Softy + 4cc

Status
Zamknięty.
Odp: Softy + 4cc

Co tu duzo pisac, obejzalem filmik na yt i mam nastepujace pytanie:
-czy rzeczywiscie istnieje taki quest?
Ps. Filmik to amatorka, ale przeciez tu nie chodzi o efeky specjalne tylko tresc...:lol:
Link do filmiku:

Cz?owieku,posta? o tym nicku ma 10lvl w RL Tibii i nosi AOL przy plate secie,co wida? na filmie.Czy my?lisz,?e jest to film gracza RL Tibii ? Gratulacje ;) Magiczne 3 s?owa-Open Tibia Server.

HAHA ! co to ma by? w og?le ...
nie istnieje taki quest ..
to jaki? noobski OTS ..

Nie jestem do konca przekonany co do tego ze to ots gosc pisal cos o tibi 7.92 a poza tym
troche dziwne zeby ktos bawil sie w takie questy na otsie...

Mlody Wilk has advanced to level 100
Congratulations!
Na rl s? takie napisy? - chyba nie! (1:06)
Ots, nie ma innego wyt?umaczenia.

@edit
Zabije was npc hhahahhaha
Hii/ass/noob/you hahahah dobre.

Nawet na tym ots gdzie to bylo krecone nie ma takiego questa... Poprostu typek pokazal softy i 4cc na ziemi i odrazu ze quest?
W sumie nie wiem jaki cel mial ten filmik, autor sie narobil a ludzie co ogladaja traca czas, sam stracilem minute na przewijaniu. A niektorzy niezbyt obeznani z ta gra albo malo inteligentni szukaja rozwiazania questa xD

To chyba rozwiewa watpliwosci ;:D.
Chociaz swoja droga dalej nie pojmuje kto po co i na co robil taki quest...; >
Jak na ots zbyt skomplikowany...
Moze bohater filmiku zrobil ten quest na otsie ze starym klientem(dlatego ze starym bo obecnie dialogi wskazane przez gracza nie dzialaja)?
Jesli tak to swiadczy o tym ze ten quest kiedys istnial i moze istnieje nadal byc moze w zmodyfikowanej formie...
W ka?dym b?d? razie nie chce mi sie wierzyc ze ten quest zostal stworzony na otsie...

Napisalem to zanim przeczytalem post kikimora...
Czyli wszystko jasne...:lol:
To by bylo na tyle... acha i dzieki wszystkim za to ze sie udzielili i pomogli w rozwiazaniu tej zagadki:lol:
Pozdawiam:D

Ostatnia edycja:

ej widac nawet na filomiku na czerwono = mlody wild advance lvl 100 !!! cos takiego jest tylko na ostach ;] prosze zamknac temat ;p bo wszystko jasne

To jest ots na 100 % zreszt? ka?da m?dra osoba wie ,?e to ots co zreszt? wida? na filmiku.
Proponuje zamkn?? temat.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry