• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Spis Narz?dzi OTS

Odp: Spis Narz?dzi OTS

Nie dzia?a simeone 8.1 :/ nie da sie pobrac :(

Dlamnie wszystko sie podoba wszystko czyste bym dal reputa ale niemoge ;/;)

Brawo dla tego pana ;) niez?a robota nie wiem czy ?ci?gni?te :cool: ale daje 10/10 :p

Powiem tyle: jezeli ludzie maja sci?gac i pisac ze k-logger, to niech niesciagaja, graja w rl tibie i nie bedzie k-loggera, a jak haker bedzie chcia? Ci hakn?c konto, to i tak to zrobi! xD

@Topic
Dobry Temat, ?adny napewno sie przyda :D

envim co ty mozesz wiedziec o rl i hakerach tyle wiesz ze twoja stara w kiblu hakuje i nic pozatym wiec zamknij laskawie jape bo stary zacznie hakowac... ale niepeniaj ;)

czy m?g?by? zrobi? spis pod 8,4 :D?D?D?

zale?y czego Ten spis ma dotyczy?

Dlaczego item editor(8.0) nie dzia?a???? Wyskakuje mi b??d, ?e nie ma tibia.spr:?

Pic Edytor pisze ?e v2.3 a jak w??cz? program to pisze u g?ry ?e v2.2 i nie dzia?a na 8.4 :(

w?a?nie mi si?gn?? map edytor pod Tibie 8.0 jeszcze ?ci?gam klient edytora :D 97% ;]

nie dzia?a link od "Edytory klient?w" ;/
dajcie rehosta ;d

Ostatnia edycja:

ten link nie dziala >>> OTMapEditor 0.5 - [8.1 ]

fajne i pomocne programy zachecam do pobierania :up:

dzia?a tez na najnowszych wersjach tibi mo?na go u?ywa? na rl
1 to Golders Tibia (Bot robiony prze ze mnie) to robi iluzje na tibi ze ci kasa nie spada w??czasz bota potem tibie i dzia?a[ITEM][/ITEM]

b??d...dok?adnie error 404 not found, te? mam bo mam ots pod 8.1 wszystko ale mapke chce zrobi? i ten edytor mi by si? sprzyda?

kuzwa sciagnolem i tylko antyvir mi wariowa?;/ porazka wszedzie tylko jaies keylogery i virusy same

Back
Do góry