Odp: Sprzeda? Fallen OTS
Cz?owieku zak?adasz niesko?czon? ilo?? tych temat?w na ka?dym forum zwi?zanym z OTS, sprzedaj?c ten n?dzny OTS, kt?ry jest nic niewart!
Mo?e po kolei:
a) Mapa - mapa tego? serwera jest naprawd? ?wietn?, robion? w stylu RPG jedn? wielk?, kwadratow? kup?:
Oczywi?cie to tylko cz??? tej ?wietnej mapy. Bowiem mamy te? do dyspozycji wysp? dla VIP'?w:
Jak widzimy jest to naprawd? ?wietna wyspa znana z takich serwer?w jak Evolution x999999, evolution rpg x1000.
b) ACC Maker - tu opisz? kr?tko:
Gesior ACCM., z przepi?knymi akcentami, niczym papirus.
c) Questy - tak serwer ten jako jeden z niewielu posiada takie co? jak questy. S? naprawd? rozbudowane. Przedstawi? kilka z nich:
Crystal Coin Quest - Zabij cyklopy
Dragon Scale Mail & Dragon Lance - zabij dragony i dragon lordy
Crown Set Quest - Zabij hero
Necrotic Rod Quest - Zabij witch, amazon, valkyrie, wild warrior.
Oczywi?cie jest to zaledwie niewielka cz??? z masy tych wszystkich wspania?ych quest?w.
d) Rekord graczy online -
Rekord graczy online: 26
Czy wiesz, ?e... Fallen OTS dzia?a od stycznia 2010?
(My?l?, ?e to m?wi ju? samo za siebie.)
To na tyle. Naprawd? zach?cam do kupna tego wspania?ego serwera. Wida?, ?e dwie, znaj?ce si? naprawd? dobrze na rzeczy osoby si? ci??ko stara?y. My?l?, ?e 80 z? za ten serwer to za niska cena. Ten trud jaki w?o?yli?cie w ten serwer powinien by? bardziej wynagrodzony.
#Edit
Do wszystkich, kt?rzy my?l?, ?e ten tekst ma by? cho? w 1% ?mieszny:
nie, nie ma to by? ?mieszne.
#Down
Po prostu jak widz? ludzi takich jak ty co pr?buj? sprzeda? OTS na forum b?d? te? Allegro, ?mia? mi si? chce.

?eby jeszcze to by?a w 100% twoja mapa, rozumiem, chcesz si? o?mieszy? to prosz? bardzo, ale widz?c wycinki OF z RL Tibii, czy mapke Evolution, r?ce opadaj?. Po za tym ten ?mieszny rekord graczy online m?wi sam za siebie... Ja chcia?em tylko bardziej zaprezentowa? ten OTS dla potencjalnych nabywc?w tego 'serwera'.
Aha, no i jeszcze jedno. Nie, nie robisz mi konkurencji. Ja bym si? raczej wstydzi? wystawia? takie CO? na sprzeda?...