Witam wszystkich graczy!
Jeste? znudzony Evo, RL Map? i innymi otsami, w kt?rych Gm ?ci?gnie map? i stawia otsa?
Lubisz ekstremalne PVP?
Nie lubisz jak GM faworyzuje koleg?w i daje im lvl'e?
Lubisz jak GM pomaga i nie olewa innych graczy?
To OTS dla Ciebie!
Kilka informacji:
- ots posiada w?asn? map? upodobnion? do Yur Ots.... Oczywi?cie robion? TYLKO przeze mnie od 0
- jest du?o nowych potwor?w
- ?wietny balans wszystkich profesji i ataki sd tak jak w tibii 7.6 i w d??!
- knight na tym ots nie jest bezu?yteczny, wr?cz przeciwnie, dzi?ki niemu b?dziesz m?g? uda? si? na polowanie np. na Old Demodrasa lub Elder Demodrasa, kt?ry ma a? 500k HP!!
- zbalansowane czary!
- zaawansowane PVP
- na serwerze b?d? bardzo cz?ste eventy (konkursy)
- train monki na otsie!
- pacc b?dzie mo?na kupi? w grze!
-=:Statystyki:=-
~~7x exp~~
~~10x skill~~
~~10x magic lvl~~
~~2x loot~~
~~Na serwerze b?d? tak?e specjalne dni!!~~
Radz? ci przez ca?y tydzie? zbiera? loota, bo w Poniedzia?ek jest a? 11x EXP! Kupuj wyposa?enie i le? na expa!
We wtorki polecam skilowa? bo a? 15x Skill rate i 15x Magic lvl rate!
A ?roda jest dla lubi?cych zabija?! Bo od godziny 20:00 do 21:00 PVP Enforced (exp za ludzi x2)
W pi?tek loot rate b?dzie wynosi? 2.5.
A w weekendy exp zwi?kszy si? do 9!
~~~~~~I to nie wszystko!~~~~~~
Co par? dni b?d? konkursy robione przeze mnie!(przyk?ad wtorek wiecz?r konkurs geograficzny[przyk?ad na czerwono napisz? "Podaj stolic? Francji" kto pierwszy odpowie zgarnie jaki? upominek])
Co ja si? b?d? rozpisywa?! My?l?, ?e serwer b?dzie mia? du?o fan?w!
Co par? chwil b?d? dodawa? ssy z mapy!
Pozdrawiam, Draugh!
@Sitaq:
Jak dla ciebie to b?dzie Noob Server to w co ty by? chcia? gra?? Polowa? tylko na demony?! Popatrz na Wowa, te lepsze potwory maj? nawet 13 mil. hp! Trzeba kilkana?cie os?b, ?eby to zabi?! Poza tym ten potwor b?dzie si? respi? co ka?dy restart.
Jeste? znudzony Evo, RL Map? i innymi otsami, w kt?rych Gm ?ci?gnie map? i stawia otsa?
Lubisz ekstremalne PVP?
Nie lubisz jak GM faworyzuje koleg?w i daje im lvl'e?
Lubisz jak GM pomaga i nie olewa innych graczy?
To OTS dla Ciebie!
Kilka informacji:
- ots posiada w?asn? map? upodobnion? do Yur Ots.... Oczywi?cie robion? TYLKO przeze mnie od 0
- jest du?o nowych potwor?w
- ?wietny balans wszystkich profesji i ataki sd tak jak w tibii 7.6 i w d??!
- knight na tym ots nie jest bezu?yteczny, wr?cz przeciwnie, dzi?ki niemu b?dziesz m?g? uda? si? na polowanie np. na Old Demodrasa lub Elder Demodrasa, kt?ry ma a? 500k HP!!
- zbalansowane czary!
- zaawansowane PVP
- na serwerze b?d? bardzo cz?ste eventy (konkursy)
- train monki na otsie!
- pacc b?dzie mo?na kupi? w grze!
-=:Statystyki:=-
~~7x exp~~
~~10x skill~~
~~10x magic lvl~~
~~2x loot~~
~~Na serwerze b?d? tak?e specjalne dni!!~~
Radz? ci przez ca?y tydzie? zbiera? loota, bo w Poniedzia?ek jest a? 11x EXP! Kupuj wyposa?enie i le? na expa!
We wtorki polecam skilowa? bo a? 15x Skill rate i 15x Magic lvl rate!
A ?roda jest dla lubi?cych zabija?! Bo od godziny 20:00 do 21:00 PVP Enforced (exp za ludzi x2)
W pi?tek loot rate b?dzie wynosi? 2.5.
A w weekendy exp zwi?kszy si? do 9!
~~~~~~I to nie wszystko!~~~~~~
Co par? dni b?d? konkursy robione przeze mnie!(przyk?ad wtorek wiecz?r konkurs geograficzny[przyk?ad na czerwono napisz? "Podaj stolic? Francji" kto pierwszy odpowie zgarnie jaki? upominek])
Co ja si? b?d? rozpisywa?! My?l?, ?e serwer b?dzie mia? du?o fan?w!
Co par? chwil b?d? dodawa? ssy z mapy!
Pozdrawiam, Draugh!
@Sitaq:
Jak dla ciebie to b?dzie Noob Server to w co ty by? chcia? gra?? Polowa? tylko na demony?! Popatrz na Wowa, te lepsze potwory maj? nawet 13 mil. hp! Trzeba kilkana?cie os?b, ?eby to zabi?! Poza tym ten potwor b?dzie si? respi? co ka?dy restart.
Ostatnia edycja: