• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Witam.
Ja Wiem ?e Spike Sword Na Rooku Jest ;] Tyle ?e nikt go Nie Ma.
D?ugo Ju? Nad T? spraw? My?l? i Wiem ?e Po 1 Do Otwarcia Drzwi Trzeba "Golden Key"(Nie Jestem Pewien Ale Z Tego Co Si? Dowiedzia?em To Golden Key.) Na R??nych Filmach Jest Pokazane Jak Wchodz? Do Pokoju z Minotaurem Magiem Zabijaj? Go I Lec? Po Spike Sworda... Ja My?l? ?e Na Rooku Jest Spike Sword Lecz Nie Da Si? Do niego Dosta?...
(Jak Np. Tarantula Na Rooku...)S?ysza?em ?e raz go?ciu Mia? bo Gm wrzuci? do jednego z minotaur?w Obok Tych Drzwi Do mino maga S sworda ;]Tyle Ja Mog? Powiedzie? Na Temat Tego...

Nawet nie bd pr?bowa? off topowa? bo jak to czytam to mi sie rzyga? chce
1 wersja jaka s?ysza?em jak zaczyna?em gra? ?eby zdoby? sword of fury trzeba wbi? 50 lvl na rooku (nieprawda)
2 TYLKO JEDNA JEDYNA OSOBA ZDOBY?A SPIKE SWORDA NA ROOKU!!! NIE GRALI?CIE WTEDY W TIBIE WI?C PROSZ? O NIE KOMENTOWANIE TEGO TIBIA(7.2)mo?e kto? gra? ale wtedy to by?o o tym g?o?no i na pewno o tym slyszal
3 ?eby by? skromnym to nie chodzi o lvl ubi?r czy kas?
Na Goblin Hell quest jest jedna tabliczka z tego co pami?tam jak mia?em pacca ?e prawdziw? nagrod? dostanie osoba .../tej cz??ci nie pami?tam
??cz?c moja wiedz? o tym ca?ym spike swordzie ?eby zdoby? spike nie trzeba z?o?y? tych cial jest to g?upota zrobi?em to screen?w wtedy nie robi?em bo to jest bezsensowne
na rooku istniej? takie rary jak brass armor, kt?ra kiedy? lecia?a z minotaura, magic light wand, banana i par? innych kt?rych nie pami?tam. lae jedno jest prawd? cipek chce ?eby ludzie wyszli z rooka na maina bo dopiero tam rozwin? prawdziwe skrzyd?a.

to jest OTS bo sa bledy np.pisze zamiast Spike Sword SPikeSword
osobiscie w to nie wierze!

Lol napisane wyra?nie na ko?cu flimiku ?e to Fotomonta? (Nagrany na OTS) i po jakiego wa?a piszecie tekie g?upoty o b?edach "np.pisze zamiast Spike Sword SPikeSword" pierwsze obej? do ko?ca.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Znalaz?em r?wnie? szczeg?? w jednej z tych ksi??ek, ?e ucze? Minotaura maga posiada co? co mo?e otworzy? przej?cie do Minotara maga.
ta ap co? tam sheng czy jako? tak ma t? r??d?k? co daje ?wiat?o i by?y tematy ro?ne za magi niema na rookagdzie opr?cz lifefruidow a w?a?nie ze jest przyk?ad r??d?ka to nie kawa?em patyka i ?wieca na nim tylko kawa?ek patyka i umieszczona na nim magiczna kula trzeba j? zanie?? jakiemu? kolesiowi z tego co pami?tam ale to jak przez mg?? pami?tam

Brak :o

Brak :o

Nie wierze w ani jedno slowo w tym temacie ktory napisales. Moze poza tym ze znikaniem spike sworda.y
Po 1. Polaczyles wszystkie mit z tego forum w jedna calosc i poniosla Cie wyobraznia.
Po 2. Nienabierzesz krwi do viala BO NIEMA JUZ VIALI w ktore mozna nabierac plyny.
Po 3. Jakim cudem dostales sie do spike sworda tymi swoimi "boots of water flyning" skoro w okol SS'a sa skaly?!
Po 4. Te punkty na wyspie to: Ciemno szare - skaly, Jasno szare - Droga -.- niezauwazyliscie jeszcze ze jest ukos (<) w drodze ?! Tam niema nic poza droga a ty (@up) nie zmyslaj bez sensu.

1. Sk?d wiesz? mo?e on chce rozwiaza? zagadk? i mo?e mino mag jest z tym zwi?zany?

2. sprzedawalem viale z krwia jako lifefluidy [:p] i mi zostal 1 [lol] a i do innych te? sie da nabiera? [mia?em mug of slime i mug of blood]

3. Zgadzam sie :p

4. Bez komentarza

Spike Sword quest Mo?na by?o zrobi?[tak mi sie wydaje] na Tibii 7.X .

Robi?em [a raczej prubowa?em] z kumplem rokstayerem Questa "spike sword by Devil Demon" [na youtube].
Robili?my ze zwyk?ych cia?i niedzia?a?o. [tibia chyba 8.21].
nie wyszlo nam =[
Spike sword chyba da si? zdobyc cho? jest szansa 0,00001% ?e kto? go zdobedzie..

sry na ortografie itp ..

@EDIT Dawid453 ja gram na rooku na razie 14 rookstayer oczywi?cie na Uniterze :P

Ostatnia edycja:

Spike Sword Quest napewno istnieje , jest w formie zagadki jak Bazyliszek czy te? Hala straconych kluczy.Nie gracze nie rozwi?zali tego , gdzie si? upieracie ?e nie ma takiego questa.Jest napewno , samo tp w pokoju maga prowadzi do ?wi?tyni , nie jest zepsuty.Nie powiem kto mi to powiedzia?.A wi?koszo?? co pokazuj? ss to jedynie na pokaz , co oka?e si? ?e to fake.

W mojej skromnej opinii, sword of fury jest niemo?liwy do zdobycia! Quest usuni?to dawno... Jak wy?ej zosta? on po to by zach?ca? graczy do wyj?cia z Rookgaard.

Dla mnie to te wszystkie historie z spike swordem to jakies sciemy, fake poniewaz widzialem juz rookstayerow czy jak tam kturzy 60+lvl i oni nawet nie mieli wiec wiecie...
Pozdrawiam Varm

Ja podejrzewam ?e Mino Mag i Spike Sword s? razem zwi?zane.
Kilka dni temu widzia?em Ss jak Posta? jaka? bi?a Mino maga.
i dzie? po tym znalaz?em drugi Ss z t? sam? postaci?.
Tam by? dead Mino Maga i teleport.
3 Ss nie znalaz?em :/

Wielu z Was wspominalo, ?e starych VIALI do kt?rych mo?na co? nalewa? ju? niema. A w?a?nie, ?e si? mylicie. Wczoraj przechodz?c rookstayerem na mino hellu zauwa?y?em, ?e po resecie w jednej z skrzynek znajduje si? oto ten vial, do kt?rego mo?na co? nalwa? :)

Wielu z Was wspominalo, ?e starych VIALI do kt?rych mo?na co? nalewa? ju? niema. A w?a?nie, ?e si? mylicie. Wczoraj przechodz?c rookstayerem na mino hellu zauwa?y?em, ?e po resecie w jednej z skrzynek znajduje si? oto ten vial, do kt?rego mo?na co? nalwa? :)

ta ta daj screen to pogadamy

Powiem tak... je?li Cipsoft pozby? si? Poison Daggera z rokardu to nie liczcie ?e w og?le mo?na mie? Spike Sworda.... taka jest prawda marna... jak teraz po tych ?miesznych Update Hity s? dwa razy wi?ksze (nie pami?tam czy to 7.9 czy 8.0...) i 50lvl rookslayer wali z katany po 30+ (chyba ze noob i ma skil poni?ej 20) w orka to co by bylo z Poison Daggera...

Prawde o spike swordzie i mino magu zna tylko Cipsoft ... a i to co on na ko?cu filmiku napisa? to prawda teraz ka?dy my?li o sobie a te pare os?b kt?re nie niestarcz? ?eby to naprawi? :P

na rooku mozna miec spike sworda!

Prawdziwa legenda glosi, ze spike sworda mozna zdobyc zabijajac zwyklego minotaura z fista minotaur znajduje sie na wierzy do ktorej mozna sie dostac tylko po krzeslach i skrzynkach potrzeba ich lacznie 6, wieza znajduje sie na prawo od duzego campu trolli (tego 3 pietrowego) zauwazcie, ze spike sword znajduje sie obok tej wiezy. Po zabiciu minotaura z fista wypada z minotaura klucz ktorym mozna otworzyc drzwi do mino maga. Mino maga trzeba zabic jesli go nie zabijemy nie bedziemy mogli otworzyc kolejnych drzwi ktore prowadza do tp. Tp przekierowuje nas do sali z spike swordem.

A ze klucz mozna zdobyc na rooku to jest pewne! Kiedys 6lvl ide sobie na carlin sworda na quest wchodze po schodach na dol i co widze! Mino maga wypuszczonego z drzwi! Sam nie moglem uwiezyc wiec zrobilem screena (jak go znajde to zaraz go tu dodam)

Ostatnia edycja:

Ktos napisal:
a ja wracaj?c do opowie?ci o dziewczynce wnioskuje ?e Spika mo?e znale?? posta? z 1 levelem ktora nie zabi?a ?adnej istoty (w ksi??ce napisane by?o ?e zabi?a Orki Minotaury itd bez powodu) wi?c mo?e (wkoncu na poczatek nie mamy nic jesesmy biedni i skromni) o o chodzi z tym skromnym
Uwazam ze jest to mozliwe i moze wlasnie z tego powodu istnieje sposob dosjcia do mino hell(i ogolnie calego tego cavu) na pierwszym lvl. Pewnie wiecie o co mi chodzi. Uwazam tez ze wspomniana wczesniej ksiazka z ab' na 100% nie powstala dla picu. Tyle odemnie

a to macie ss!

fff.jpg

i cooo? xD

@ziemowit
G?wno. Sama ongi? pr?bowa?am na serwerze Iridia dokona? heroicznego czynu zdobycia Spike Sworda, kiedy kole?anka wyprowadza?a moj? 1 lvlow? posta? z miasta tunelem podziemnym. Najpierw wysz?y?my wie?? paj?k?w i przesz?y?my obok miejsca, gdzie jest wysepka - nic si? nie sta?o. Potem posz?y?my do Mino Hell, stan??am jak idiotka pod drzwiami i te? nic si? nie dzia?o, cho? kombinowa?am z ca?ym dost?pnym stuffem z Rooka. Potem znowu posz?y?my pod wysepk? - miecz jak le?a? tak le?a?. S? to wi?c bajki i bujdy, obalone przeze mnie przypuszczenia o zdobyciu SS na pierwszym poziomie do?wiadczenia, amen.

@up
Historia z Pottym by?a ju? poruszana tyle razy, ?e nawet nie mam si?y jej powtarza?.

@down
Po pierwsze; ortografia - popracuj nad ni?.
Po drugie; ach, w takim razie zr?b wszystko co jest mo?liwe do zrobienia na Rooku dla pierwszego poziomu i wtedy daj zna?, czy co? odkry?e?. ;) Cho? oczywi?cie zapewne nie b?dziesz mia? czasu, albo nie b?dzie ci si? chcia?o, ach, no tak.
Po trzecie; jestem dziewczyn?, kur. -.-

Ostatnia edycja:

To, ?e sam stano?e? w 2 miejscach, nie oznacza, ?e stano?e? w dobrych. Jak dlamnie 1 lvl niema nic wsp?lnego z Spike Sword'em jednak?e nawet je?li, co? wsp?lnego z SS'em ma, to rozwi?zanie tej zagadki mo?e mie? tysi?ce kombinacji, a ty zrobi?e? tylko 2 z nich, bo w 2 miejscach stano?e?. Wi?c nie m?w mi, ?e 1lvl - obalile?.

up@
Niechodzi o to, ?e Ci? krytykuj? - ale pomy?l... pogra?e? 15 minut na roku i zaprzeczasz wszystkiemu co mo?liw? do napisania....

//?lepy cz?owieku, jestem dziewczyn?. I nie gra?am na Rookgaardzie 15 minut, bo, ?e tak powiem, swoj? 30 lvlow? Rookstayerk? troch? si? ju? tam kr?ci?am. -,- // Beo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

O mtako ty jestes gupi i twoje teamty lepiej wyjdz z tego forum najlpeiej a nie wyzywasz wszytkich od nooobkuw :down:

^ o co ci chodzi a ten temat jest bez sansu areal dobrze gada :|

Do góry