Sprzedam layout gesior w stylu shadowcores ciemny [Gesior 2012][10zl][PayPal][Konto][Tylko przelew]

Status
Zamknięty.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
155
Przedmiot: Layout dla accmakera Gesior 2012
Cena: 10z?
Forma p?atno?ci: PayPal, konto bankowe
Kontakt: GG: 4760316, PW

Screen:
ULB1hj2.png

Odp: Sprzedam layout gesior w stylu shadowcores ciemny [Gesior 2012][10zl][PayPal][Konto][Tylko przel

Gg. 5345106

Odp: Sprzedam layout gesior w stylu shadowcores ciemny [Gesior 2012][10zl][PayPal][Konto][Tylko przel

Z jednej strony prosta robota, wiec po co za to placicsz AZ dyche?
Z drugiej strony jak bym mial teraz sobie zrobic taki i mial bym nad tym siedziec, godzine, dwie czy cztery to stwierdzam, ze ta cena 10zl to i tak jest w chuj niska, wiec nie wiem czemu tak tanio sprzedajesz ;P
Poza tym spoko robota.

Odpal stron? na 10 min, zrobi? taki sam i udost?pni? za free.

@up
http://shadowcores.twifysoft.net/
Nawet kopiujac ze strony to i tak z godzina roboty zeby wszystko ogarnac xD

@Kiki
Nie zale?y mi a? tak na kasie w tym momencie.

@Ana
Je?li pasuje ci bycie ?cier? do ko?ca ?ycia.

Co bym teraz nie odpisa? to wyjd? na oszusta bo jak zrobi? ten ca?y layout to pan @up nie zarobi a jak go nie zrobi? to wyjdzie na to ?e robi? was w konia a tak poza tym tan layout jest troch? za ciemny lub jest w nim co? co mi nie pasuje, generalnie kszta?tem fajnie wygl?da, zw?aszcza te buttony, jak by przy nim troche posiedzie? to mo?na zrobi? co? naprawd? fajnego.

Nie ma sensu sprzedawa? tego poniewa? potem i tak trafi to na neta.
A takie ma?e pytanko mam ty? robi? ten layout? http://oi62.tinypic.com/2e1ej5g.jpg

@Kahras
Nie robi?em tego layoutu, ani jednego elementu. Jedynie po??czy?em to menu, kt?re widzisz u g?ry z reszt?, kt?r? ju? mia?em i "gimby kopiujo".

@Topic
To nie jest galeria z layoutem, tylko oferta sprzeda?y, wi?c po co te komentarze? Wszystko jest jasne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry