• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Co do tej ksi??ki w AB my?l? ?e to jest rozwi?zanie...
Niema ?adnego ukrytego przej?cia ?adnego questu czy czego? w tym rodzaju bo przecie? jedna osoba dosta?a ju? ten miecz od "CipFrienda" za co ? za to ?e pomaga? nowym graczom, nie bloczy? nikogo nie krad? loota itp. a z ksi??ki wynika ?e tylko skromny i uczciwy mo?e posi??? owy "Sword o Furry".

nie cz?owiek ani kobieta sz?a/szed?/sz?o w kierunku niej.
To mi si? bardzo podoba?o :D

Co do Sword of Fury... Zdobycie jego zapewne jest mo?liwe a je?li nie to cip pracuje pewnie nad stworzeniem questa doskona?ego. Cia?a pasuj? do bajeczki troszk?... ale do s?owa pokora nie za bardzo.

jak ju? z 20 raz powtarzam tego sworda nie mo?na zdoby? .. quest jest za prosty gdyby to by?o mo?liwe po?owa serwer?w by chodzi?a -.-

A ja wam powiem, ?e raczej napewno da si? dosta? do minotaura maga..
Niezale?nie czy ma on co? wsp?lnego z Spike swordem czy nie....
Kiedy powtsta? *Tibia Bot NG* odrazu m?j brat zakupi? go sobie na rl....
Pare dni potym wydarzeniu zrobi?em sobie posta? na rooku :D Historia up napiasna. Zabi?em pare minos?w i wyszed?em na g?re by da? loga, lecz przedtym u?y?em bota ?eby zobaczy? co jest podemn?... Za pokojem z minomagiem jest malutki ok 5 kratek korytarz (1 kratka do g?ry 4 w >>) i na ko?cu jest teleport...

Napewno CipSoft tego niem?g? zrobi? dla wygl?du... Dlaczego??
Poniewa? tego si? nieda zobaczy?... Trzeba u?y? Bot NG.....
Pozatym CipSoft niem?g? wiedzie? kiedy powstanie Tibia Bot NG i zrobi? ten teleport wi?c.... Co? napewno tam jest.....

To moje zdanie, wasze przeczyta?em i widze, ?e temat si? rozkr?ca :)
Wko?cu mo?e si? uda rozwi?za? ten mit.. :0
Pozdrawiam!

moim zdaniem wszystko jest mo?liwe brat mi powiedzia? ?e by? quest na spike a tera nie ma po jakim? update 8.1 czy 8.0 zosta? zlikwidowany ale rozwi?zujcie ja nie mam rzadnych podejrze? nie mam ale szukajmy dalej rozwi?za? a i areal jak co to mowi?e? o moim temacie z ghoulem:confused:

Mo?? poprostu cipasoft :d chce np w jakim? evencie ujawni? "Wielka sensacja na rooku zosta? odnaleziony sword of fury. Kup Pacc a cos tam ble ble ble... " mysle ze to poto ale niewmowie ?e nieda sie go znale?? jakby?cie weszli na tibia.org.pl <-- (niechce reklamowac ale musze powiedziec. ) to tam pisze co? o tym a nawet ktos chyba go znalazl jakas brazylijka ... ale oczywiscie dawno niewchodzilem i nic napewno niejest :P

P.S sry za ortografie itp :P

Do arhanika :
Po pierwsze nie CipaSoft tylko CipSoft - niewiem czy to zrobi?e? specialnie ale dobra... :D

Ja s?dze, ?e SpikeSword jest do zdobycia, wskazuje na to du?o, r??nych wskaz?wek...
To samo jest na mainie, wiele quest?w dot?d zrobionych przez CipSoft niezosta?o jeszcze do tej pory odkrytych... Co chwile co? nowego ludzie odnajduj? i odrazu pokazuj? go na stronach takich jak ta... <> Ledwo kto? odkryje jaki? quest to odrazu jego droga itp pokazana na jakim? forum...

Jak dlamnie Ta TWOJA brazylijka nieznalaz?a SpikeSword'a dlaczego??
1. Ca?y ?wiat tibi by o tym wiedzia?,
2. Afera by si? kr?ci?a przez pare tygodni i ka?dy by si? jej wypytywa?...
3. Rookgaard (wszystkie ?wiaty) mia?y by afer? i ka?dy by szuka? SpikeSword..
4. ITP ITP

Jak dlamnie Ta TWOJA brazylijka nieznalaz?a SpikeSword'a dlaczego??
1. Ca?y ?wiat tibi by o tym wiedzia?,
2. Afera by si? kr?ci?a przez pare tygodni i ka?dy by si? jej wypytywa?...
3. Rookgaard (wszystkie ?wiaty) mia?y by afer? i ka?dy by szuka? SpikeSword..
4. ITP ITP

Przeanalizujmy twoj? wypowied?. Ta brazylijka nie znalaz?a spike sworda bo ca?y ?wiat tibi o tym wiedzia?? I przez t? afer? i dlatego ?e ka?dy by szuka? spike sworda?!
Zastan?w si? co piszesz...

Spike sword to najwi?ksza legenda rooka wi?c jego wykonanie pewnie b?dzie najd?u?sze i najtrudniejsze.

@UP
Mo?liwe ?e ten Quest o ile istnieje to jest najtrudniejszy w wykonaniu w ca?ej tibi i mo?e nawet nie do przej?cia, a ?eby spr?bowa? go przej?? trzeba by?o by wykorzysta? wiedz? od wszystkich u?ytkownik?w co co? o tym wiedz?.
(ja tylko podsumowuje :p)

Prawdopodobnie jest spike sword na rooku bo widzialem jakis rok temu ssy...

Prawdopodobnie jest spike sword na rooku bo widzialem jakis rok temu ssy...
Rok temu by?... Lecz ju? go nie ma i nigdy nie b?dzie. Przynajmniej nikt go w ten sam spos?b nie zdob?dzie.

Zdj?cia oczywi?cie prawdziwe by?y.

Slythia te tematy powinny zosta? zamkni?te jak kto? odkryje jak?? wskaz?wk? zagadk? niech si? zg?osi do Ciebie to otworzysz temat. =)

Nikt nie mia? Spike Sworda z questu, o ile jest owy quest.

Qest zosta? wykonany 1 raz pod tibie 7.7
wykona? go rookMaster Ale name nie powiem bo nie pamietam:p

Koniec spamu czy on jest czy nie... Wiadomo ?e kiedy? by? noi musi by? teraza,ale dobrze ukryty... Wi?c proponuj? od teraz pisa? tylko wskaz?wki typu ?e znalaz?e? jak?? ksi??k? na mino hellu albo gdzie?.Ja osobi?cie jeszcze nic nie znalaz?em...

ogladalem filmik kiedys z tego jak koles bierze spike sworda ale moze to byl fak'e

Temat?w o tym by? Zyliaaaard !
SPIKE SWORDA NIE MA I NIE B?DZIE NA ROOKGADRZIE :p

Ja si? dowiedzia?em walaj?c po necie,?e jako jedyny spike sworda mia? Dalheim(NPC-Stra?nik),tylko ?e mu go ukradli...

a ja wracaj?c do opowie?ci o dziewczynce wnioskuje ?e Spika mo?e znale?? posta? z 1 levelem ktora nie zabi?a ?adnej istoty (w ksi??ce napisane by?o ?e zabi?a Orki Minotaury itd bez powodu) wi?c mo?e (wkoncu na poczatek nie mamy nic jesesmy biedni i skromni) o o chodzi z tym skromnym

Spike sword jest na pokaz , ?eby zach?ci? ludzi do grania (stworzony przez CipSoft) i wszelkie z nim plotki .Mino mag jest tam bo dalej jest teleport nie dzia?aj?cy z kt?rego przybywali orki z mino'sami lecz straci? swoj? moc nie wiadomo czemu (prawdo podobnie teleport zosta? stworzony przez mino maga ;>) i on ostatni przyby? ze swoj? wielk? moc? xD Lecz Po tym jak dowiedzia? si? ?e rasa ludzka zabija mino'sy chcia? uciec po wi?ksz? armie lecz teleport ju? nie dzia?a? a on zamkn?? si? w pokoju (na amen xD). Spike sword to jest na niego skrypt ?eby zaciekawi? , a jest on po to aby pokaza? co jest na mainie , tak samo jak tarantula ^^

Oto moja opina : o

PS. To prawda ?e jeden/a mia? Spike sword i blue robe na rookardzie Poniewa? mia? koleg? GM i go teleportowa? na maina (do carlin ! xD) i a Spike sword tam komu? da? (mi xD) lecz Spike sword i Blue robe zosta?y odebrane ;o , a Gm pewnie ukarany :- O

Wg mnie to:
Nigdy nie by?o i nie b?dzie Spike Sword'a na Rooku. To tylko taki haczyk od Cipek i tyle ;]

Do góry