• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Spos?b na nauk?.

Status
Zamknięty.

Hymph

Advanced User
Styczeń 16, 2010
Liczba reakcji
25
Jo?. Pytam was, drodzy userzy, jak si? uczycie w domu ? Pewnie ka?dy z was ma sw?j spos?b na nauk?, podzielcie si?.
Osobi?cie z muzyczk? po cichutku, herbatka/kawka i do roboty.

Odp: Spos?b na nauk?.

Ja uwa?am na lekcjach i w domu pozostaje mi odrobi? zadania. No, chyba ?e sprawdzian, to jakie? p?? godziny czytania ksi??ki.

Nie ucz? si?, bo po co. Jestem przyzwyczajony, ?e ze wszystkiego mam 2 i taka ocena mi wystarcza, a na t? dw?jk? napisz? bez nauki. Pod koniec 3 gim uczy?em si? 2x z matmy bo chcia?a mi wstawi? 1, ale to w szkole na przerwie. Dobry spos?b, we? ksi??k?/zeszyt i czytaj.

Ja mam taki talent ?e szybko si? ucz?. Jak jest jaki? sprawdzian to w szkole bior? zeszyt 10 min na przerwie i umiem lecz jak jest praca klasowa polecam przepisa? najwa?niejsze streszczone info z zeszytu/ksi??ki i powtarza? sobie.

"Ja mam taki talent ?e szybko si? ucz?. Jak jest jaki? sprawdzian to w szkole bior? zeszyt 10 min na przerwie"
Sk?d ty si? wzi??e?? Albo zapytam kt?ra klasa? ;P To we? chcia?bym z tob? siedzie? w ?awce :p
Ja tam jak mam sprawdzian to si? ucz? czasem powy?ej godziny ucz?, ale u mnie ze skupieniem problem :/
Tibia kusi ... x[

Nie ucz? si? wcale bo uwa?am na lekcjach + robi? zadania. Nie robi?c nic nadzwyczajnego mam ?redni? 4,5. :S

Nie ucze sie w domu, nie potrafie. Najlepiej wchodzi w szkole na przerwie przed lekcj? w 10 min mo?na zapami?ta? prawie wszystko xD

Ja jako? wg nic nie mog? zapami?ta? jak wszystko na po?piech i na przymus...
Kiedy? jak nie zio?em kluczy do domu to si? nudzi?em bo czeka?em troch? na mam? pod drzwiami, to sobie klapn??em na wycieraczce, i zio?om do r?ki taki nawet wiersz nie d?ugi 3 wersy, nauczy?em si? wszystkiego. Dosta?em i tak 3+ bo jak mia?em recytowa? wierszyk, to strasznie si? trz?s?em. Mam straszliw? trem?....XD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry