• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike sword na rookardzie

Status
Zamknięty.
Looknijcie tutaj:

Pomy?l... Banalne...

A co do SS. Podobno GM powiedzia? ,?e gracze pokonali dopiero 25% Spike Sword Quest , przecie? to tylko gra ,wszystko jest mozliwe.

A je?li chodzi o znikni?cie...
Kod:
SS wpada dow wody ,p?omienie gasn? ,a potem fale unsz? SS na miejsce (Lol)

Odp: Spike sword na rookardzie

jaka legenda?
?e orki s? na dole?
heh.

nie mo?liwe!!!! jedna soba mia?a spike sworda na rooku ale potem juz nie mia?a bo okaza?o sie ?e cm si? bawi? z ni?

bartekdragonek a masz zdjecie??? jak masz to daj

Potty on Harmonia jest to Slythia, jedyna by?a posiadaczka spike sworda na Rookgardzie.
Na te teksty typu to ja mo?esz mam? sk?ama?. :rolleyes:

Co do filmiku miszcza shadow'a to to fake , co do tego ze zamiast says pisze mowi to jest to spolszczony klient tibii... :)
A spike sword quest prawdopodobnie nie istnieje od update'u z wyspa przeznaczenia. :rolleyes:

?e tak powiem 'bullshit'. Ka?dy mo?e sobie napisa? ?e ma DSL na rl, nie masz dowod?w, tak jak kto? napisa? ja bym od razu robi? screen'a. Ide sobie za?o?y? temat 'DSL na rook'u' <lol>

No wi?c, poczyta?em kilka post?w i faktycznie macie racje, ?e nie poda? ?adnego ss ani innego dowodu. Jednak?e ja te? widzia?em SoF na rooku w r?kach 24lvl Rookstayera. Nie pami?tam jego nicku bo by?o to dawno (4 lata temu?) ale pokazywa? mi go na trade i m?wi? co trzeba na niego posiada?. Niestety zapami?ta?em tylko 50cookies :( tylko tyle zapami?ta?em. Jednak my?l?, ?e jego posta? by?a zrobiona przez CipSoft i mia?a zaprezentowa? SoF. Po pokazaniu go kilku osobom pewnie tego chara usuneli. Tylko my?l? slaczego mia? 24lvl? Raczej nie robili by takiego lvla na postaci, kt?ra mia?a tylko zaciesza? przez kr?tki czas spike swordem, lub mo?e by? te? mo?liwo??, ?e dali na pare dni ten miecz ziomkowi i potem mu go odebrali.

Tak czy siak Sword Of Fury pozostaje nierozwi?zan? zagadk?. Mo?e kiedy? grupa rooker?w rozwi??e t? tajemnic??

P.S
Te wszystkie filmiki na YT, ?e wylewa na te groby potiona/krew to bajka, sprawdza?em z przyjacielem! Nie dzia?a?a te? woda, trucizna, antidote.

P.S 2
sry, ?e si? tak rozpisa?em

Ostatnia edycja:

sry, ?e si? tak rozpisa?em
Sry?To raczej dobrze ?e si? rozpisa?e? to po pierwsze a po drugie Tw?j post by? niezbyt d?ugi...

#topic
Spike Sworda raczej nie da si? zrobi? ale nie wiadomo...Napewno nie ma on nic zwi?zanego z mino magiem to uk?adanie ded?w nie dzia?a bo nawet w tym filmiku kole? pisa? pod koniec ?e on przerobi? ten filmik i ?e to nie prawda...Nauczcie si? angielskiego dzieci.

Wedlug mnie to byla Sciema z tym filmikiem jak mozna wali po 25 w mino maga na rooku.. przeciez to wielka sciema przyjzyjcie sie Hitami jakie wali ten koles... dlamnie to jest wielka sciema

Spike jest do zdobycia i co wy gadacie widzialem screen z kolesiem z spike i to bylo na rl ...:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

hehe moze jest ten qest ja nie jestem pewnien ;/

mam 30 lvl na rooku moze to nie jest jakis super szukam od pewnego czasu qest an spike i jest ten qest to jest pewne napisze wam cos co juz slyszeliscie 1000 razy ale moze wniesie to cos do sprawy tam gdzie jest orc sperman i 3 orc kolo waspow tam gdzie sa te kregi kamiene jest 8 duzych kamieni i w srodku jest 1 maly i na tym malym lezy koscisty wolf 16:05 You see a dead wolf.
It weighs 100.00 oz. <- to wolf z kamienia 16:06 You see a dead wolf.
It weighs 130.00 oz. <- a to normalny wolf ten wolf na kamieniu podejrzana sprawa jak sie go zdejmie z kamienia juz go nie mozna polozyc na kamieniu spowrotem ja jzu mialem takie glupie pomysly ze myslalem ze go trzeba jakos ozywic wylac potiona na niego albo cos ale to nie to mam tez 2 teze :o tam gdzie jest carlin sword qest gdzie te mino to 1 pietro wyzej sa takie stalagnity i pod jednym stalagnitem jest dziura moze idzie rozwalic ten stalagnit rozkopac dziure i wejsc zejscie by prowadzilo prosto do mino maga <raczej> sry za bledy mam tez wiele innych filozofi pewno glupich ;/ caly czas mysle nad tym qestem i troche jzu sie o tym naczytalem jak cos to piszcie pomoge:p

Mnie tez to bardzo interesuje :P Mam 3 rookstayerow na lvlach 13-17 na roznych swiatach. Wszedzie probuje dowiedziec sie czego kolwiek o tym quescie. Ale, za pozwoleniem Moze opowiesz jeszcze jakies tezy? W takiej sytuacji jestem pewien ze kazda informacja jest pomocna ;)

Ktos kumaty niech to przetlumaczy The mystic portal remains unstable so reinforcements from Mintwallin seldom arrive here.
The royal mage managed to impress the primitive local orcs though and we can use them as slaves and runefodder. The trolls surrendered immediately and can be used for lesser services.
The human base has to be destroyed since more and more arrive there. These enemies are not strong but their number might cause some problems. As long as they will be revived at this mystic vortex even they can ruin our plans. We have to figure out how to destroy the vortex first. The mage locked himself up in his quarters and wants not to be disturbed anymore. He entrusted me with the duty to coordinate all our actions here.

to jest zwiazane z spike sword:o:confused:;)

Status
Zamknięty.
Do góry