• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

spr?bowanie raz bota czy b?dzie ban :( ?

megiera

New User
Styczeń 13, 2016
Liczba reakcji
0
Witam!
Spr?bowa?em raz bota, wbi? mi chyba od 1 do 17 lvla w kilka godzin a od 2 tygodni w og?le ju? bota nie u?ywam i nie mam zamiaru. Po za tym nic mi ten bot nie pom?g? sam m?g?bym spokojnie wbi? te lvle w 2 dni. Nikt mnie nie zreportowa?, a wok?? mnie lata?y i lataj? same boty (nowy serwer velundera). Czy mo?e by? sytuacja ?e gdy np. wbije 100 lvl to mnie zbanuj? za u?ywanie bota z przed kilku miesi?cy ?

Odp: spr?bowanie raz bota czy b?dzie ban :( ?

Dowiesz si? przy nast?pnym banowaniu, ja swoim botowa?em bardzo d?ugo, innymi te?. Dopiero na 1 koncie dosta?em bana co r?wna si? z usuni?ciem konta.

a kiedy ma by? to banowanie ? Raz w miesi?cu banuj? ? W kt?ry dzie? miesi?ca ?

Szczerze to nie wiem, ja dosta?em bana automatycznie, bo pisa?em z Cipsoft i tak mnie poinformowali :)

To ?e nikt cie nie zreportowa? nie oznacza ?e nie zosta?e? wy?apany przez ich system.
Wszystko wyjdzie z czasem ;D

Co za pytanie -,-
To tak samo jak by? chcia? si? dupi? z lask? i by? pyta? na forum "spr?bowanie raz zamoczy?, czy b?dzie wpadka?", lel.

Wed?ug mnie jest to ma?o prawdopodobne, zale?y jaki bot. Na redbocie wbi?em 39 lvl na rooku i do tej pory nie mam delete. Cipsoft zajmuje si? raczej graczami z wy?szymi poziomami.

nie botuj main accem - proste
albo wybotuj ich kilka

takiego ma?ego levela nie masz nawet co ?a?owa? ludzie nie takie bany dostawali, po prostu nie trzymaj na botuj?cej postaci swoich cennych rzeczy

kup mount'a od nich z shopu to na 200% bana nie dostaniesz nigdy

Ja raz na nocke w??czy?em bota na pr?be gdy mia?em 140 poziom i zbanowali mnie na 200 za bota jak gra?em r?cznie ;p

Bocisz? Tracisz przyjemno?? z gry. Pomy?l racjonalnie, wbijasz 100 lvl r?cznie w oko?o miesi?c (kiedy? z 2 lata si? wbija?o taki poziom) i jeste? zachwycony oraz chwalisz si? przed kolegami i fajnie expisz, pekujesz i mo?esz dobrze zarabia?. A teraz wyobra? sobie jak by? postawi? full afka od 1 lvl do 100 lvl. Wbijasz patrzysz i masz 100 lvl i co z tego, po prostu masz cyferki.. Jak w?o?ysz czas w wbicie jakiego? poziomu r?cznie to b?dziesz mia? satysfakcje z tego. Nie polecam nikomu boci?, boci?em dosy? d?ugo i na rl'u i na ots'ach do bocenia. Szczerze nie polecam tego, niszczycie sobie i opinie w?r?d graczy oraz mo?ecie dosta? bana.

Bocisz? Tracisz przyjemno?? z gry. Pomy?l racjonalnie, wbijasz 100 lvl r?cznie w oko?o miesi?c (kiedy? z 2 lata si? wbija?o taki poziom) i jeste? zachwycony oraz chwalisz si? przed kolegami i fajnie expisz, pekujesz i mo?esz dobrze zarabia?. A teraz wyobra? sobie jak by? postawi? full afka od 1 lvl do 100 lvl. Wbijasz patrzysz i masz 100 lvl i co z tego, po prostu masz cyferki.. Jak w?o?ysz czas w wbicie jakiego? poziomu r?cznie to b?dziesz mia? satysfakcje z tego. Nie polecam nikomu boci?, boci?em dosy? d?ugo i na rl'u i na ots'ach do bocenia. Szczerze nie polecam tego, niszczycie sobie i opinie w?r?d graczy oraz mo?ecie dosta? bana.
Fajnie, ze chwalisz sie kolegom lvlem w Tibii? xD Chuj, ja tam wole od razu na facebooku sie oglaszac, szersza publicznosc xDDDDDDDDDDDDDD
252_xd.jpg

Czy recznie, czy botem wjebiesz ten 100 lvl to i tak beda to cyferki. Z ta roznica, ze grajac recznie zmarujesz czas + prad, a bocac tylko prad.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry