Sprzedam 2x90 Dni

Status
Zamknięty.

Urzytkownik

New User
Maj 4, 2011
Liczba reakcji
0
Witam

Mam do zaoferowania 2xPremium account(2x90 Dni)
Premium daje w postaci kod?w tzw"Game Code"

Jak kupi? ?
P?atno?? przymuje wy??cznie w GP na 3 ?wiatach : Unitera,Nerana,Refugia
Po otrzymaniu odpowiedniej sumy na moje konto,poprzez tibia.com dostaj? Game code,kt?ry podaje u?ytkownikowi,kt?ry zdecydowa? si? kupi? produkt.
Cennik :
Unitera : 750k
Nerana :700k
Refugia 720k
Aktywacja Premium Account :
Po transakcji maj?c ju? numerek,logujemy si? na tibia.com na swoje konto na kt?rym chcemy aby by?o premium,dajemy "Manage Account".Nast?pnie klikamy "ADD PREMIUM TIME ".Kolejny krok to "Single Payment",zaznaczamy funkcje Game Codes a nast?pnie wpisujemy w ramk? otrzymany kod i dajemy continue.Je?eli dobrze przepisali?my to nasze konto zosta?o do?adowane o premium 90 Dni.
Jak si? skontaktowa? ?
Kontakt g??wnie drog? elektroniczn? :
E- Mail
urzytkownik90@o2.pl
Lub gadu-gadu :
35622378

Pozdrawiam i zach?cam do tematu !

Odp: Sprzedam 2x90 Dni

Uwaga !! Nie dajcie si? nabra? to oszust !! Jaki znowu kod ? !! Cz?owieku pacc aktywuje si? poprzez zalogowanie ... !!

@up
Teraz jest takie co? jak game code - wpisujesz kod, zaznaczasz na ile ma by? pacc i aktywujesz go przez zalogowanie...

mam do sprzedania posstacie na Swiecie Pandoria , valoria ! wiekszosc to najty z dobrymi skilami i lvl konta mialy pacc ! addony najlatwiejszze ! pisac 799139

OK. Sorry, nie wiedzia?em. Ostatnio pacca kupowa?em w lutym i takiego czego? nie by?o ....

Uwaga !! Nie dajcie si? nabra? to oszust !! Jaki znowu kod ? !! Cz?owieku pacc aktywuje si? poprzez zalogowanie ... !!
Tak ja jak ju? u?ytkownik Xodet napisa? Ci w po?cie poni?ej,wyst?puj? kody,dzi?ki kt?rym mo?esz sobie aktywowa? pacca kiedy tylko masz ochot?,a nie ?e odrazu kupisz premium a czasu brakuje na granie;p
Pozdrawiam;p
W dalszym ci?gu aktualne zapraszam i zach?cam
Nie interesuj? mnie wymiany za postacie ani inne rzeczy
Np jeden z ludzi pisz?cych na GG,oferowa? mi playstation 2 u?ywane sprzed 3-4 lat,w zamian za 3xPremium

mam do sprzedania posstacie na Swiecie Pandoria , valoria ! wiekszosc to najty z dobrymi skilami i lvl konta mialy pacc ! addony najlatwiejszze ! pisac 799139

Witam
Je?eli masz do sprzedania postacie na ?wiecie Pandoria oraz Valoria to za??? sw?j w?asny temat i tam prosz? Ci? reklamuj sw?j produkt.
Pozdrawiam

dobra powiedzmy to jest oszust i tyle 700k na 3 miechy ? nie w tej bajce .
Pozdrawiam,
Lookisoo

dobra powiedzmy to jest oszust i tyle 700k na 3 miechy ? nie w tej bajce .
Pozdrawiam,
Lookisoo

700k Na 3 miesi?ce to oszustwo ?
Premium kupuje od znajomego poznanego w grze od kt?rego kupowa?em nieraz premium dla swoich ludzi oraz dla Siebie samego,wi?c mam 100% pewno?? !
Pozdrawiam
Je?eli si? nie znasz to nie oceniaj;p pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry