Spell Maker

Cesas

User
Lipiec 21, 2010
Liczba reakcji
2
Siema daje wam Spell Makera na kt?rym mo?ecie utworzy? w?asne czary !

Link:Spell Maker rar

Skan:Virustotal. MD5: 8783e0e7b222f2f4a151539d2caf09ea

eloijqy

Odp: Spell Maker

Has?o tego dzia?u brzmi nast?puj?co: "Je?eli co? Ci nie dzia?a, nie wiesz jak to ustawi?, pisz tutaj, spr?bujemy Ci pom?c"

Co z tego wynika...A to,?e z?y dzia?.By?o trzeba to napisa? w dziale DOWANLOAD.Ale og?lnie dzi?ki za dobre ch?ci

wiem ?e powinno by? to w dziale Download ale tam nie wiem czemu ale nie moge dodawa? temat?w bo chyba od 30 post?w jest nie??? wie? napisa??m tutaj ;)

Has?o tego dzia?u brzmi nast?puj?co: "Je?eli co? Ci nie dzia?a, nie wiesz jak to ustawi?, pisz tutaj, spr?bujemy Ci pom?c"
Co z tego wynika...A to,?e z?y dzia?.By?o trzeba to napisa? w dziale DOWANLOAD.Ale og?lnie dzi?ki za dobre ch?ci
Wiem ale nie moge pisa? w download od 30 post?w jest chyba nie ??? wiec tutaj napisa?em ;)

Jest jedno ale, nie masz 30 post?w aby umieszcza? linki, a po drguie do tego powinien by? skan. Tak wi?c dostaniesz warna ; D. W?a?nie teraz zrobi?e? na dodatek double posta, jak chcia?e? co? powiedzie? koledze to mog?e? zedytowa? swojego pierwszego posta. Radz? ci zajrze? do Regulaminu.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Po co piszesz 2 takie same posty?

@topic
To zanim dasz co? dobij 30 post?w i wtedy dodaj regulamin to regulamin ;(

Ostatnia edycja:

Jestem nowy od 18:30 wiec prosze nie dawa? takich komentarzy ;/

Hehe nie ma tak ?atwo musisz si? przystosowa? albo wyjdz z tego forum i nie wracaj.Wszyscy s? tu traktowani jednakowo tak?e ty te? b?dziesz

jak moge sie przystosowa? w ciagu dw?ch i p?? godzin ???

Tak samo jak ka?dy.Od przystosowania jest regulamin danego dzia?u.Naucz si? go,albo nie masz czego tu szuka?

Back
Do góry