- Liczba reakcji
- 0
Witam
Mam do zaoferowania 2xPremium account(2x90 Dni)
Premium daje w postaci kod?w tzw"Game Code"
Jak kupi? ?
P?atno?? przymuje wy??cznie w GP na 3 ?wiatach : Unitera,Nerana,Refugia
Po otrzymaniu odpowiedniej sumy na moje konto,poprzez tibia.com dostaj? Game code,kt?ry podaje u?ytkownikowi,kt?ry zdecydowa? si? kupi? produkt.
Cennik :
Unitera : 750k
Nerana :700k
Refugia 720k
Aktywacja Premium Account :
Po transakcji maj?c ju? numerek,logujemy si? na tibia.com na swoje konto na kt?rym chcemy aby by?o premium,dajemy "Manage Account".Nast?pnie klikamy "ADD PREMIUM TIME ".Kolejny krok to "Single Payment",zaznaczamy funkcje Game Codes a nast?pnie wpisujemy w ramk? otrzymany kod i dajemy continue.Je?eli dobrze przepisali?my to nasze konto zosta?o do?adowane o premium 90 Dni.
Jak si? skontaktowa? ?
Kontakt g??wnie drog? elektroniczn? :
E- Mail
urzytkownik90@o2.pl
Lub gadu-gadu :
35622378
Pozdrawiam i zach?cam do tematu !
Mam do zaoferowania 2xPremium account(2x90 Dni)
Premium daje w postaci kod?w tzw"Game Code"
Jak kupi? ?
P?atno?? przymuje wy??cznie w GP na 3 ?wiatach : Unitera,Nerana,Refugia
Po otrzymaniu odpowiedniej sumy na moje konto,poprzez tibia.com dostaj? Game code,kt?ry podaje u?ytkownikowi,kt?ry zdecydowa? si? kupi? produkt.
Cennik :
Unitera : 750k
Nerana :700k
Refugia 720k
Aktywacja Premium Account :
Po transakcji maj?c ju? numerek,logujemy si? na tibia.com na swoje konto na kt?rym chcemy aby by?o premium,dajemy "Manage Account".Nast?pnie klikamy "ADD PREMIUM TIME ".Kolejny krok to "Single Payment",zaznaczamy funkcje Game Codes a nast?pnie wpisujemy w ramk? otrzymany kod i dajemy continue.Je?eli dobrze przepisali?my to nasze konto zosta?o do?adowane o premium 90 Dni.
Jak si? skontaktowa? ?
Kontakt g??wnie drog? elektroniczn? :
E- Mail
urzytkownik90@o2.pl
Lub gadu-gadu :
35622378
Pozdrawiam i zach?cam do tematu !