• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Z tego co powiedzia? autor ma niby dowody , prosz? bardzo ... Ale ja s?dz? , ?e plotk? rozsia? jaki? Rookstayer , lub jego r?wnowa?nik <czyt. noob>.Albo Sunrise dosta? owy mieczyk za swoje osi?gni?cia. A z reszt? jak kto? ma rookera niech szuka...

Nom tibionauta, wszyscy tak m?wi? i nawet ja czasami my?l?, ?e to jest plotka lecz jedno mnie m?czy....
Po jak? choler? umieszczali spike sword'a na wysepce, i po jaka choler? zrobili quest'a, ?e po stani?ciu w dane SQM on znika?? Samo si? to z siebie niewzie?o... Innych takich przypadk?w jak item na wysepce niema na ?adnym innym miejscu w RL MAPIE, a z tego co wiem Cipsoft nic nierobi dla wygl?du ;D Mo?na powiedzie?, ?e u?ywaj? m?zgu ^^

I to mnie jedynie dr?czy ;D A co do dowod?w to ksi??ki.. Mam jeszzcze jeden dow?d bo znalaz?em pewien fragment w ksi??ce w j?zyku Ork?w.. Jak napisa?em go Blind Orcowi to odpowiedzia? pewien fragment a na ko?cu da? pytajnik... Pr?bowa?em t?umaczy? ale w ?adnych stronach ani w ksi??kach nieby?o tych s??w jakie on powiedzia? ;D

Prosz? o niezamykanie tego tematu poniewa? odwiedzi?o ju? go wiele os?b.... A co do tych co pisz?, ?eby zamkn??, to niech pierwsze ONI w swoich tematach napisz?, zamknijcie m?j temat, a dopiero potem pisali ?eby zamkn?? ten ~!!~

Ostatnia edycja:

Areal, zaczynasz mnie irytowa?.
Nom tibionauta, wszyscy tak m?wi? i nawet ja czasami my?l?, ?e to jest plotka lecz jedno mnie m?czy....
Po jak? choler? umieszczali spike sword'a na wysepce, i po jaka choler? zrobili quest'a, ?e po stani?ciu w dane SQM on znika?? Samo si? to z siebie niewzie?o... Innych takich przypadk?w jak item na wysepce niema na ?adnym innym miejscu w RL MAPIE, a z tego co wiem Cipsoft nic nierobi dla wygl?du ;D Mo?na powiedzie?, ?e u?ywaj? m?zgu ^^
Cipsoft u?ywa m?zgu w por?wnaniu do Ciebie ;) Po jak? cholere umie?cili spike sworda na wyspie? A po to, aby tacy ludzie tacy jak Wy g?owili si? nad rozwi?zaniem, kt?rego p?ki co nie ma! A "znikanie" spike sworda to nic innego jak przyp?yw. Patrz?c na sam? wysepk? do doj?cie do niej nie jest mo?liwe, wi?c tym bardziej nie ma mowy o dosi?gni?ciu miecza. Wok?? miecza znajduj? si? kamienie przykryte fire fieldami.

Co do ksi??ki to blef. Gdyby? tak? odnalaz?, napisa? co? do blind orka i on (o dziwo) by odpowiedzia? z pytajnikiem na ko?cu, to napewno by? go tu umie?ci?. Je?eli to prawda to czekamy. Masz 3 dni na potwierdzenie swojej historyjki, albo poleci warm za pisanie g?upich post?w.

a kto wymy?li? to ?e , gdy si? stanie na r??nych kratkach to spike sword znika z wysepki ... mo?e na tej podstawie mo?na wymy?li? inne miejsca w kt?rych potrzeba stan?? ?
mo?e na tej samej podstawie mo?na ustali? gdzie spike sword si? pojawia po znikni?ciu z wysepki ?? To ju? zagadka dla Rookslayer?w sam rozkminia?em t? zagadk? jakie? 1,2 miesi?ce ale cu? bywaj? <~~NOOBY~~> kt?re uwa?aj? si? za haker?w i cu? bywa ...

Jend+Drez.png

Areal, zaczynasz mnie irytowa?.
Cipsoft u?ywa m?zgu w por?wnaniu do Ciebie ;) Po jak? cholere umie?cili spike sworda na wyspie? A po to, aby tacy ludzie tacy jak Wy g?owili si? nad rozwi?zaniem, kt?rego p?ki co nie ma! A "znikanie" spike sworda to nic innego jak przyp?yw. Patrz?c na sam? wysepk? do doj?cie do niej nie jest mo?liwe, wi?c tym bardziej nie ma mowy o dosi?gni?ciu miecza. Wok?? miecza znajduj? si? kamienie przykryte fire fieldami.
Co do ksi??ki to blef. Gdyby? tak? odnalaz?, napisa? co? do blind orka i on (o dziwo) by odpowiedzia? z pytajnikiem na ko?cu, to napewno by? go tu umie?ci?. Je?eli to prawda to czekamy. Masz 3 dni na potwierdzenie swojej historyjki, albo poleci warm za pisanie g?upich post?w.

?al, kolejny przyk?ad g?upoty ADMIN?W TNP - warn za g?upie posty... We?, daruj to dla Siebie.... Bronisz koleg?w - niemyle si??? :D Jak macie banowa?, za napisanie swojego s?owa, to co si? my?li - to lepiej zbanujcie 99% u?ytkownik?w, wtedy nieb?dziecie musieli *szczeg?lnie TY* tak si? wysila?.... Przemek - jakby? nieby? ?lepy, to popatrz na posty Tibionauty i innych, te? blef za blefem pisz?... A czemu im WARN'a niedasz? Bo koledzy?? :D

Ostatnia edycja:

Spike sword jest na pokaz , ?eby zach?ci? ludzi do grania (stworzony przez CipSoft) i wszelkie z nim plotki .Mino mag jest tam bo dalej jest teleport nie dzia?aj?cy z kt?rego przybywali orki z mino'sami lecz straci? swoj? moc nie wiadomo czemu (prawdo podobnie teleport zosta? stworzony przez mino maga ;>) i on ostatni przyby? ze swoj? wielk? moc? xD Lecz Po tym jak dowiedzia? si? ?e rasa ludzka zabija mino'sy chcia? uciec po wi?ksz? armie lecz teleport ju? nie dzia?a? a on zamkn?? si? w pokoju (na amen xD). Spike sword to jest na niego skrypt ?eby zaciekawi? , a jest on po to aby pokaza? co jest na mainie , tak samo jak tarantula ^^

Oto moja opina : o

PS. To prawda ?e jeden/a mia? Spike sword i blue robe na rookardzie Poniewa? mia? koleg? GM i go teleportowa? na maina (do carlin ! xD) i a Spike sword tam komu? da? (mi xD) lecz Spike sword i Blue robe zosta?y odebrane ;o , a Gm pewnie ukarany :- O

$Przemek
? nie ma za co :P

Ostatnia edycja:

?al, kolejny przyk?ad g?upoty ADMIN?W TNP - warn za g?upie posty... We?, daruj to dla Siebie.... Bronisz koleg?w - niemyle si??? Jak macie banowa?, za napisanie swojego s?owa, to co si? my?li - to lepiej zbanujcie 99% u?ytkownik?w, wtedy nieb?dziecie musieli *szczeg?lnie TY* tak si? wysila?....
Dostaniesz warma je?li nie poka?esz dowod?w na Twoje rozmowy z blind orkiem. Wida?, ?e najlepsz? obron? jest atak. Czy?by? nie posiada? dowod?w na Tw?j poprzedni post? Bleh, mam do?? takich jak Ty.

Czytaj regulamin, pozdro&poskacz :<

#Devosek
Dzi?kuje Ci za tego posta :)

Jak puk?adasz te s?ynne cia?a w katakumbach(o ile si? nie myl?) na grobach , to podobno dostaniesz key :D wszyscy pisz? ?e to bzdura , a nikt nie sprawdzi?.
Niestety jest to bzdura ja to sprawdzi?em.

wi?c tak... za mino magiem teleport prowadzi do nik?d gdy? jest on nie dzia?aj?cy... do mino maga klucz mo?na by?o zdoby? w tibi 7.1.-7.4 potem to usuni?to... sam mia?em klucz do mino mag ale niestety nie odwa?y?em sie z nim zmierzy?. @up nie nie jest to bzdura.. kiedy? w tibi 7.1 uk?ada?o sie tak cia?a a z ?rodkowego grobowca znajdowa?o si? klucz ;)
nie krytykujcie mnie poniewa? jest to prawda. cip soft usun?? to poniewa? zbyt du?o graczy zacze?o sie o tym dowiadywa?... je?li chodzi o mino maga jest to pol potwor pol npc gdy napiszesz do niego hi wspomni ci o walce... i jednak w tibi 7.1-7.4 nikt nie mia? wystarczajacego levela by go pokona?...

wi?c tak... za mino magiem teleport prowadzi do nik?d gdy? jest on nie dzia?aj?cy... do mino maga klucz mo?na by?o zdoby? w tibi 7.1.-7.4 potem to usuni?to... sam mia?em klucz do mino mag ale niestety nie odwa?y?em sie z nim zmierzy?. @up nie nie jest to bzdura.. kiedy? w tibi 7.1 uk?ada?o sie tak cia?a a z ?rodkowego grobowca znajdowa?o si? klucz ;)
nie krytykujcie mnie poniewa? jest to prawda. cip soft usun?? to poniewa? zbyt du?o graczy zacze?o sie o tym dowiadywa?... je?li chodzi o mino maga jest to pol potwor pol npc gdy napiszesz do niego hi wspomni ci o walce... i jednak w tibi 7.1-7.4 nikt nie mia? wystarczajacego levela by go pokona?...
Edit: @devosek nie to nie by? gm kolegi tylko to by?o tak slythia z forum tibi pl jest senior tutorem gm zrobi? zlot tutor?w na darashie niestety ona nie mog?a gdy? by?a na rooku wtedy gm j? tpn?? p?zniej przypomnia?a sobie ?e musi i?? do szko?y... i musia?a si? wylogowa? a gm o niej zapomnia?

jeszcze jakie? pytania? :D

Ja mam 40 rookstaylera i siedzia?em nad ta zagadka z tydzie? i stwierdzam ?e to bajka :(

Beefree we?, daruj TO DLA SIEBIE :D Sry, ale to co napisa?e? to 100% bzdura.... Niewiem sam (bo niegra?em wtedy), czy na tibi 7.1 by?y te grobowce - mi si? wydaje, ?e raczej nie....

Pozatym ta Twoja opowie?? jest taka nierealna... Ale i tak +, mo?e kiedy? bajkopisarzem zostaniesz :P

//Odezwa? si? ten co bajek nie pisze.
//Przemek

/\/\ A we? Przemek - poprostu noobek jeste? i my?lisz, ?e masz wi?ksza rang? i Ci wi?cej wolno /\/\
//Mam wi?ksz? range i wi?cej mi wolno, masz racje. A Tobie zosta? 1 dzie? na dostareczenie dowodu do Twojej bajeczki :[
//Przemek

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja ju? straci?em nadziej? xd Zmierzy?em ca?y rook zapa?kami,a i okaza?o si? ?e to bajka. Tylko czas na tym straci?em ;/ Uwa?am ?e Przemek powinien zamkn?? ten temat,bo spam si? robi wok?? niemo?liwego...

Ja umiem "zniknac" tego fire sworda z wysepki. :o:o:o

Ale juz nic wiecej... Sou G?t lak. :up:

@areal
s?uchaj je?li nie gra?e? w tibi 7.1 to w og?le po co si? wypowiadasz? pogadaj z sunrise... albo jakim? graczem 70~ na rooku nie powie ci prawdy ale sprob?j si? zakolegowa? to ci si? wygada.. w ka?dym razie g?upi jeste?

Raczej nic nie jest w Tibii na pokaz...Tylko stworzone po to aby pokaza? ?e nie liczy sie tylko czyste pg ale takze wazne sa watki rpg i myslenie logiczne...

Lol czyli ze nie mozna miec Spkiesa na rooku ja ciongle myslalem ze jest to realne czytalm nie raz ze jest qest i da sie go zodbyc przecierz wkoncu musi miec swoj cel skoro go umiescili na tej wysepce :D

Czyta?em kiedy? w?a?nie podobny w?tek na Angielskiej stronce przet?umaczonej by google* xD ?e Quest ten mo?e wykona? kto? kto nie zabi? jeszcze ?adnego potworka i przej?cie do owej komnaty prowadzi od Tego NPC na rooku co fluidy sprzedaje.. ?e on tam zaprowadziczy co?.. Wiem ?e by?a wzmianka o tym ?e gdzie? obok czy jako? tak.

Ej, mam pomys?.. Jak tak wam zale?y na odkryciu tej zagadki to chod?my zrobimy sobie rookstayer?w i postaramy si? odkry? t? tajemnice.. Moim zdaniem Cipsoft by ogromnie nagrodzi? pierwszych odkrywc?w takiego Questa.

We?cie si? zmobilizujcie do dzia?ania.. To kwestia odbierania cel?w i ich osi?gania.
[*]Magik[*]

@Przemek;

Daj ch?opakowi szanse.. Za d?ugo czyta?em ten w?tek ?eby czego? nie zrobi?..Bardzo mnie to zafascynowa?o;))

Ostatnia edycja:
Do góry