[SPRZEDAM] Datpacki,source,www

Status
Zamknięty.
Odp: [SPRZEDAM] Datpacki,source,www

bump zajecha?y nowe silniki : )

@UP
Pod 7.6 nic . Od 8.6+.Pisz do mefisto on moze cos ma.

bump

Dosz?y nowe datapacki. Mo?liwo?? zap?aty w skinach do csgo/sms/przelew/paysafecard/paypal.

Nie polecam, z?odziej, oszust, naci?gacz.

3 z tych datapack?w w rzuce na dniach do neta[/COLOR]

Dok?adnie never to zlodziej i oszust ^^ Wiecie jak pozyskuje steamy i skiny? Sprawdza wszystkie emaile z baz danych (z kradzionych otsow) - otsy kradzione sposobem "na leszcza" czyli Noob Ever Thief daje wam vpsa - wrzucacie all i czeka czeka czeka - widzi, ?e narobione juz troch? kont to ju? czas wszystko podjebac :) [tak by?o na poke-destiny] i wielu innych otsach. Ostatnio nawet na pw mnie pytal czy nie chce otsa postawi? bo mo?e mi pohostowac hahahah xD Tyle w temacie a tw?rc? powinno si? zbanowac za zlodziejstwo. Anyway good luck w dalszej sprzeda?y kradzionych kont i serverow.

//czajniok hehe
2015-06-09_13.png

2015-06-09_13.png

2015-06-09_13.png

+++ // ten post daje "du?o do myslenia"
Screenshot_2015-06-09-13-58-33.png

Dok?adnie never to zlodziej i oszust ^^ Wiecie jak pozyskuje steamy i skiny? Sprawdza wszystkie emaile z baz danych (z kradzionych otsow) - otsy kradzione sposobem "na leszcza" czyli Noob Ever Thief daje wam vpsa - wrzucacie all i czeka czeka czeka - widzi, ?e narobione juz troch? kont to ju? czas wszystko podjebac :) [tak by?o na poke-destiny] i wielu innych otsach. Ostatnio nawet na pw mnie pytal czy nie chce otsa postawi? bo mo?e mi pohostowac hahahah xD Tyle w temacie a tw?rc? powinno si? zbanowac za zlodziejstwo. Anyway good luck w dalszej sprzeda?y kradzionych kont i serverow.

//czajniok hehe
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

+++ // ten post daje "du?o do myslenia"

Podpinam si? do wypowiedzi wy?ej, kr?tacz i oszust nie dajcie si? oszuka? ! :)

Mnie jeszcze nie oszuka?, ale mo?e dlatego ?e w gr? nie wchodzi?y du?e sumy.

Jestem ciekawe jak przedstawi si? autor tematu.
Mam nadziej?, ?e tego co by?o na tamtym VPSie nikomu nie proponujesz. Tak czy inaczej nie polecam ci tego robi?. #NicZTychRzeczy
Osobi?cie nie mia?em z Neverem ?adnych problem?w, czy co? zwi?zanego z oszukiwaniem.
Jak dla mnie normalny cz?owiek, lecz czekam jakie przedstawi fakty sam Autor tematu.

Pozdrawiam.

Layout za 10pln si? nie liczy Skarpetko :/

[MENTION=392116]SanninStory[/MENTION]
Mo?e mam pokaza? ?wiatu kawa?ek rozmowy z tob? jak mi tlumaczyles jak never pozyskuje konta steam i jak go nazwa?em zlodziejem m?wi?e? ze to wiedziales? ^^ Czekamy na wypowied? autorki tematu. Ale rozumiem ze chcesz go "po dobroci" ?eby nie wstawi? dbwars czy tam nie sprzedal... rozumiem...

//drama na forum to to co lubi? xD

[MENTION=267982]TenTypSwir[/MENTION],
Rozmowy s? prywatne, wi?c nie potwierdzam ich istnienia.
Nie chc? mie? ?adnych wrog?w czy co?, wi?c nie dr??? tego tematu na tyle, aby kogo? uyeeba? czy co? w tym rodzaju.
W kwestii DBWars, sk?d?e znowu, to co by?o w tamtym silniku to tylko i wy??cznie zal??ek tego co mam teraz.
Sam wiesz, co mo?na dokona? w zaledwie kilka dni przy Silniku.
Nie wkr?caj mnie w ten temat prosz? ci? xDDD

[MENTION=276145]Never Give Up[/MENTION],
Czekam jak ty si? do tego odniesiesz.

Layout za 10pln si? nie liczy Skarpetko :/

[MENTION=392116]SanninStory[/MENTION]
Mo?e mam pokaza? ?wiatu kawa?ek rozmowy z tob? jak mi tlumaczyles jak never pozyskuje konta steam i jak go nazwa?em zlodziejem m?wi?e? ze to wiedziales? ^^ Czekamy na wypowied? autorki tematu. Ale rozumiem ze chcesz go "po dobroci" ?eby nie wstawi? dbwars czy tam nie sprzedal... rozumiem...

//drama na forum to to co lubi? xD

Wszystko si? liczy, nie pisz? ?e on jest ?wi?ty czy co? tylko ?e po prostu mnie jeszcze nie oszuka?.

a na tnecie dosz?o do tego, ?e pseudo smarkaty haker sprzedaje prace ludzi, kt?rzy po?wi?cali sw?j czas i umiej?tno?ci by tworzy? co? co mo?na podpi?? pod hobby. Brawo administracjo, zr?bcie kolejny nab?r na moderator?w bo widz? za ma?o was tam siedzi :). Temat wisi 3 miesi?ce, to chyba wasz nowy rekord.

Kurtis motamy mnie z modami oni daj? mi moda i robi? tutaj na cacy wszy?ciutko. :wink:

a na tnecie dosz?o do tego, ?e pseudo smarkaty haker sprzedaje prace ludzi, kt?rzy po?wi?cali sw?j czas i umiej?tno?ci by tworzy? co? co mo?na podpi?? pod hobby. Brawo administracjo, zr?bcie kolejny nab?r na moderator?w bo widz? za ma?o was tam siedzi :). Temat wisi 3 miesi?ce, to chyba wasz nowy rekord.

?wi?te s?owa, do tego w 1 po?cie autora wida? czarno na bia?ym m?j datapack nad kt?rym si? tyle czasu nasiedzia?em, ale oczywi?cie nikt nic nie zrobi? jak zg?osi?em.

A Administracja TNET'u wsta?a i zacz??a klaska?.
Dobra juz Jestem Ciiii xD

Pozdrawia was "Hakier Bonzo Gronek III z dynastii Patrykow" ~~ w sumie co sie dziwic (Czesto Patryk Patrykowi r?wny... xd)

(Zeby nie bylo placzu o zdjecie heheh Przy rejestracji na fejsbuszu akceptowales regulamin, ze twoje zdjecia beda ogolnodostepne i no ten... "zezwalaj?c? na wykorzystanie wszelkich tre?ci obj?tych prawem w?asno?ci intelektualnej" ;] )

Notka moderatorska:
Zeby nie bylo placzu usuwam zdjecie i memy za ktore mozesz otrzymac warna. Znaj moje dobre serce. W razie problemow radze zapoznac sie z PRAWDZIWYM regulaminem forum http://tibia.net.pl/regulamin.php ptk 3.3

Zalozyciel tematu byl na forum juz nie raz a dalej sie nie wypowiedzial... Czyzby cos ukrywal? To sprawa dla reportera... #Odbjur #Czekam #Na #Odpowiedz #Hasztag

Status
Zamknięty.
Back
Do góry