• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Spis program?w antywirusowych.

sioter5

Senior User
Ostatnio z powodu wirus?w komp mi pad?. :( (juz naprawilem ale niechce zeby to si? powturzy?o) Prosze wszystkich o pisanie tutaj jakich program?w przeciwko wirusom u?ywacie. Prosze tez o podanie strony z k?d program mo?na sci?gn??, czy sie sprawdza i czy jest p?atny.

Za WSZYSTKIE odpowiedzi b?de bardzo wdzi?czny

Our partners and their custom servers:

Odp: Spis program?w antywirusowych.

Polecam stronke dobreprogramy:

Znajdz dzial antywirusow. Jest ich tam masa, sa oceny, recenzje uzytkownikow i specjalistow.
Poza tym czasem sa artykuly na rozne tematy. Np bezpieczenstwa i uzytecznosci przegladarek czy skutecznosci antywirusow. Jak poszukasz to na pewno znajdziesz duzo informacji.
Np taki test jak ten:

8 stron informacji o darmowych antywirach...

U?ywam nast?puj?cych program?w:
RemoveFakeAntivirus
Rootkit_Detective
Hijackthis
Kaspersky TDSSKiller

Wszystkie te proogramy mo?esz pobra? z strony.
Nie u?ywam antywirus?w, bo zamulaj? kompa.
Wol? u?y? raz na jaki? czas antyspyware.

nie ?ci?gam aplikacji z niepewnych ?r?de?
oczywi?cie pewne ?r?d?o mo?e zosta? przej?te i zacz?? sypa? jakim? g?wnem
ale w og?le ma?o exec?w ?ci?gam wi?c mi nie robi
tak, to wystarczy

Na wst?pie sorry ,?e pisze tu, ale nie ma sensu zak?ada? nowego tematu, bo to co chce si? zapyta? nijako wi??e si? z tym tematem.

Ot?? dzi? zrobi?em skana komputera i zauwa?y?em ,?e Anty wykry? mi Keya i Trojana
Key zosta? przeniesiony do Kwarantanny.. Ale... mam takie pytanie czy jak on b?dzie w kwarantannie to mog? si? na luzie logowa? do Tibi czy jak. ? Czy zagro?enie jest takie jak przedtem.

I jeszcze jeno. Kolega powiedzia? mi ,?ebym si? logowa? poprzez CTRL-V nie wpisuj?c has?a bezpo?redni do Tibi tylko w?asnie wkleja? czy to rzeczywi?cie mo?e mnie uchroni? ?

Na wst?pie sorry ,?e pisze tu, ale nie ma sensu zak?ada? nowego tematu, bo to co chce si? zapyta? nijako wi??e si? z tym tematem.

Ot?? dzi? zrobi?em skana komputera i zauwa?y?em ,?e Anty wykry? mi Keya i Trojana
Key zosta? przeniesiony do Kwarantanny.. Ale... mam takie pytanie czy jak on b?dzie w kwarantannie to mog? si? na luzie logowa? do Tibi czy jak. ? Czy zagro?enie jest takie jak przedtem.

I jeszcze jeno. Kolega powiedzia? mi ,?ebym si? logowa? poprzez CTRL-V nie wpisuj?c has?a bezpo?redni do Tibi tylko w?asnie wkleja? czy to rzeczywi?cie mo?e mnie uchroni? ?

Jesli jest w kwarantannie to teoretycznie nie ma prawa dzialac... Wiec powinienes byc bezpieczny.
Ale rozne sa wirusy, sa takie ktore nawet po skasowaniu sie odnawiaja i sa ciezkie do calkowitego usuniecia.
Co do kopiowana hasla... To daje cos tylko przy keyloggerach starego typu. Teraz kazdy najmniejszy wirus ktory zapisuje sobie dane o klawiszach klawiatury jest wykrywany wiec nikt tego nie uzywa. A raczej sa dane o passach wychwytywane z pakietow ktore wysylasz na serwer gry.

Back
Do góry Bottom