Sometimes
Active User
- Reaction score
- 6
Odp: [Sometimes] Rysunki,szkice
no wi?c tak chcia?bym wyja?ni? to i? prac? s? z ( innych portali przesy?aj?cych Zdj?cia itp ) ...
wi?c tak :
ka?dy jest inny poniewa? jak wstawiam jeden to zamiast czeka? otwieram new okno internetowe i wchodz? na inny portal kt?ry umo?liwi mi przes?anie nast?pnego zdj?cia.
tak samo z tymi innymi
co do tych kt?rzy uwa?aj? i? mam si? schowa? !
Je?li kt?ry? jest taki m?dry niech narysuje mi podobne rysunki !
chocia? na tym poziomie co moja siostra ^^
a o to moje nast?pne prace !
A teraz moje fajne Przer?bki ! Sami zgadnijcie co i jak !
Dodam wszystkie moje istniej?ce prace kt?re posiadam w szufladzie.
zrezygnowa?em z dodawania ju? moich obraz?w bo kilka ciapowatych u?ytkownik?w, kt?rzy nie doceniaj? kogo? pracy, i kt?rzy nawet tak jak ja narysowa? nie potrafi?,
a daj? oceny negatywne\!/, je?li co? wam nie pasuje w moich szkicach,obrazach,mini grafikach kt?re teraz doda?em Nie Oceniajcie \!/ Bo Sami Lepiej nie potraficie...
a je?li kto? potrafi tak jak ja rysowa?,szkicowa? niech wyzwie mnie na pojedynek@ Z ch?ci? przyjm? (wygran?) ....
no wi?c tak chcia?bym wyja?ni? to i? prac? s? z ( innych portali przesy?aj?cych Zdj?cia itp ) ...
wi?c tak :
ka?dy jest inny poniewa? jak wstawiam jeden to zamiast czeka? otwieram new okno internetowe i wchodz? na inny portal kt?ry umo?liwi mi przes?anie nast?pnego zdj?cia.
tak samo z tymi innymi
co do tych kt?rzy uwa?aj? i? mam si? schowa? !
Je?li kt?ry? jest taki m?dry niech narysuje mi podobne rysunki !
chocia? na tym poziomie co moja siostra ^^
a o to moje nast?pne prace !
A teraz moje fajne Przer?bki ! Sami zgadnijcie co i jak !
Dodam wszystkie moje istniej?ce prace kt?re posiadam w szufladzie.
zrezygnowa?em z dodawania ju? moich obraz?w bo kilka ciapowatych u?ytkownik?w, kt?rzy nie doceniaj? kogo? pracy, i kt?rzy nawet tak jak ja narysowa? nie potrafi?,
a daj? oceny negatywne\!/, je?li co? wam nie pasuje w moich szkicach,obrazach,mini grafikach kt?re teraz doda?em Nie Oceniajcie \!/ Bo Sami Lepiej nie potraficie...
a je?li kto? potrafi tak jak ja rysowa?,szkicowa? niech wyzwie mnie na pojedynek@ Z ch?ci? przyjm? (wygran?) ....
Last edited: