• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.40 Smultron OTS (zapowied?)

Status
Zamknięty.

Draugh

Active User
Liczba reakcji
1
Witam wszystkich graczy!
Jeste? znudzony Evo, RL Map? i innymi otsami, w kt?rych Gm ?ci?gnie map? i stawia otsa?
Lubisz ekstremalne PVP?
Nie lubisz jak GM faworyzuje koleg?w i daje im lvl'e?
Lubisz jak GM pomaga i nie olewa innych graczy?
To OTS dla Ciebie!
Kilka informacji:
- ots posiada w?asn? map? upodobnion? do Yur Ots.... Oczywi?cie robion? TYLKO przeze mnie od 0
- jest du?o nowych potwor?w
- ?wietny balans wszystkich profesji i ataki sd tak jak w tibii 7.6 i w d??!
- knight na tym ots nie jest bezu?yteczny, wr?cz przeciwnie, dzi?ki niemu b?dziesz m?g? uda? si? na polowanie np. na Old Demodrasa lub Elder Demodrasa, kt?ry ma a? 500k HP!!
- zbalansowane czary!
- zaawansowane PVP
- na serwerze b?d? bardzo cz?ste eventy (konkursy)
- train monki na otsie!
- pacc b?dzie mo?na kupi? w grze!

-=:Statystyki:=-
~~7x exp~~
~~10x skill~~
~~10x magic lvl~~
~~2x loot~~

~~Na serwerze b?d? tak?e specjalne dni!!~~
Radz? ci przez ca?y tydzie? zbiera? loota, bo w Poniedzia?ek jest a? 11x EXP! Kupuj wyposa?enie i le? na expa!
We wtorki polecam skilowa? bo a? 15x Skill rate i 15x Magic lvl rate!
A ?roda jest dla lubi?cych zabija?! Bo od godziny 20:00 do 21:00 PVP Enforced (exp za ludzi x2)
W pi?tek loot rate b?dzie wynosi? 2.5.
A w weekendy exp zwi?kszy si? do 9!
~~~~~~I to nie wszystko!~~~~~~
Co par? dni b?d? konkursy robione przeze mnie!(przyk?ad wtorek wiecz?r konkurs geograficzny[przyk?ad na czerwono napisz? "Podaj stolic? Francji" kto pierwszy odpowie zgarnie jaki? upominek])

Co ja si? b?d? rozpisywa?! My?l?, ?e serwer b?dzie mia? du?o fan?w!
Co par? chwil b?d? dodawa? ssy z mapy!

Pozdrawiam, Draugh!

@Sitaq:
Jak dla ciebie to b?dzie Noob Server to w co ty by? chcia? gra?? Polowa? tylko na demony?! Popatrz na Wowa, te lepsze potwory maj? nawet 13 mil. hp! Trzeba kilkana?cie os?b, ?eby to zabi?! Poza tym ten potwor b?dzie si? respi? co ka?dy restart.

Ostatnia edycja:
Odp: Smultron OTS (zapowied?)

- ?wietny balans wszystkich profesji i ataki sd tak jak w tibii 7.6 i w d??!
- knight na tym ots nie jest bezu?yteczny, wr?cz przeciwnie, dzi?ki niemu b?dziesz m?g? uda? si? na polowanie np. na Old Demodrasa lub Elder Demodrasa, kt?ry ma a? 500k HP!!

Wszystko by?o By Fajnie Zeby Nie Te "Pro" Moby ;) Jak Wida? To Mia?o By? Rpg A Bedzie Next Noob Server

HAHAHAHAHAHAHAHAHA dobra ju? si?zm?czy?em nikt niewie jak si?robi skill rate chyba wi?c tu powiem:
Sorcerer nie potrzebuje skill rate a mlvl nabije mu si? podczas expa tja jasne to nooby tak robio tylko np jak ja sobie chce nabic 90/90 skilla i b?d? mia? lvl 8 a noobek ju? sobie nabije ten sw?j 200 lvl zanim ja te skille zrobie wi?c wiesz to si?tak nie opyla
.
Przynajmniej 20x skill rate powinno by?.

Tw?j post jest bezsensowny, nawet nie wiesz, jaki knight b?dzie na Moim Ots!!

Jak dla mnie lipa:
-nie ma rl map
-widac ze gm to dziecko
-~~10x skill~~
~~10x magic lvl~~
skille daje sie przynajmniej 2x wieksze niz m lvl.

Zauwa?cie ?e to dopiero Zapowied?, mog? jeszcze wszystko zmieni?... Skunis jak chcesz to id? na rl mapk? jest ich BARDZO DU?O!

Jest bardzo duzo ale co 2 OTS [ITEM][/ITEM]To jakies gowno bo albo exp jakis 10 albo 999 a ja chce 100stage i zeby byly male lvl a takich ots prawie nie ma.

O...............d............s...............w............i........e........?.............a......m

Status
Zamknięty.
Do góry