DJdamian787
Advanced User
- Reaction score
- 4
Witam. Mam problem,
Niedawno, przyk?adowo w League of Legends mia?em po 150-250fps?w, w CS:GO po 100-200, nie by?a to jaka? strasznie komfortowa gra, poniewa? ?cinki i tak by?y odczuwalne, ale da?o si? gra?. No i tak sobie gra?em i gra?em i nawet nie wiem kiedy, ale co? si? popsu?o. W lolu mam 60-140, w csie nawet nie mog? sobie postrzela? na dmie, na kt?rym jest wi?cej ni? 10 os?b, bo fpsy spadaj? do takiej ilo?ci, ?e mam "lagi" myszki. Dodam, ?e nawet komputer si? d?ugo w??cza. (bo 150-200sekund, to chyba d?ugo, co?)
CPU: amd a8-3850
GPU: msi gtx 950
RAM: 4gb
Zasilacz: 400w jaki?.
Procesor podkr?cony ju? od ponad roku z 2.9 do 3.4.
Nawet karte przestawi?em z trybu cichego na OC, w MSI GAMING APP.
Dodam, ?e procek, zasilacz sprawdzany w OCCT - git. Dysk to samo, HD Tune sprawdzane - 0 b??d?w. Karta te? dobra, sprawdzana. Sterowniki zaktualizowane.
Nie wiem co mog? poda?, aby ?atwiej by?o zidentyfikowa? problem.
HWMonitor:
msconfig:
Microsoft-Windows-Diagnostics-Performance%4Operational:
HD Tune
Je?li co? trzeba dos?a?, do?l?. Prosz? o pomoc
Co mog?o si? "zepsu?"?
Dodam, ?e skanowa?em tak?e Malwarebytes Anti-Malware, co? tam wykry?o i usun??o, nadal to samo.
Niedawno, przyk?adowo w League of Legends mia?em po 150-250fps?w, w CS:GO po 100-200, nie by?a to jaka? strasznie komfortowa gra, poniewa? ?cinki i tak by?y odczuwalne, ale da?o si? gra?. No i tak sobie gra?em i gra?em i nawet nie wiem kiedy, ale co? si? popsu?o. W lolu mam 60-140, w csie nawet nie mog? sobie postrzela? na dmie, na kt?rym jest wi?cej ni? 10 os?b, bo fpsy spadaj? do takiej ilo?ci, ?e mam "lagi" myszki. Dodam, ?e nawet komputer si? d?ugo w??cza. (bo 150-200sekund, to chyba d?ugo, co?)
CPU: amd a8-3850
GPU: msi gtx 950
RAM: 4gb
Zasilacz: 400w jaki?.
Procesor podkr?cony ju? od ponad roku z 2.9 do 3.4.
Nawet karte przestawi?em z trybu cichego na OC, w MSI GAMING APP.
Dodam, ?e procek, zasilacz sprawdzany w OCCT - git. Dysk to samo, HD Tune sprawdzane - 0 b??d?w. Karta te? dobra, sprawdzana. Sterowniki zaktualizowane.
Nie wiem co mog? poda?, aby ?atwiej by?o zidentyfikowa? problem.
HWMonitor:

msconfig:

Microsoft-Windows-Diagnostics-Performance%4Operational:

HD Tune

Je?li co? trzeba dos?a?, do?l?. Prosz? o pomoc
Dodam, ?e skanowa?em tak?e Malwarebytes Anti-Malware, co? tam wykry?o i usun??o, nadal to samo.