• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Sport, a jaki wy lubicie ?

Status
Zamknięty.
Odp: Sport, a jaki wy lubicie ?

Oczywi?cie Pi?ka No?na w ko?cu jest uwa?ana za sport narodowy , r?wnie? siatk?wka kt?rej jestem wielkim fanem.

Our partners and their custom servers:

Kocham koszyk?wk?. Trenuje ju? 5 lat i jestem zadowolony. Jestem kibicem Los Angeles Lakers. Lubi? te? pi?k? r?czn?.

Osobi?cie je?d?? wyczynowo na deskorolce (bolesny sport^^) no ale c?? bardzo to lubi?...:D

Oczywi?cie zawsze na pierwszy miejscu b?dzie pi?ka no?na.
Kolejnymi sportami s?: street & dirt (co? w stylu ekstremalnej jazdy na rowerze), tenis sto?owy i p?ywanie.

Czasem zamiast si? wy?y? na kim? albo zapali? fajk?, to lepiej wy?y? si? uprawiaj?c sport, nie raz mi to pomog?o. :)

Jak du?a cz??? z was tak i ja uwielbiam gra? w pi?k? no?n?, gram w ni? po kilka godzin dziennie. Lubi? te? czasami pogra? w kosza, je?li si? jaka? ekipa zbierze. Jeszcze czasami skakam na nartach, mieszkam na wsi wi?c jest du?o g?rek.

Rere's jedynie tylko ty masz zami?owanie do tego sportu co ja a mianowicie boksu,wed?ug mnie jest to najbardziej kozacki sport ( oczywi?cie ?e mma jest ciekawsze ) ale boks to jest klasa,pot?ga. Sport ten trenuje od 2 lat,przez ten czas du?o przyby?em na massie co jest dla mnie bardzo wa?ne,niebiore ?adnych wspomagaczy tzn. kreatyny i bia?ka ale mam zamiar nied?ugo zacz??. Napewno na ulicy si? nieraz przyda?y te treningi i napewno jescze si? przydadz? :)

Seks zalicza si? do sportu?
Trenowa?em 2 lata Kick-Boxing, aktualnie od roku
trenuj? Krav Mag?.

Powiem wam ?e Kick-Boxing na ulicy ma?o da,
nawet je?eli do was si? kto? doczepi to nic nie zrobicie, o ile maj? przewag? liczebn?^^.. po Krav Madz? na prawd? widz? efekty..

Rekreacyjnie gram w pi?k? no?na, lecz jako? mnie bardzo nie kr?ci.

Siatk?wka, po?ka no?na i koszyk?wka.

Siatk?wka - zainspirowa?a mnie do tego nasza reprezentacja, ponadto mamy kilka boisk do pla??wki, dwa na stadionie i jedno na mniejszym boisku, wi?c zawsze jest gdzie gra?.

Pi?ka no?na - zawsze lubi?em kopa?, pi?k? szczeg?lnie, tak mi zosta?o do tej pory. :D najbardziej lubi? freestyle ^^

Koszyk?wka - gram odk?d kumpel par? lat temu mnie zawo?a?, ?eby?my sobie pograli. ;d A ?e ja nie mia?em co robi? to poszed?em. :D

Gram cz?sto w pi?k? no?n?, jak jeden z u?ytkownik?w od niedawna ucz?szczam do "szk??ki" gdzie trenuj? techniki Krav Mage, we Wroc?awiu co prawda jest on na prawd? ryzykownym sportem gdy? mo?na dozna? uszkodze? po paru treningach w zale?no?ci kto i jak trenuje.
Szara~

Ja najbardziej lubi? gra? w pi?k?. Niekiedy poucz? si? r??nych trick?w sam ale zazwyczaj chodz? gra? na boisko (codziennie...). Teraz s? wakacje to pewnie b?dzie si? ciupa?o od rana do nocy :PP

Moim ulubiony sportem jest siatk?wka. Trenuje j? od 2kl. szko?y podstawowej a mam 15 lat wi?c troche ju? gram i my?l? o niej na powa?nie. Obecnie gram w klubie siatkarskim nie b?d? nic o nim m?wi? bo nie jest on dobry delikatnie m?wi?c ale mam propozycje przepisania si? do Spa?y :)

Uprawiam sport Le_Parkour. Trenuj? ten sport ok, 2 lat, Jestem teraz na bardzo dobrym poziomie i jestem zadowolony z tego. Przeszed?em kilka chwil kt?re bola?y, bo mia?em kilka dni ?e mi nic nie wychodzi?o i ci?gle upada?em i co? mnie zawsze bola?o, kilka razy by?em w szpitalu z zwichni?t? nog? lub r?k?...
Tak?e lubi? uprawia? sport kt?ry chyba ka?dy zna a zwie si? on Pi?ka No?na, trenuj? miejsce na bramce, poniewa? jestem, bardzo sprytny i wysoko skacze, tak?e mam wy?mienity chwyt kt?ry bardzo ?adnie klei pi?k? kt?ra leci w moj? stron? z du?? pr?dko?ci?.

Prawie od dziecka jak praktycznie ka?dy m?odzieniec gra?em w pi?k? no?n?, fascynacja tym sportem nadal pozosta?a, nie gram w ?adnych klubach nie mam na to czasu, lecz lubi? czasami ze znajomymi sobie pogra?. Lubie gra? tak?e w siatk?wk?, jak i siatk?wk? pla?ow? ;)
Z innych sport?w to jazda na rolkach, chod? obecnie nie je?d??.
Uprawia?em tak?e biegi, szczeg?lnie d?u?sze dystanse, obecnie biegam po wsi wieczorami od czasu do czasu.

Oczywiscie pi?ka no?na.Trenuje w klubie od 5 lat i chodze do klasy sportowej.Na podworku to u nas codziennosc wychodzimy na dwor i pykamy sie;p. Moja pozycja gram ze tak powiem wszedzie ale najczesciej jako Napastnik.Czasem pogram z kolezankami z podworka ; D.Pozdro;p

Ja uprawiam sport taki jak Pi?ka no?na, pewnie ka?demu tutaj znany ten sport jest.
Pierwsze dotkni?cie z pi?k? ( pierwszy dotyk pi?ki ) mia?em zaledwie w 6 roku ?ycia, intensywny sport pi?ki za czo?em jak mia?em zaledwie 10 lat, uprawia?em go codziennie po kilkana?cie Godzin, mam teraz lat 15, to znaczy ?e 5 lat jestem w sporcie pi?ki no?nej, trenuj? posad? Bramkarza i jestem w niej naprawd? dobry, Jestem brany do wielu klub?w. na turnieje jestem ci?gle brany, z naszego powiatu jestem najlepszym bramkarzem, mia?em ju? 4 statuetki za najlepszego bramkarza i 2 puchary z?ote, nigdy nie daj? za wygran?.

Tak?e uprawiam Sport o nazwie ( Le Parkour ), lecz w tej dziedzinie jestem kr?cej, intensywnie za czo?em trenowa? ten sport maj?c uko?czone 13 lat, spryt i zwinno?? kt?r? nauczy?em si? uprawiaj?c ten sport, pozwala mi by? lepszym na bramce.
Ka?dy z nas uprawia sport Le Parkour, a nawet o tym nie wie. Ka?dy cz?owiek ma co? w sobie z czego jest z siebie zadowolony.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom