• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SPRZEDAM PACC, Rkeye, Zmiane Nicku!

Status
Zamknięty.

Olandmann

New User
Liczba reakcji
0
Witam,
jestem nowym u?ytkownikiem i zaraz zaczn? si? zapewne g?upie komentarze typu "oszust, z?odziej" etc. Jednak?e nie zmienia to faktu, i? jestem osobom godn? zaufania, a ?eby to zaufanie jeszcze zwi?kszy? wszystkie transakcje b?d? odbywa?y si? poprzez serwis allegro.pl. Przejd? wi?c do tematu.

PACC 90 DNI - 69zl
PACC 30 DNI - 40zl (BEZ PODAWANIA PASS?W)
Rkey - 25zl
Zmiana nicku - 35zl (BEZ PODAWANIA PASS?W)

Link do aukcji allegro

Wi?cej informacji:
gg 921255 (przewa?nie niewidoczny)
mail olandmann@gmail.com

Posiadam konta w 4 bankach : ALIOR BANK PKO BP ING BANK ?L?SKI WBK BANK ZACHODNI
wi?c my?l?, ?e z przelewem pieni?dzy problem?w nie powinno by?.
Pozdrawiam i zach?cam do zakupu.

PS Istnieje tak?e mo?liwo?? zakupy gpk?w poprzez sms, wi?cej info na gadu.

Odp: SPRZEDAM PACC, Rkeye, Zmiane Nicku!

Jestem chyba pierwszy ; o
Na poczatku balem sie ze bedzie jakas wyjebka jak taka niska cena, ale ziomek mial wystawiona aukcje na allegro, wiec mialem pewnosc ze mnei nie oszuka. Kupilem i jestem bardzo zadowolony ze za takie male pieniadze moglem kupic premium. Polecam i pozdrawiam.

tez myslalem ze bedzie jakies oszustwo bo czekalem chyba godzine ale pacc doszedl;) polecam

od?wie?am................. oraz zapraszam do zakupu!

od?wie?am................. kolejnych dw?ch zadowolonych kupc?w!

Witam zamierzam kupi? co? z tego ale napisze kto? kto ma chocia? 50 post?w i konto co najmniej 1 mies ??

Haha s?dze ze te 2 konta kt?re napisa?y ze kupi?y pacca to oszusci poniewaz maj? 1-2 posty i napisali posta w tym samym dniu.

Ludzie... o czym wy w og?le m?wicie... nie sprzedaj? PACCA od tak ooo, ?e wysy?asz pieni?dze w ciemno. Sprzedaje go poprzez allegro, a co za tym idzie w przypadku oszustwa b?d? poci?gni?ty do odpowiedzialno?ci karnej. Nie ma znaczenia czy mam 5 czy 500 czy nawet 5000 pozytywnych komentarzy, a co dopiero jakie? post?w. Odpowiadam za ka?de oszustwo tak samo jak ka?dy inny. M?j Pacc kosztuje 69zl i jest to taki sam pacc jaki sprzedaje Zachej tylko, ?e jego pacc kosztuje 98zl, co przy takich sumach robi ogromn? r??nice.

Pozdrawiam

PS
Mervix tak na zdrowy rozs?dek, czym s? kurwa posty? Miernikiem zaufania? Czyli, ?e jak masz 29 post?w to mog? wys?a? Ci w ciemno pieni?dze? Nie popadajmy w skrajno?ci, jestem nowym u?ytkownikiem zar?wno tutaj jak i na allegro, sprzeda?em kilka pacc?w i wszyscy s? zadowoleni, wi?c swoje jak?e nic nie znacz?ce "s?dzenie" pozostaw dla siebie.
Siedz? na tym forum tylko dlatego, ?e sprzedaj? owe nieszcz?sne pacce, a nie po to, a ?eby ponabija? sobie posty...

Cz?owiek kt?ry dotrzymuje s?owa . Zakup pacca szybko i sprawnie za?atwili?my . Serdecznie polecam tego fachowca. M?j nick z allegro to Krzysio_oi

Ostatnia edycja:

Mo?e by?bym zainteresowany paccem 90dni, odezw? si? na pw.

PS:
Masz wystawion? aukcje allegro dla pacc 90dni? Jak tak to napisz.

Czekam ju? na pacca od 26.04 i dalej nic! Napisa? 29.04 : "Wszystkie PACCe b?d? aktywowane do jutra do godziny 20,
jest to potwierdzona informacja, bardzo mi przykro, ?e
trwa to tak d?ugo, ale naprawd? nie jest to moja wina

Pozdrawiam."

Od tego momentu zero kontaktu...
Oszust?!

Status
Zamknięty.
Do góry