Spirite Naruto/Dragon Ball/Fairy tail/ Custom

Status
Zamknięty.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Kwiecień 10, 2009
Liczba reakcji
27
Witam, mam do zaoferowania tworzenie oufit?w na zam?wienie. Co do ceny oraz p?atno?ci ustalamy na gg: 35326140. Tak wi?c tworz? grafiki z narutp/dragon ball/ fairy tail i w?asne wymy?lone lecz do tych potrzebuje jaki? opis.

Zam?wienie sk?adamy w nast?puj?cy spos?b:

Posta?: np. naruto
Kolorystyka : Jasne odcienie czy ciemniejsze.
Obrazek : Musi pokazywa? mniej wi?cej wszystkie elementy postaci
Kontakt:

Co do custom?w to piszemy tak jak u g?ry tylko dodajemy Opis i pod nim wypisujemy:
Stopy:
Nogi:
Tu??w:
R?ce:
W?osy:
Dodatkowe: typu miecz ;d

Moje prace: http://tibia.net.pl/threads/555934-Galeria-Raezil

Ps. Je?eli nie dam rady podo?a? jakiej? pracy, to pisz? od razu.

Odp: Spirite Naruto/Dragon Ball/Fairy tail/ Custom

Co do ceny oraz p?atno?ci ustalamy na gg: 35326140
Powiadasz ?e robisz takie grafiki jak w tej swojej galerii i chce za nie pieni?dze ? To? to jest ?miech ?eby za takie grafiki p?aci?, bo na przyk?ad ja bym jak mia? ju? p?aci? to wola?bym je zam?wi? u jakiego? ogarni?tego spritera ni? Ciebie.
PS.
9rpn5i.jpg

Tak to wygl?da jak z dupy wyj?te za zaproszeniem i pewno si? obrazisz.

Akurat na tym base nie robi?. Popatrz na ostatnie prac? a nie na g?wna ,kt?re nie wysz?y. Zreszt? jak nie chcesz kupowa? ani nic z tych rzeczy to wynocha. Zreszt? ja nie chce po 30 z? za grafiki czy tam 300 jak to inni. Zreszt? jak nikt nie b?dzie zainteresowany to mam 2 ludzi ,kt?rzy s? zainteresowani moimi grafikami. A mianowicie do ots one piece i fairy tail.

@down
Sedron( one piece) ,Sawex(Fairy tail), s? zainteresowani i to oni robi? te dwa u g?ry wspomniane projekty i zamierzam z nimi wsp??pracowa? lecz naprawd? zajmiemy si? tym gdzie? na wakacje.

to lepiej rob z tym fairy tail otsem. nikt sie nie zglosi ;d a jesli juz to pewnie jakis noob zaproponuje posade w nowotsie, gowno z tymi grafikami zrobisz

Je?eli planujesz u?ywa? mojego base, kt?rego udost?pni?em na dA, to zapomnij. Nie pozwalam Ci czerpa? z niego korzy?ci.

Hanzo, Zepri, Shitake, Skrobacz, Aali kt?rzy robi? od ciebie o wiele lepsza grafiki nie bior? za nic kasy, a ty chcesz kase za co? takiego ? Lito?ci cz?owieku. Stw?rz w?asny base kt?ry b?dzie jako? wygl?da? ( od tego zacznij ), najlepiej dla postaci m?skiej i ?e?skiej, popracuj nad cieniowaniem i robieniem szczeg???w, do??cz mo?e do jakiego? projektu albo r?b co? swojego, a nie tutaj ?atwej kasy szukasz za byle g?wno, bez przesady.

Ku?wa mito, nie zamierzam u?ywa? twojego base. Ja pierdziele, mam sw?j
5kixbn.jpg
. Dobra zamkn?? temat ,bo ju? hejty lec?, niczego nie mo?na zrobi? na tym forum. Zreszt? jestem w tych wspomnianych u g?ry projektach + mam db i sh ,wi?c mam w dupie to czy kto? b?dzie ch?tny czy nie bo pracy mam ju? troch?.

jprdl smieszny czlowiek jestes, nie ma co :D i jak? zglosil sie jakis nowots?

Skoro masz "projekty" to po chuj ten temat ? B?dziesz robi? te swoje projekty 1096517820948129 lat ?
Btw. sam prz?d na g?wno Ci si? przyda :|

Jakbym nie wiedzia? ,?e do base trzeba mie? kroki, mam je a udost?pnia? nie b?d? ,bo nie.

Nie wyzywac chopaka :) stara sie xd
@raezil
moze i maja racje ze twoje prace nie sa dosc dobre aby pobierac za nie pieniadze ale sie nie obrazaj o takie cos..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry