• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Spike Sword na rooku-mo?na go zdoby??

Status
Zamknięty.

Nlan

User
Jak zdoby? Spike Sworda na rooku. Bo raz widzia?em go na takiej ma?ej wyspie. Prosze o szybk? odpowied?.

Pozdrawiam Nlan:)

Odp: Spike Sword na rooku-mo?na go zdoby??

Jest du?o spekulacji, mo?na sprawi? ?e Spike znika.. ale dot?d nikt go nie zdoby?.
Gracze dziel? si? na dwie frakcje - jedna, kt?ra s?dzi ?e Spike'a da si? zdoby?, i druga, kt?ra uwa?a, ?e spajk jest symbolem.
Ja zaliczam si? do tej drugiej frakcji :)

Witaj Informuje ze spike sworda nie da si? zdoby? !

Na Tej Ma?ej Wyspie na kamieniach zawsze le?y spike sword

Na dzie? dzisiejszy questu na spike sworda nie da si? wykona? blee.. jak kto? poszuka dok?adnie w internecie znajdzie otrzyman? odpowied? od jednego z GM'?w,w kt?rej zapewnia on jednego z polskich graczy,?e spike sword na dzie? dzisiejszy jest nie do zdobycia.Jak mo?na w jeszcze prostszy spos?b uzasadni? moj? tez? ?- poprostu sama firma CIPSOFT zapowiedzia?a tym ?e nie chce si? zajmowa? wysp? nowych,jest to wed?ug ich tylko etap przygotowywaczy do spotkania si? z ogromnym ?wiatem zwanym "Mainem"

Gdy pisa?em do tutora czy istnieje Spike Sword Quest, odpowiedzia?, ?e takiego questa nie ma.
Podobno ten quest by? za czas?w tibi 7.4-7.6, gdy wesz?o update quest przesta? by? aktualny, ale podobno istnieje tylko, ?e nie da si? tam doj??.
Tak s?ysza?em.;)

Z naszych spekulacji,jak i w pewnym s?sie fakt?w,wynika ?e nie jest mo?liwe zdobycie Spike Sword'a na Wyspie Rookgaard,cho? powstaje bardzo wiele takich temat?w (tzn."Spike sword na rooku") I kolejne rozwa?anie tego jest bezcelowe.
<tak jest w tych czasach,mo?e dawniej si? da?o> :P

Pozdr,
Speedox. ;x

Moim zdaniem ze Spike Swordem jest tak jak z Komnat? Mino Maga,czyli si? nieda rozwi?za? tego... Kiedy? za?o?y?em nawet posta? do poszukiwa? (obecnie 41 ms XD a mia? to byc rookstayer xD) te znikanie tez pr?bowa?em wykona? ale nic ;/

Mo?e i Spike Sword nie istnieje na Roku ale mino mag jest moze nie nazywa nie minotaur mag tylko inaczej na 100 % jest :D

Na rooku Spike Sword quest nie ma i jestem o tym przekonany. Chocia? widzia?em jak kiedy? go?ciu na jakim? forum pisa?, ?e sprzeda spike sworda na roku ale ja i tak w to nie wierze.

Prawda jest taka ?e Spike Sworda nie da si? zdoby? i nigdy nie b?dzie sie da?o.

Dzi?ki, teraz ju? wiem. A by?em przekonany, ?e mo?na go zdoby?.

Nie mo?na go zdoby?
Wed?ug mnie cip soft nie lubi?c rookslayer?w zrobi? kawa? i co? takiego stworzyli ?eby by?y rozmy?lania itp

Lorix napisał:
jak kto? poszuka dok?adnie w internecie znajdzie otrzyman? odpowied? od jednego z GM'?w,w kt?rej zapewnia on jednego z polskich graczy,?e spike sword na dzie? dzisiejszy jest nie do
Ja s?ysza?em wr?cz przeciwnie.
Jeden z GM powiedzia? ,?e gracze pokonali dopiero 25% Spike Sword Quest.
Zreszt? tibia to tylko gra wszystko jest mo?liwe ,mo?e kiedy? dowiemy sie oco chodzi w 100% :).
Sloniasek napisał:
Prawda jest taka ?e Spike Sworda nie da si? zdoby? i nigdy nie b?dzie sie da?o.
(Pare miesi?cy temu) Prawda jest taka Golden Boots nie da si? zdoby? i nigdy nie b?dzie sie da?o.
Je?li chodzi o te znikni?cie Spike Sworda ,slysza?em fajna ,bajeczke.
Kod:
Pewien m?ody odwa?ny ch?opiec szuka? przyg?d.
Pewnego dnia ,spacerowa? sobie po l?dzie ,a nagle zobaczy? na pewnej wyspece miecz!Koniecznie chcia? go zdoby?... Kiedy rozmy?la? jak tam sie dosta? zrobi? ma?y spacerek i nie zauwa?y? Skelet?w ani Rotworm?w (Lol) i wr?ci? z powrotem zawiedziony bez pomys?u. Nagle powsta?y jakie? trz?sienia ziemi miecz wpad? do wody a p?omienie zgas?y. Ch?opiec zrozumia? ,ze nigdy nie spotka si? twarz? w twarz z przygod? i postanowi? nie wr?ci? do domu.
Zasn? pod go?ym niebem. Nastepniego dnia ,zobaczy? jak fale nios? miecz
-To on(Krzykn? ch?opiec) 
Ch?opiec uzna? spacer jako najwieksz? przygode jego ?ycia.
Nagle zauwa?y? tabliczke
-Sword OF Fury(Przeczyta? chlopiec)
Z tej bajeczki wynika ,?e kiedy Spike Sword wpada do wody ,(Plusk p?omienie zgas?y) a potem fale go unosz? i wraca na miejsce :p.

da si? sprawi? ?eby spike sword znik?, osobi?cie to zrobi?em, a czy zdoby? to ju? zagadka dla rookstayerow

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom