Sprzedam CC na wielu swiatach ! ZA SMS !

Status
Zamknięty.

Marek22

New User
Lipiec 30, 2009
Liczba reakcji
0
Witam tak jak w teamcie sprzedam cc na wielu swiatach tibii
1.Candia 11cc
2.Refugia 10cc
3.Aldora 15cc
4.Luminera 9cc
5.Pacera 6cc
6.Antica 7cc
7.Nerana 4cc
8.Pacera 7cc
9.Harmonia 8cc

Jest tego troche gdyz w tibie grtalem bardzo duzo i na wielu switach.Teraz gram na otsach ,poniewz rl tibia mnie znudzila.Sprzedam tanio cc.Sprzedaje za sms badz dolaodwanie.Nie jestem oszustem ! Chce spokojnie posprzedawac to co zarobilem.Nr gg 9255767

Odp: Sprzedam CC na wielu swiatach ! ZA SMS !

Jestem zainteresowany cc na refugii.Napisalem na gg oka?e si? czy nie oszuka :P

wspanialy sprzedawca.Dalem mu 1 kod , balem sie lecz ten nie oszukal dostalem pieniadze od razu po napisaniu mu kodu wszystko trwalo kolo 3 min !! dzieki Marek !!

Ok no to powiem tak.Kole? m?wi ?e si? nie zaloguje poniewa? ma nastawionego bota.Po chwili kole? pisze ?e przed chwil? kto? od niego kupi? kase na innym servie i Religa czy jako? tak napisa? ?e dosta? kas? od razu(czyli sprzedawca musia? si? zalogowa? ?eby mu t? kase da?.)Wciska jakie? kity o tym ?e gra na OTS na kt?rym jest znany z bocenia : o I nie mo?e si? zalogowa? poniewa? zaraz wbije mu jaki? noob.Czy mi si? wydaje czy to jest nast?pny oszust?:down:

Ps Religa.Jak kto? sprzedaje CC Ty piszesz niemal?e identyczne podzi?kowanie za transakcj? po czym pod Tob? gromadzi si? z 3-4 niezadowolonych klient?w.Wychodzi na to ?e tylko Ty nie zostajesz oszukany.Drugie konto?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry