• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Sprzedam orginalne WoNo i DBKO2.

Status
Zamknięty.
Odp: Sprzedam orginalne WoNo i DBKO2.

Crash, here jeden z autor?w server?w.
Silniki s? zabezpieczone, nie zezwalamy na korzystanie z nich, mamy swoje ?e tak powiem "kody".
Kupujecie od kogo? kto sam je od nas kupi?, innymi s?owy nikt po za nim nie ma zezwolenia na stawianie tych serwer?w, innymi s?owy: b?d? haskowane/usuwane.

Prosze moderatora o zamkni?cie/usuniecie tematu.

Co do
Crash, here jeden z autor?w server?w.
Silniki s? zabezpieczone, nie zezwalamy na korzystanie z nich, mamy swoje ?e tak powiem "kody".
Kupujecie od kogo? kto sam je od nas kupi?, innymi s?owy nikt po za nim nie ma zezwolenia na stawianie tych serwer?w, innymi s?owy: b?d? haskowane/usuwane
Po 1. Naucz si? stawia? przecinki w odpowiednich miejscach.
Po 2. Pozwol? sobie zacytowa? jeden fragment. Ot?? mam na my?li "Nie zezwalamy na korzystanie z nich", wi?c zadam tobie jedno pytanie, ok? W takim razie, po chuja sprzedajesz je kolegom, dobrze wiedz?c, ?e b?d? chcieli to sprzeda?? Zreszt? ten silnik ju? jest w necie. Rozumiem, ?e grozisz tym osobom, kt?re stawiaj? ten shit, tak? Crash, chcesz si? zabawi?? Mo?e podpierdol? was o to, ?e korzystacie z klienta tibii i mo?e o to, ?e u?ywacie kradzionych grafik z neta i z gba? Mhm, nie radzi?bym pisa? takich zjebanych tekst?w, bo wkurwisz nie tyko mnie. Zluzuj ci*e i tyle. Zniszczy?em losa, mog? zniszczy? i wono, i nie w ten spos?b w, jaki zniszczy?em losa. Ciekawe jak bardzo sp?aka?by? si?, gdyby? musia? p?aci? odszkodowanie tw?rcom the legacy of goku za u?ywanie ich grafik. Mo?e podjebmy Ciebie tym tw?rcom efekt?w, kt?re s? w twoim wono? Przyjedziesz do mnie z Jacolosem? Czekam.

Po 3. Silnik ma du?o bug?w, Crash pewnie da? du?o g?wna do source, aby dawa?o mu acces. Nie polecam kupowania.
Po 4. Jeste? jebanym z?odziejem i nie wiem z jakiej racji ktokolwiek u Ciebie gra, ty Crashu. Czemu nazwa?em Ciebie z?odziejem? Mo?e, poniewa? obrabiasz ma?e, g?upie dzieci na kas?, co? Dziwie si?, ?e gracze nie pami?taj? jak mia?e? w nich wyjebane w wono, kt?re za czas?w 1.2 sta?o bez resa, upa, zaniedbane przez ponad 2 lata. Za to gracze powinni pokaza? tobie mokrego c**ja, ale najwyra?niej s? debilami.
Po 5. Id? twierd?, ?e grafiki, kt?re s? w dbko, s? twoje.
Po 6. Id? okra?? naruto story z wielu grafik.
Po 7. Id? doda? do ?r?de? kodzik, kt?ry doda?e? dawno na wodbo czy tam dbko, aby dni pacc znika?y.
Po 8. Id? zrobi? syf w dat i spr, bo nawet dobrze grafik nie potrafisz wklei?.
Po 9. U?ywanie marki dragon ball i naruto bez licencji, m?wi co? to tobie? Chcesz, po?miejemy si?, gdy twoje otsy padn? i b?dziesz musia? zap?aci? gigantyczne odszkodowanie.
Po 10. Chcesz nadal pisa? te zjebane wypowiedzi? Ok, ale wiedz, ?e Ciebie wtedy podpierdol?.
Po 11. Cytuje z http://tibia.net.pl/threads/460097-World-of-Naruto-Online?p=1184203&highlight=#post1184203
"Nie por?wnuj dbko i wodbo do WoNO, my?lcie jakby te projekty nie mia?y z nami nic wsp?lnego, to b?dzie jedyny taki i powa?ny server o Naruto, nie b?dzie itemk? w sms shopie, tak b?d? sagi. Napisa?em w opisie."
Jeste? kolejnym jebanym k?amc? i nie mo?na tobie ufa?, wi?c twoje zdanie jest g?wno warte i nikt nie zamierza si? ciebie s?ucha?, wi?c morda w kube? i cicho tam i nie czepiaj si? tych, kt?rzy chc? co? zrobi? na tym twoim silniku. Chocia? i tak g?wno w nim zrobi?e?.​

Bo skoro twierdzisz, ?e

Kod:
Ja robi? swoje i si? wyrabiam ze wszystkim, Jacolos si? prawie nigdy nie wyrabia, te b??dy co wypisujesz to s? b??dy kt?rymi On si? zajmuje (odpychanie,mwall i typowe skomplikowane skrypty).

Wszystkie postacie moim zdaniem s? grywalne i sam gdybym mia? rozpoczyna? gre wybra?bym Naruto.
Chyba nie wiesz co potrafi zrobi? Temari ze swoimi special jutsu.

Resp na arenie ju? wczoraj zosta? zabezpieczony.

Policja w mie?cie, serio? 

Wiele os?b bez problemu robi quest na 400, nie rozumiem dlaczego chcia?by? aby by? on banalny a nie trudny.
?r?d?o: http://wono.ddns.net/wono/forum/showthread.php?tid=1069

To wychodzi na to, ?e 90% tego co jest na wono, jest zbyt trudna dla ciebie. Skoro, mwall jest dla ciebie jest skomplikowanym skryptem, bo na to wychodzi z twojej wypowiedzi, to gz. Tym bardziej jeste? ?a?o?niejszy.

Ps. Autorze tematu, nie pisze si? originalne, lecz oryginalne ;D. Taka rada na przysz?o??.

@down
To crash, mam potwierdzone info, poza tym patrz na pierwsze jego posty (reklama wono itd.), to on.

Co? mi si? nie wydaje, aby ten typ by? Crashem, ale to tylko moje zdanie i nikogo nie oskar?am o podszywanie si? :).

@Topic
Pewnie du?o kod?w, ale dobry skrypter sobie poradzi i mo?e wyjdzie co? fajnego :D.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry