Sprzedam Crystal Coins

Status
Zamknięty.

sasi0

User
Wrzesień 8, 2008
Liczba reakcji
3
Witam, mam do zaoferowanie sprzeda? crystal coins "cc" na ka?dym ?wiecie tibi, tak?e na OTSACH. Sk?d mam pieni?dze na ka?dym ?wiecie ? Nie mam, zamawiam poprzez allegro, mam internetowe konto w banku i przelewy trwaj? nawet do 2 minut !

Do tej pory by?em tylko u?ytkownikiem, do czytanie r??nych ciekawych artyku??w i program?w kt?re by?y mi potrzebne. Jak wida? jestem zarejestrowany tu od 2008r i do tej pory nie by?o na mnie z?ych wiadomo??i. Od niedawna zaj??em si? owym interesem do r??nych gier. My?l?, ?e troszeczk? si? rozpisa?em dlatego przejd?my do najwa?niejszych rzeczy:

Sprzedaje Cc w zamian za SMS lub do?adowanie do siecie Heyah:

Narazie posiadam tylko SMS za 14.56z? za kt?re otrzymacie a? 7cc (licz?c 1 cc=1z?)

Do?adowanie za 5z?=2-3cc
Do?adowanie za 10z? 7cc
Do?adowanie 15z? =10cc
Do?adowanie 20z?= 17cc
Do?adowanie 50z?= 46cc

Cennik mo?e ulec zmianie, wszelkie pytania prosz? kierowa? na poczte lub najlepiej na gg. Pozdrawiam Grzegorz.

GG-24141812

Odp: Sprzedam Crystal Coins

100k Aurea???????????????????????????

Poda?em orientacyjne ceny, w razie czego pisz na gg.

Refresh Freshhh mint REFresh

Oferta dalej aktualna ! Mam ju? jednego zadowolonego klienta ! My?l?, ?e doda swojego posta z pozytywnym skutkiem : )

Gor?ca Zaprasszam Do Kupna !

bym byl zainteresowany kupnem 46cc za doladowanie 50 zl lecz nie wiem czy warto zaufac... moze by ktos dal posta ze koles jest spoko. :D

Zamawiam dzi? u gracza sasi0 10cc, napisze wam czy jest to gracz godny zaufania.

Edit: Jak najbardziej w porz?dku sprzedawca ! Wysy?ka do?? szybka, w ka?dym razie Polecam !

Ostatnia edycja:

zamowie u pana 17cc i potem dam edita czy wszystko poszlo ok

@edit
OSZUST OSZUST I JESZCZE RAZ OSZUST!!

Ostatnia edycja:

Chyba Ci si? co? kolego poknocili?o ? Na jakiej podstawie zarzucasz mi, ?e moje 2 konto to Sasu ?

Ze wzgl?du na du?? ilo?? oszustw, istnieje mo?liwo?? dostarczenia
tzw. "zaliczki" przed kupnem ca?ej kwoty?
np : Zamierzam kupi? 45 cc, zaliczk? b?dzie z tego 30-20%,na dow?d ?e
zamawiasz na allegro oraz wszystko zgodnie z prawd? dochodzi?

Pozdrawiam
/Rakim

Sprawa z Abadonem wyja?niona, zasz?o ma?e nieporozumienie. Rakim takie zaliczki wysy?am tylko graczom kt?rzy s? w jakim? stopniu zaufane na forum. Wiem, ?e ja te? nie jestem zaufany, mo?e przez 2 osoby tylko, no ale tak polega kupno CC.

ahhh ;/ tak myslalem ja kupilem 17cc i mnie oszukal ;/

Moim zdaniem jedyna zaufana strona to cczasms.pl lecz drogo..

@up
Napewno

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry