- Liczba reakcji
- 69
Odp: [SPRZEDAM] Datpacki,source,www
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie polecam, z?odziej, oszust, naci?gacz.
3 z tych datapack?w w rzuce na dniach do neta[/COLOR]
[tak by?o na poke-destiny] i wielu innych otsach. Ostatnio nawet na pw mnie pytal czy nie chce otsa postawi? bo mo?e mi pohostowac hahahah xD Tyle w temacie a tw?rc? powinno si? zbanowac za zlodziejstwo. Anyway good luck w dalszej sprzeda?y kradzionych kont i serverow.
Dok?adnie never to zlodziej i oszust ^^ Wiecie jak pozyskuje steamy i skiny? Sprawdza wszystkie emaile z baz danych (z kradzionych otsow) - otsy kradzione sposobem "na leszcza" czyli Noob Ever Thief daje wam vpsa - wrzucacie all i czeka czeka czeka - widzi, ?e narobione juz troch? kont to ju? czas wszystko podjebac[tak by?o na poke-destiny] i wielu innych otsach. Ostatnio nawet na pw mnie pytal czy nie chce otsa postawi? bo mo?e mi pohostowac hahahah xD Tyle w temacie a tw?rc? powinno si? zbanowac za zlodziejstwo. Anyway good luck w dalszej sprzeda?y kradzionych kont i serverow.
//czajniok hehe
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
+++ // ten post daje "du?o do myslenia"

Layout za 10pln si? nie liczy Skarpetko :/
[MENTION=392116]SanninStory[/MENTION]
Mo?e mam pokaza? ?wiatu kawa?ek rozmowy z tob? jak mi tlumaczyles jak never pozyskuje konta steam i jak go nazwa?em zlodziejem m?wi?e? ze to wiedziales? ^^ Czekamy na wypowied? autorki tematu. Ale rozumiem ze chcesz go "po dobroci" ?eby nie wstawi? dbwars czy tam nie sprzedal... rozumiem...
//drama na forum to to co lubi? xD
. Temat wisi 3 miesi?ce, to chyba wasz nowy rekord.a na tnecie dosz?o do tego, ?e pseudo smarkaty haker sprzedaje prace ludzi, kt?rzy po?wi?cali sw?j czas i umiej?tno?ci by tworzy? co? co mo?na podpi?? pod hobby. Brawo administracjo, zr?bcie kolejny nab?r na moderator?w bo widz? za ma?o was tam siedzi. Temat wisi 3 miesi?ce, to chyba wasz nowy rekord.
| Notka moderatorska: |
| Zeby nie bylo placzu usuwam zdjecie i memy za ktore mozesz otrzymac warna. Znaj moje dobre serce. W razie problemow radze zapoznac sie z PRAWDZIWYM regulaminem forum http://tibia.net.pl/regulamin.php ptk 3.3 |