Sprzedam konta - Calmera | Refugia | Olympa

Status
Zamknięty.

magiel77

Senior User
Grudzień 13, 2009
Liczba reakcji
38
Witam, mam na sprzeda? kilka postaci z 4 kont w tibii (wszystkie moje! Nie hackowane.), postacie znajduj? si? na serwerach - Pacera, Calmera, Galana, Refugia i Olympa

[-]Konto pierwsze - Zarejestrowane (rec key gdzie? mi si? zapodzia? :/), UWAGA! Konto ma final warning!! Raz mi je hackni?to.
Postacie jakie si? na nim znajduj?

- 63 knight (Calmera), 5mlvl skille 73/67 - Knight set, giant sword, dark helmet, leather bootsy (wcze?niej by? dsm, golden legi, bohy, rh i gs.), w depo ma troch? ?mieci, i z 8 heart bp, w banku 13k - Desert done, Crusader helmet done

- 51 knight (Olympa), 5mlvl skille 70/63 (2% do 71) - crown helmet, crown armor, zao legi, vampire shield, knight axe (kumpel mi odda? eq bo przesta? gra?), w depo jakie? ?mieci (tylko nie pami?tam w kt?rym;)), w banku pustka

- 29 sorc (Refugia), 40mlvl(!), 63 fishing - bez eq i kasy w banku, ma jakie? ?mieci z depo, ale raczej nie b?dzie z tego wielkiej kasy, mog? troch? przes?a? z mojego innego chara na refugii ;) - Desert done, Crusader helmet.. nie jestem pewny :)

- 21 palek (Refugia), 8mlvl skille 61/47 - bez eq i kasy, w depo ma nieca?e bp manas?w, poza tym ?mieci i ozdoby ?wi?teczne z zesz?ego roku, mog? ogarn?? plate seta i par? k na start - Desert Done

- 21 druid (Galana), 20mlvl - leather helm, brass shield, magician robe, plate legi, necro rod - typowy pk char, wyexpi? go ciut i mo?na bi? ludzi :) w banku 500gp, w depo pustki - te? mog? podrzuci? troch? hajsu - Desert done[/-]

Konto drugie - niezarejestrowane, ?adnych problem?w z nim nie ma ;)

- 19 knight (Pacera), 3mlvl skille 61/56 - set z island of destiny, battle hammer, 9kw banku

- 39 knight (Galana), 5mlvl skille 67/55 (chodzi?em z dwurakami, dlatego taki niski shield ;)) - Plate set, soldier helmet, steel shield, serpent sword (mog? podrzuci? fire sworda i blacksteel sworda, ew troch? hajsu - w depo ma z 29 kamieni, 5x bear paw, 83x rotten piece of cloth, mo?na sprzeda? i zawsze co? na start b?dzie, w bp jest 30 health pot?w - Rozpocz?ty task na minosy - prawie 1800 ubitych ju?

Konto trzecie - zarejestrowane, rec keya nie mam, ale mog? poszuka?, raz by?o hackni?te, w tym samym czasie co konto pierwsze.

- 26 sorc (Galana), 25mlvl - Magician's robe, steel helmet, wand of decay, dwarven shield, leg?w brak, w depo troch? ?mieci, ale raczej ma?o wartych - char s?u?y? mi tylko do pk, desert done

- 34 palek (Calmera), 12mlvl skille 75/62 - belted cape, beho shield, iron helmet, plate legi - w depo ?mieci w postaci resztki amunicji, inny belted cape, serpent sword, 84 rybki, 11x plate legi, w banku 1.5k - desert done

-13 rookstayer (Fidera), w zasadzie mia? to by? projekt jak kumpel podrzuci? my?l ?e mo?e nowych rookstayer?w zrobi? i na fiderze ?miga?, ale pomys? upad? i wr?cili?my do starych rooker?w :p

Konto czwarte - bez rec keya ;)

- 26 sorc (Galana), 30 mlvl - plate set, wand of decay, shield si? gdzie? zapodzia?, w banku ko?o 2k, w depo par? field?w, troch? swamp grass z trolli - desert nie zrobiony!

Zapraszam do kupna :)
wszelkie pytania do mnie na pm pisa? :) p?atno?ci jakie przyjmuj? to sms'y lub przelew pocztowy/bankowy na onepay

Konto pierwsze sprzedane !​

Odp: Sprzedam konta - Calmera | Refugia | Olympa

Jestem zainteresowany kupnem knighta 63

Uprzedzam tylko, ?e konto ma final warning :) aha ! Najwa?niejsze, znalaz?em rec keya do tego acc z knightem :)

Napisz do mnie na GG 6710926

Ile chcesz za 3 konto? ; *

@down

10.98 + 3.66?

Ostatnia edycja:

Zaoferuj ile zamierzasz da? ;)

@Up
Istnieje te? mo?liwo?? przelewu jakby co. Wyceni?em chara na ok 20z? (por?wnuj?c z innymi postaciami na allegro, m.in 33lvl z 29mlvl'em + z itemami o warto?ci 90k kosztowa? 30z?, czyli odj?? 9z? za itemy i +/-2z? za ni?szy lvl, ale wy?szy mlvl od tamtego typa :)
Zawsze mo?emy si? potargowa? :)

Ostatnia edycja:

~Refresh~
~Refresh~
~Refresh~

Witaj!
Mnie interesuje sam sorcerer na Galanie 26lv ;) w jakiej on Cenie? Najlepiej to sms i takie pytanko : Galana to serv Pvp? bo na tym mi zale?y : / moje GG : 32405625 lub 12250554 . ) Napisz.

Cena : 10.98 sms?

Ostatnia edycja:

Witaj!
Mnie interesuje sam sorcerer na Galanie 26lv ;) w jakiej on Cenie? Najlepiej to sms i takie pytanko : Galana to serv Pvp? bo na tym mi zale?y : / moje GG : 32405625 lub 12250554 . ) Napisz.
Cena : 10.98 sms?

sms si? kompletnie nie op?aca, dostan? za to 3z? max :/

A konto drugie za ile?

@Up

25z? - ale mo?emy si? potargowa? jeszcze =)

~Refresh~

l a l a l a

Interesuje mnie konto 2, Pytanie czy z r keyem? Ch?tnie widziany przelew internetowy. GG :1747160.

Mnie takze interesuje konto numer 2, m?g?bym prosi? o jaki? kontakt poza forum?

#PS
Rozumiem ze przyjmujesz planotsci sms tak? Moge zaoferowac 2x sms po 10.98 za te drugie konto.

@Conor

Przelew jest jak najbardziej na miejscu ;) konto nie ma recka, kupujesz i nie martwisz si? o to ?e Ci? mog? zrobi? w wa?a ;)

@Mr David

Nr gg Ci wys?a?em na priv, sms mo?e by?, ale jest to kompletnie nieop?acalna opcja, za 2x 10z? dostan? max 6z?, najlepsza mo?liwo?? to przelew :)

@magiel77
Jestem w stanie wp?aci? 30 z? przelewem, jeszcze dzi? internetowym.
Zapraszam gg: 1747160.

~r!e!f!r!e!s!h!~

ile by kosztowal knight 19lvl??napisz na prwiv albo tu odpisz!!

chce kupic tego 19 knighta ile bedzie kosztowal bardzo mi zalezy!!!!!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry