak jak ju? wspomina?em musisz pokaza? skrypt lua z globalevents/scripts/shop.lua w nim masz co? ?le albo sprawdzanie wagi itemu lub masz dawanie atrybutu itemowi, ?e daje wieksz? wag?.

Back
Do góry