Sprzedam Real Guild War System [Oraz wszystkie TFS'y 0.4_Dev]

Status
Zamknięty.

Dyzajasz

Active User
Wrzesień 13, 2008
Liczba reakcji
7
Mam dost?pne wszystkie Trunki. Do tego pomog? ka?demu z osobna zrobi? Serwer je?eli kto? ma jakie? problemy
Kontakt GG : 6167806
Kosz Ca?o?ci : 10 PLN

Odp: Sprzedam Real Guild War System [Oraz wszystkie TFS'y 0.4_Dev]

przecie na necie za free s? tfsy 0.4 i guild war system do tego opisany

nikt ci nie da 10 z? za to jak za free ma.

Nie masz prawa sprzedawa? silnik?w TFS bo s? na licencji GNU PL. Robi?c to ?amiesz prawo.

Mam dost?pne wszystkie Trunki. Do tego pomog? ka?demu z osobna zrobi? Serwer je?eli kto? ma jakie? problemy
Kontakt GG : 6167806
Kosz Ca?o?ci : 10 PLN

Oj nie?adnie.. ?ci?gasz za free trunki z mojego downloadu a nast?pnie pr?bujesz je sprzedawa?. ;D

Szczyt chamstwa.

Prosz? bardzo:
Download wszystkich Trunk?w: 8.7+ TFS 0.4 Download - Forum Tibia.tv - Polski Support Tibia & Open Tibia (OTS - Otserv)
War System: 8.7+ TFS 0.4 Elf War System (With Emblems) - Forum Tibia.tv - Polski Support Tibia & Open Tibia (OTS - Otserv) (razem z filmikiem jak to zainstalowa?)

Kompilacja::
Linux: ?redni Kompilacja TFS 0.4 pod Linuxem - Forum Tibia.tv - Polski Support Tibia & Open Tibia (OTS - Otserv)
Windows: ?atwy Kompilacja TFS 0.4 pod Windows'a - Forum Tibia.tv - Polski Support Tibia & Open Tibia (OTS - Otserv)

Je?eli nie chce wam si? wchodzi? to tutaj udost?pniam bezpo?rednio: leon.tibia.tv -> folder TRUNKI.

Chyba za?o?? te? tutaj te tematy. :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry