-Tibia 8.50 Solarots Juz Online <Konkursy><Nagrody>

Solarots Juz Online &lt;Konkursy&gt;&lt;Nagrody&gt;

• TAK !!!

Votes: 0 0,0%
  • Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

• Postaram sie !!!

• TAK !!!

Votes: 19 40,4%
  • Postaram sie !!!

Votes: 28 59,6%

• Total voters
    47
Status
Zamknięty.
Odp: Solarots Juz Online <Konkursy><Nagrody>

bronie zostana poprawione w dzisiejszym update wraz z dodaniem mapy

No szacun dla otsa widac ze hosterowi zalezy na ots gram 2 dzien i codzinnie cos nowego oraz daje gratisy sms shop tani jak nigdzie wczoraj wygralem big house a dzim addon assassina dawal free all graczom pozdro moja ocena 9/10 polecam ots

Przepraszam ale nie zdazylem z update poniewasz wporowdzam bardzo duzo zmian niestety jest to bardzo czasochlonne dodam iz prawie all robie sam powinienem wyrobic sie do 20;00 przewiduje wczesniej ale niechce zapeszac ;p Pozdrawiam

Wow obiecales update i jest ;p teraz rox ots patrzec tylko jak ludu przybedzie Ziomy wbijac na ots jest super ;p codziennie cos noweho jaezeli ktos lubi hight rate to lepszego otka nie znajdzie ;p gralem juz na wielu ale tak jak tu nie bylo nigdzie stale to samo a tu prosze masa zmian polecam ots moja oceja 10/10 pozdr do zobaczenia na ots ;p

Oczywiscie nie rzucam slow na wiatr zalezy mi na tym projekcie otsa bo chce by stal sie znany i napewno bedzie dlugo trwal poniewasz serwer mam na 6 miesiecy i to nie byle jaki ;p pozdrawiam i zapraszam

jezeli ktos lubi hight exp to zapraszam tam i oczywiscie trzeba znac sie nieco na pvp ;p czekam na was nopki ;p jest moze jakas ekipa mocna co by podskoczyla ;p

Witam wszystkich nie zdazylem z update poniewasz troche tego jest mysle ze dzis do poludnia sie wyrobie pozdrawiam

Z przyczyn hakerskich serwer startuje zupelnie odmieniony jutro o 18 zapraszam wszystkich dodam iz bedzie to fajna mapka evo exp 300 x wspulpracuje z crussersem pozdrawiam

namawiasz namawiasz jakos dziewne wszyscy co maja vip maja po 717k lev a ci co nie maja nawet 100k nie maja -,- a tak wogule olales ots od 2 dni zadnego gma nie bylo 2 dni temu milo byc uptade do dzis stoi znak dzisiaj wieczorem bedzie quest !! 2 dnni temu skonczyl sie konkurs na prezentacje servera do dzis zaden GM nie wszedl na froum !

Ostatnia edycja:

przepraszam ale nie zyje tylko serwerem przez hackera wszystko sie pomieszalo nie bylo mnie poniewarz zmarala mi babcia i niestety nie mialem czasu na ots ale juz wszystko wraca do normy ots powroci zupelnie odmieniony bedzie slynna mapka evo i napewno teraz sie duzo zmienie serwer super pozabezpieczany nie pedzie podobnego incydentu zapraszam dzis o 18 pod ten sam adres

Dzisiaj 18.00 start. Postaram si? by? jednym z pierwszych. OTS zapowiada si? zaje**?cie.

musze jeszcze dopracowac stronke jutro urozmaice mapke bo dzis tez malo czasu ale mam przed soba cala noc ;p

Start serwera przenosze na godzine 19 poniewarz jest za malo graczy musze rozreklamowac ots przepraszam i zapraszam na 19 Pozdrawiam. zobacz warto super Fast attack

won z tym scierwem mule bagienny 700 graczy jak na mc ich postawisz ;p

wbijajcie na ots super mapka evo ots dzis ruszyl zajebiscie sie gra wypas fast attack od promocji na elite /rp ms ed polecam ots 0 legow dedyk wbijac duzo nowinek ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry